- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бижута от човешка кост?
Къде в БГ мога да си поръчам/закупя такива?
Най-ще се израдвам да си намеря бхавачакра върху човешка кост (това конкретно е от един филм, де, но идеята ми допада)...
Знам, че темата е много провокативна, но съм сериозна. По западните сайтове е фрашкано, но повечето нямат доставки насам...
Няма ли туториъли направи си сам?![]()
За първи път чувам подобно нещо и звучи отвратително. Откъде си набавят материали въобще?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
За мен пък е отвратително да носиш животинска кожа по тялото и краката си... Има и бижута от животинска кост...
Да си правиш експерименти със зайчета или да ходиш на лов, да убиваш и да окачваш препарирани животниски глави над леглото си...
И въпреки това е социално приемливо...Един човек остава човек дори след като е умрял, но животното е нищо, дори докато е живо?
Много интересно...
Щяхте да сте по-бъбриви, ако исках кожено палто, а?![]()
Това ми звучи като идеята на един познат да си търси човешки вратни пържоли чрез FB.
Welcome to the Jungle...
Хахахах иронията е страшно нещо, девойко.
whaat??!?
tva mi haresa, pi6i mi ls ako namerish da si vzema i az
daje pora4ai kato i za 2mata broiki naprao posle 6te se namerim s tebe ili 6te mi gi pratish po speedy ili econt
Иронията е, че точно аз никога не съм купувала нищо кожено, не ям месо от много години, ползвам само продукти на марки, които не тестват върху животни и въобще, това ми е най-болната тема. А нещата, които изброих, са най-малкото. Те това е иронията, не подскачай много много без да знаеш.
След като тръгна да ми обясняваш как съм щяла да бъда по-бъбрива за кожени палта, реших да ти разясня, че си разбрала много грешно написаното от мен и че всъщност споделям мнението ти. Интерпретацията на елементарни неща явно те затруднява силно, както и да е.
Звучи ми незаконно о.О
Авторке, като толкоз търсиш кости, ходи на гробищетотам кости бол, при това безплатни
Сорка, не се сдържах :Д
Костите са с енергиен заряд, който рано или късно ще ти се отрази...
Мисля, че не говореше точно за теб, а за раздела като цяло.
Към цЕлото раздел, който е писал тук - няма да разпознаете иронията и провокацията дори тя да танцува гола пред вас. Що за хора сте?!
По темата: Искам няква гривничка от кокалчета от пръстите на малко момиченце. Всъщност бих се зарадвала дори и на пръстен. Свиркай ако намериш подобно нещо, даже може да комбинираме поръчките.
Не знаеш английски или мама и тате са те сложили на детско безопасно търсене?
Сигурно и в университетите по медицина така си намират тела, и скелети - с лопатки по гробищата, и по племената...
Гинекологът ти първо се е упражнявал бъркайки в мъртви момиченца и бабки...Сега ти бърка на теб. Това не е ли отвратително?
В медицинските университети ги ползват за обучения на бъдещи лекари . Които ще спасяват моя илr твоят живот .
Не ги ползват зd да си правя бижута или палта .
Не знам колко извратен мозък трябва да си за да си правиш бижута или каквото и да е било от живо същество .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 01-15-2014 на 15:55
С тая тема ми се издигна на н-та степен, ахахаха
За другите писали, как беше "фейс палм"![]()
Много ми е интересно от къде пак си намерила такова нещо?
Btw всеки може да си изразява мнението, така че недей да скачаш веднага, когато нещо не ти харесва.
това е отвратително ;x ако нося нещо такова ще се чувствам като някой психопат от рода на Ханибал.... още малко ще поискаш и палто от човешка кожа хд