.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Смущава ме точно това, което каза Анархи - вие сте на по 18-20 години. Нормално е да мислите за дълги и смислени връзки, нормално е да мислите за брак, но би трябвало да виждате само хубавите му страни - вричане на двама души да изградят общ живот, обещание да отгледат деца и да си помагат. Не е нормално да сте натрупали толкова негативизъм на тези години, че да обсъждате предбрачни договори и защита на имущество, което дори не притежавате още, а и не се знае дали ще притежавате някога.
    Не казвам, че е глупаво да мислите за това. Казвам само, че е прекалено рано и се лишавате от много неща като се стараете да мислите като възрастни, каквито още не сте.
    Дае, аз съм поне с 10 години по-голяма от повечето от вас, имам брак от 5 и все още не мисля по този начин...
    Иди им го набий в главата.. те тука всички са някво олицетворение на зрялост, особено 14-18 годишните..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Иди им го набий в главата.. те тука всички са някво олицетворение на зрялост, особено 14-18 годишните..
    Бе, пак ще излезе, че се заяждам, ама ти не стана ли на 19 преди 5-10 дни, кажи-речи?

С БлъдиФ съм съгласна, макар че малко рязко го каза. По една или друга причина някои от нас сме ставали свидетели на грозни ситуации и малко или много сме се замислили. Аз лично за себе си категорично мнение не съм изказала, всичко е по-скоро условно и моментна нагласа.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бе, пак ще излезе, че се заяждам, ама ти не стана ли на 19 преди 5-10 дни, кажи-речи?

С БлъдиФ съм съгласна, макар че малко рязко го каза. По една или друга причина някои от нас сме ставали свидетели на грозни ситуации и малко или много сме се замислили. Аз лично за себе си категорично мнение не съм изказала, всичко е по-скоро условно и моментна нагласа.
    Аз да претендирам, че съм зрял?
    Вие се правите на философи из целия форум и обяснявате колко много сте видели от живота..
    И ги мъдрите едни смешни и наивни простотии, след време ако форума е жив ще гледате и ще се смеете на глупостите дето сте писали, в това число и аз ще си се смея на простотията.

Пийс брах ;3
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си