.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Някой сайт или форум за емо - може и да не е за запознанства

Знаете ли някой сайт или форум за емо? Може и да не е точно/само за запознанства.
    А питам, защото на 31.12. в метрото видях един много сладък emo boy. 100% съм сигурен, че беше емо и щях да ида да се запознаем, но бяхме много кочове във вагона и беше трудно да стигна до него. Още ми е пред очите и в мислите и от тогава се опитвам да го издиря някак. Сайтовете/форумите за емо ще да са добро начало за търсенето.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Мислех, че тази мода е отдавна забравена...

Цитирай Първоначално написано от Само минавам Виж мнението
    Знаете ли някой сайт или форум за емо? Може и да не е точно/само за запознанства.
    А питам, защото на 31.12. в метрото видях един много сладък emo boy. 100% съм сигурен, че беше емо и щях да ида да се запознаем, но бяхме много кочове във вагона и беше трудно да стигна до него. Още ми е пред очите и в мислите и от тогава се опитвам да го издиря някак. Сайтовете/форумите за емо ще да са добро начало за търсенето.
    Не се сещам за сайт, но мисля, че можеш да познаеш дали човека е емо по снимките качени в сайта за запознанство. Но може и просто на щега да се е снимал, но все пак има шанс да е емо.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Само минавам Виж мнението
    Коя мода?
    Не ми се прави на интересна...коя мода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си