.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Тема: ПБС

ПБС

Пбс (преживявания близки до смъртта) какво мислите за тях,преживявали ли сте такова нещо?

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Не знам дали това се квалифицира адекватно за изискванията на темата, но ....... Когато за пръв път пусна тема в този форум и сетивата ми се сблъскаха с "аромата" на нагло невежество и духовна нищета, изливащи се от цялото ти жалко съществуване, проявяващо се изключително в пускане на теми, недостойни за вниманието дори и на дете със синдрома на Даун, това за мен беше преживяване близко до смъртта (макар и в по-метафоричен смисъл). Твърде жалко, че трябваше да го изпитам наново. Е, какво пък... Това, което не ни убива, ни прави по-силни....

ПП: Хммм, "Аромат на невежество" ... колко примамливо звучи, трябва да го сложат на реклама на прах за пране.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-09-2014 на 23:40

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG

Мега фен
    да си призная, лично аз съм претърпявал смърт хиляди пъти, и не беше никак приятно

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    да си призная, лично аз съм претърпявал смърт хиляди пъти, и не беше никак приятно
    Е и, видя ли Господ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Е и, видя ли Господ?
    именно Исус Христос ме съживяваше всеки път

Има си хас.....

А само ти ли си умирал хиляди пъти, или и другия свидетел също?

ПП: Също така, ако можеш сподели някоя история за преживяванията ти близки до смъртта. Много ми е интересно.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-10-2014 на 11:47

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Има си хас.....

А само ти ли си умирал хиляди пъти, или и другия свидетел също?

ПП: Също така, ако можеш сподели някоя история за преживяванията ти близки до смъртта. Много ми е интересно.
    имало е такива случаи още преди хилядолетия, при това и повече от свидетели

"всеки ден умирам." 1 Коринтяни 15: 31

става въпрос (за това) да работиш за всеобщото спасение в истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос дори и ако ти се наложи да страдаш и умреш за това, или, ако във всеки случай страданията и смъртта са неизбежни за теб, то поне да страдаш и умреш за пълното спасение на всички човеци/души и осигуряването им с изобилен живот в истинският Господ Бог до краят на вечността

"каква похвала, ако понасяте търпеливо, когато ви бият за престъпленията ви? Но когато вършите добро и страдате, ако понасяте търпеливо, това е угодно пред Бога. Защото и на това сте призовани; понеже и Христос пострада за вас, и ви остави пример да последвате по Неговите стъпки; Който грях не е сторил, нито се е намерило лукавщина в устата Му; Който бидейки охулван, хула не отвръщаше; като страдаше, не заплашваше; но предаваше делото Си на Този, Който съди справедливо; Който сам понесе в тялото Си нашите грехове на дървото, тъй щото, като сме умрели за греховете, да живеем за правдата; с Чиято рана вие оздравяхте." 1 Петрово 2: 20-24,

"Не въздавайте зло за зло или хула за хула, а напротив благославяйте; понеже на това бяхте призовани, за да наследите благословение. Защото, "Който желае да обича живота И да види добри дни, Нека пази езика си от зло И устните си от лъжливо говорене; Нека се отклонява от зло, и да върши добро; Нека търси мир и да се стреми към него. Защото очите на Господа са върху праведните, И ушите Му към тяхната молитва; Но лицето на Господа е против ония, които вършат зло" И кой ще ви стори зло, ако сте ревностни за доброто? Но даже, ако пострадате за правдата, блажени сте; а "от тяхното застрашаване не се бойте, нито се смущавайте". Но почитайте със сърцата си Христа като Господ, като бъдете винаги готови да отговаряте, (но с кротост и страхопочитание), на всекиго, който ви пита за вашата надежда. Имайте чиста съвест, така щото във всичко, в което ви одумват да се посрамят ония, които клеветят добрата ви в Христа обхода. Защото е по-добре да страдате, като вършите добро, ако е такава Божията воля, а не като вършите зло. Защото и Христос един път пострада за греховете, Праведният за неправедните, за да ни приведе при Бога, бидейки умъртвен по плът, а оживотворен по дух; с който отиде да проповядва на духовете в тъмницата, които едно време бяха непокорни, когато Божието дълготърпение ги чакаше в Ноевите дни, докато се правеше ковчега, в който малцина, то ест, осем души, се избавиха чрез вода. Която в образа на кръщението и сега ви спасява, (не измиването на плътската нечистота, но позива към Бога на чиста съвест), чрез възкресението на Исуса Христа; Който е отдясно на Бога, като се е възнесъл на небето, и Комуто се покориха ангели, власти и сили." 1 Петрово 3: 9-22,

"радвайте се за гдето с това вие имате общение в страданията на Христа, за да се зарадвате премного и когато се яви Неговата слава. Блажени сте, ако ви опозоряват за Христовото име; защото Духът на славата и на Бога почива на вас [откъм тях се хули, а откъм вас се прославя]. Никой от вас да не страда като убиец, или крадец, или злодеец, или като такъв, който се бърка в чужди работи. Но, ако страда някой като християнин, да се не срамува, а нека слави Бога с това име. Защото дойде времето да се започне съдът от Божието домочадие; и ако почне първо от нас, каква ще бъде сетнината на тия, които не се покоряват на Божието благовестие? И ако праведният едвам се спасява, то нечистият и грешният где ще се явят? Затова и тия, които страдат по Божията воля, нека предават душите си на верния Създател, като вършат добро." 1 Петрово 4: 13-19

Всеки е свободен да пише или да не пише в която иска тема,никой не те кара да пишеш в нея, в първия ти пост ти се изрази все едно си задължен. Много си глупав честно като нпп си, всеки е свободен да поства каквито си иска теми, а дали са безинтересни или не то ще си покаже. Друг е въпроса, че ти непрекъснато се опитваш да спориш с всички и си окупираш темите с цел да ги превърнеш в безинтересни. И немога да разбера защо,като темите са ти тъпи ти висиш по цял ден в раздела и форума за да прецакваш теми защото явно си нямаш друга работа и си те дундуркат още, изобщо ти си някакъв олигофрен.
    И не целя да те засягам а ти казвам истината използваш анонимноста като оръжие тва ти е черупката.

А и как ме разгада толкова дълбоко само от един пост и то от първия ми и какво точно е нагло невежество, не ти се обиждам щото си хейтър а те са тъпи, ти целиш точно да ме обидиш, хейтърска защитна реакция.Като отворена книга си, мн си глупав.
    Последно редактирано от denks : 01-10-2014 на 19:24

Мега фен
    че защо Му е на Бог хиляди пъти да те умъртвява и после да те възкресява, това да не е някаква гавра или игра.
    Все пак ако Бог прави нещо, то го прави с някаква цел, Бог не прави възкресения ей така да си играе - някаква мисия ли ти е дал, какво.
    Христос веднъж Възкръсна, а ти 1000, ей така за кеф.

И ще ни кажеш ли от какво толкова често умираш, тровиш се с хапчета ли или скачаш от някой мост, какво точно се случва.
    Последно редактирано от defender : 01-10-2014 на 21:31

Хахахахахаха

Смисловите грешки и логическите несъответствия след първия пост вече ми дойдоха в повече, което напълно обезсмисли намерението ми, да ти ги покажа нагледно. Естествения резултат от едно такова действие, би породило само още една тирада от малоумни недосмислици и брътвежи. Впрочем и този пост ще има същия ефект.

Но чакай да видя дали съм разбрал... значи според теб, всеки има СВОБОДАТА да поства каквито си иска теми, а аз нямам свободата да поствам каквито си искам коментари?
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-10-2014 на 21:38

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

а npp, o_O ... може ли да споделиш малко повече за твоите умирания и възкресения ?

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението

а npp, o_O ... може ли да споделиш малко повече за твоите умирания и възкресения ?
    Съмнявам се, че ще ти отговори, понеже npp винаги е "on-topic", поне за това, което търсят очите му: Бог и религия. Оттам нататък, всичко се свежда до "пълното спасение на всички човеци/души и осигуряването им с изобилен живот в истинският Господ Бог до краят на вечността" и въпроса е приключен. Все пак, спомням си веднъж беше изръсил единия (тъй като двама пишат от един профил) , че е вдигнал 300 градуса температура и го гонели демони или нещо такова.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-11-2014 на 08:29

Мега фен Аватара на an7raks
    Хахахаха, това колкото и пъти да го прочета, все ще ми е смешно!

Мега фен
    днес, след като сънува поредния си кошмар с трансцидентални магьосници изнасилвачи, преди закуска, вместо кафе, нпп направи утринното си 1001-во възкръсване, събитието е засвидетелствано със снимки:

Последно редактирано от defender : 01-11-2014 на 12:49

Доктор ли си къв си не те знам, обаче наистина направих грешка... позволих си да споря с хейтър(нещо, което е признавам си тъпо и безсмислено ) въпреки, че си знаех какво ще стане, ти само ми каза, че съм малоумен, но отново не изказа никави доводи за това, което доказва, че си хейтър защото да се опитваш да обиждаш безпочвено е точно това.

ПП:Пиши си каквото си искаш (никъде не казвам да не го правиш) щото вече няма да ти обръщам внимание, а и то как да спориш с безгрешен хейтър, който никога не прави смислови грешки? hate this _|_

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    че защо Му е на Бог хиляди пъти да те умъртвява и после да те възкресява, това да не е някаква гавра или игра.
    Все пак ако Бог прави нещо, то го прави с някаква цел, Бог не прави възкресения ей така да си играе - някаква мисия ли ти е дал, какво.
    Христос веднъж Възкръсна, а ти 1000, ей така за кеф.

И ще ни кажеш ли от какво толкова често умираш, тровиш се с хапчета ли или скачаш от някой мост, какво точно се случва.
    просто бях гонен от цяла армия антихристи - дори от цялото им царство, затова и умрях толкова много пъти, понеже те ме убиваха, иначе ако се бях скрил в някоя секта, тогава може би животът ми щеше да е супер безпроблемен и комфортен, например какъвто е твоят сега, не че самият аз изгарях от желание да умирам, но просто бе неизбежно за мен и аз нямах как да не го претърпя неведнъж

Мега фен

не ти ли стигат всички предишни постове по въпроса?!
    Последно редактирано от npp : 01-12-2014 на 13:44

Мега фен
    просто бях гонен от цяла армия антихристи - дори от цялото им царство, затова и умрях толкова много пъти, понеже те ме убиваха, иначе ако се бях скрил в някоя секта, тогава може би животът ми щеше да е супер безпроблемен и комфортен, например какъвто е твоят сега, не че самият аз изгарях от желание да умирам, но просто бе неизбежно за мен и аз нямах как да не го претърпя неведнъж
    Каква е тая армия антихристи и как точно те убива. Опиши ни как преминава един твой обикновен ден, в който ти биваш убиван по 7-8 пъти на ден и после се съживяваш (в смисъл, за тебе така преминава един обикновен ден, нали така).

Например: от 7-8 часа ставам от сън и си приготвям закуска
    от 9 до 10 часа ме убива армията на антихристите
    от 10.00 до 10.10 едно бързо възкръсване на екс.
    и т.н.

Моля опиши горе-долу как преминава един твой ден на умирания и съживявания, като наблегнеш на това как точно те убиват, какво ти правят, какво се случва.

Можеш и да ни разкажеш някоя историйка от твоя интересен живот, за да разбираем как точно се случват нещата с тази банда антихристи и така и нас да предпазиш от тях, като си вземем пример от твоята мъдрост и опит, тогава ще си един истински свидетел, спасяваш човеци.

Мерси
    Последно редактирано от defender : 01-11-2014 на 23:16

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    за коя планета става въпрос?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    не ти ли стигат всички предишни постова по въпроса?!
    Не, защото не те следя, не съм чел нищо подобно. Всъщност от седмица срещам твои коментари във форума, лично моя грешка, за която страшно много съжалявам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Каква е тая армия антихристи и как точно те убива. Опиши ни как преминава един твой обикновен ден, в който ти биваш убиван по 7-8 пъти на ден и после се съживяваш (в смисъл, за тебе така преминава един обикновен ден, нали така).

Например: от 7-8 часа ставам от сън и си приготвям закуска
    от 9 до 10 часа ме убива армията на антихристите
    от 10.00 до 10.10 едно бързо възкръсване на екс.
    и т.н.

Моля опиши горе-долу как преминава един твой ден на умирания и съживявания, като наблегнеш на това как точно те убиват, какво ти правят, какво се случва.

Можеш и да ни разкажеш някоя историйка от твоя интересен живот, за да разбираем как точно се случват нещата с тази банда антихристи и така и нас да предпазиш от тях, като си вземем пример от твоята мъдрост и опит, тогава ще си един истински свидетел, спасяваш човеци.

Мерси
    не ти ли стига написаното дотук?!, ето и още:

"Вие не избрахте Мене, но Аз избрах вас, и ви определих да излезете в света и да принасяте плод и плодът ви да бъде траен; та каквото и да поискате от Отца в Мое име, да ви даде. Това ви заповядвам да се любите един друг. Ако светът ви мрази, знайте, че Мене преди вас е намразил. Ако бяхте от света, светът щеше да люби своето; а понеже не сте от света, но Аз ви избрах от света, затова светът ви мрази. Помнете думата, която ви казах, слугата не е по-горен от господаря си. Ако Мене гониха, и вас ще гонят; ако са опазили Моето учение, и вашето ще пазят. Но всичко това ще ви сторят поради Моето име, защото не познават Онзи, Който Ме е пратил. Ако не бях дошъл и не бях им говорил, грях не биха имали; сега, обаче, нямат извинение за греха си. Който мрази Мене, мрази и Отца Ми. Ако не бях сторил между тях делата, които никой друг не е сторил, грях не биха имали; но сега видяха и намразиха и Мене и Отца Ми." Йоан 15: 16-24

Мега фен
    за коя планета става въпрос?
    по принцип физически се намирам на тази

Не, защото не те следя, не съм чел нищо подобно. Всъщност от седмица срещам твои коментари във форума, лично моя грешка, за която страшно много съжалявам.
    защо си мислиш, че е грешка?!, грешка е след като срещнеш някой лош човек, да последваш неговия пример, но в случая лично аз не ти давам пример да вършиш нещо лошо, нито препоръчвам на някого да прави такива неща, просто ти казах, че ще намериш отговор на въпроса си към мен в предишните ми постове - не се слага запетая между думите "не" и "защото" когато са в съчетание, а когато следващите думи в изречението са пояснителни - както е в случая с първото ти изречение по-горе, е по-удачно да се слага тире(-) вместо запетая, т.е.: "Не защото не те следя - не съм чел нищо подобно."
    Последно редактирано от npp : 01-12-2014 на 13:31

по принцип физически се намирам на тази
    > "По принцип"

"По принцип" всеки принцип си има своите изключения, нали?

Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-12-2014 на 17:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си