.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Не, не, не и НЕ! Не ми се е случвало и сигурно няма да имам този късмет.
    Жените са за приятелство, мъжете за ч*кане.
    Не съм съгласен с това... По пътя на логиката, ако аз и ти се познаваме от доста време, то това задължително трябва да означава, че ще спиш с мен ли?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Не съм съгласен с това... По пътя на логиката, ако аз и ти се познаваме от доста време, то това задължително трябва да означава, че ще спиш с мен ли?
    Не е задължително, но един от двама ни би го пожелал/помислил в даден момент.
    А вече дали би станало е друг въпрос.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Има огромна разлика между това да се познаваш с някого от много време и това да сте приятели. Има и такива, които с години си остават просто познати.
    Иначе, изказах си мнението и не съм съгласна с Hilari_, че не съществуват като цяло, но явно при нея лично няма такова(поне засега).

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Има огромна разлика между това да се познаваш с някого от много време и това да сте приятели. Има и такива, които с години си остават просто познати.
    Иначе, изказах си мнението и не съм съгласна с Hilari_, че не съществуват като цяло, но явно при нея лично няма такова(поне засега).
    Съгласен съм, че има. Но говорим за приятели и секс. Тоест някой, който не ти е само познат. Реално, аз съм така - ако с някого се познавам от 9 години (както каза някой вече) и този човек ми се е е доказал през това време, значи мога да го смятам за приятел. Ако пък не ми се е "доказал" през времето като коректен, верен и адекватен с мен човек, няма да се познаваме чак 9 години и просто го вадя от живота си този човек.
    Та... Ако примерно с Hilary_ се познаваме от 9 години(примерно), то тогава значи АЗ поне бих я считал за приятел. И от тук вече по нейната логика, че "мъжете са за чукане" си зададох въпроса: задължително ли е да сме спали, ако се смята, че сме приятели..
    Но тя вече отговори де, така или иначе.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си