- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Взело е да ми писва
^Ми няма да е зле да натиснеш малко учебния материал... Зарежи мастиите! Има време и за това...
Е чак толкова грубоИначе да, сядам, че не остана време и взех да се притеснявам нещо.
Недей да бъдеш циничен и груб и показвай че ти пука и че не си като другите дето само искат да я вкарват в леглото, защото така само курви ще привличаш, а предполагам че не искаш това. Ако има нещо сериозно и помогни, но просто не забравяй да не ти се качват на главата. Ти гледай и да избираш коя мацка искаш, защото все пак ако искаш връзка трябва и да подбираш малко или много. Един познат тръгна с една приятелка и показа колко я иска и държи на нея, даже плака за нея като се скарат и на нея не и пукаше и го заряза и сега са приятели и тя го ползва за такси да я кара по София. Така че наистина внимавай какво момиче ще намериш
this is me
Много съм далече от това да съм циничен и груб. Никога не съм бил такъв човек и не се чувствам комфортно като се държа така, за това не го правя. Ръсня простонии от време на време, но до там и обикновено внимавам в каква компания ги говоря и винаги с мярка. Никога не целя да обидя някого. Работя по това да показвам, че някои означава нещо повече за мен, защото явно не съм го показвал достатъчно явно. Ще се вслушам в съветите и на предишните съфорумци коментирали в темата и да видим какво ще стане.Аз обикновено си харесвам някого и си го гоня до дупка, трудно се отказвам. Когато е в компанията ми и има и други хора, особено момичета, се старая да покажа, че имам интерес към този човек повече от колкото към останалите. Изключително трудно ми е да се опитвам да "зарибявам" две момичета, примерно едната един ден, другата друг. И за това докато харесвам някого ми е трудно да си харесам някой до същата степен като първия и ми отнема много време между момичета... Надявам се това посленото стана ясно какво точно имам предвид. А отностно ситуацията с приятеля - звучи ми до болка позната. Но има един момент, в който си казваш - просто няма да стане и продължаваш напред. Това последното ако и аз осъзная как се прави без да минавам през агонията на това да се откажеш от някого към когото имаш някакви чувства (макар и знаейки, че на него избощо не му пука) ще е добре. А и колкото по-бързо, толкова по-добре.
Малко развитие (не, че някой го интересува) но след поредния неуспешен опит за нещо повече аз мисля окончателно да се откажа от всякакви опити.
Изглеждаш ми като загубеняк, нормално е да те виждат само като приятел. Спри да бъдеш загубеняк и няма да умреш сам
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick