.
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Тема: ПБС

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    просто бях гонен от цяла армия антихристи - дори от цялото им царство, затова и умрях толкова много пъти, понеже те ме убиваха, иначе ако се бях скрил в някоя секта, тогава може би животът ми щеше да е супер безпроблемен и комфортен, например какъвто е твоят сега, не че самият аз изгарях от желание да умирам, но просто бе неизбежно за мен и аз нямах как да не го претърпя неведнъж
    Каква е тая армия антихристи и как точно те убива. Опиши ни как преминава един твой обикновен ден, в който ти биваш убиван по 7-8 пъти на ден и после се съживяваш (в смисъл, за тебе така преминава един обикновен ден, нали така).

Например: от 7-8 часа ставам от сън и си приготвям закуска
    от 9 до 10 часа ме убива армията на антихристите
    от 10.00 до 10.10 едно бързо възкръсване на екс.
    и т.н.

Моля опиши горе-долу как преминава един твой ден на умирания и съживявания, като наблегнеш на това как точно те убиват, какво ти правят, какво се случва.

Можеш и да ни разкажеш някоя историйка от твоя интересен живот, за да разбираем как точно се случват нещата с тази банда антихристи и така и нас да предпазиш от тях, като си вземем пример от твоята мъдрост и опит, тогава ще си един истински свидетел, спасяваш човеци.

Мерси
    Последно редактирано от defender : 01-11-2014 на 23:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си