- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на обществено място .....
POISON IVY какво разбираш под големи хора на 18 лиТочно големите хора предпочитат да си легнат и ... да има креватно джудо както се изрази някой по горе
DarkTemplar съгласен съм напълно , но нали за това е тази тема да изразяваме мнения
На мен секс на обществено място ми звучи като '' у дома не може ,че мама е там у вас неможе, че баща ти е там а ние сме на 15 горим за секс и няма къде ... всеки си го разбира по негов начин
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Не ми харесва идеята лично аз не бих пробвала. Нямам нужда от това да го правя на обществено място. Достатъчно прекрасно е с любимия човек в любимото легло. Тръпката между нас е достатъчно голяма и без такива рискове.![]()
А и да не говорим ,че като цяло ще е един секс ... гащите до половина ,неудобно ,а после .... нали ще свърша някъде и кво вдигам гащите и оп няма проблеми ... не не ... друго си е вкъщи , събличате се имате време и за любовна игра и за всичко .. после айде и двамата в банята ... чиста работа![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Сакън..Човек да не си изкаже мнението..както и да е..мога да ти кажа че секса си го правя където искам и да предпочитам удобното легло..нямам нужда от критици..да..прав си за банята след акта..но друго имах предвид..както и да е..щом ше се заяждаме сега..аз съм аут.. :Х а и мога да ти кажа че не съм на 18..
Не ми се е случвало до сега. Чувството, че някой ще ни види би ме разконцентрирало доста.
.. но бих опитала.
Няма такова нещоВкус другарче няма . Множеството фетиши кум абсурдни неща го доказват . Всеки да прави каквото иска и където иска ,стига да му носи удоволвствие и да не е в разрез с нормите де .. :Д
Никога не съм имал желание за подобен секс. Във фантазиите ми винаги са плували разни секс сцени на открито сред пусти големи поляни, в горички, на високи но безопасни места или нещо подобно, но не и в обществени места където е пълно с хора.
не е задължително да е в тоалетна. подлез, надлез.. във входа, в асансьора.. покрив..ех..зависи от времето и пак има риск по всяко време. но най-вече зависи с кого си
някои хора друго не гги възбужда, всеки с "проблемите" си