а npp, o_O ... може ли да споделиш малко повече за твоите умирания и възкресения ?
Съмнявам се, че ще ти отговори, понеже npp винаги е "on-topic", поне за това, което търсят очите му: Бог и религия. Оттам нататък, всичко се свежда до "пълното спасение на всички човеци/души и осигуряването им с изобилен живот в истинският Господ Бог до краят на вечността" и въпроса е приключен. Все пак, спомням си веднъж беше изръсил единия (тъй като двама пишат от един профил) , че е вдигнал 300 градуса температура и го гонели демони или нещо такова.![]()
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-11-2014 на 08:29
по принцип физически се намирам на тази
защо си мислиш, че е грешка?!, грешка е след като срещнеш някой лош човек, да последваш неговия пример, но в случая лично аз не ти давам пример да вършиш нещо лошо, нито препоръчвам на някого да прави такива неща, просто ти казах, че ще намериш отговор на въпроса си към мен в предишните ми постове - не се слага запетая между думите "не" и "защото" когато са в съчетание, а когато следващите думи в изречението са пояснителни - както е в случая с първото ти изречение по-горе, е по-удачно да се слага тире(-) вместо запетая, т.е.: "Не защото не те следя - не съм чел нищо подобно."
Последно редактирано от npp : 01-12-2014 на 13:31