.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

аз съм пробвал с нея и не става

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от desperedbob Виж мнението
    аз съм пробвал с нея и не става
    Няма как да стане, защото вентилаторите трябва да са свързани към дъното и да са с 4 кабела, т.е. да има кабел за +, - датчик за обороти и за контрол на оборотите.

Аз не мога да разбра защо ти е платка? Ок ще ти направя схема на платка след малко...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Няма как да стане, защото вентилаторите трябва да са свързани към дъното и да са с 4 кабела, т.е. да има кабел за +, - датчик за обороти и за контрол на оборотите.

Аз не мога да разбра защо ти е платка? Ок ще ти направя схема на платка след малко...
    1. Няма никакъв проблем да се закупят вентилатори с 4 кабела, дъното вероятно има контакти, но

2. Лично моята кутия е с един вентилатор от 120 мм (пред дисковете), втори от 120 мм на захранването, и 3 по 80 мм. 80 милиметровите имат датчик, просто такива намерих при и-нет доставчика (3 кабела). Вентилаторът на процесора е боксов Интел. Малко ми е трудно да приема, че някой може да има повече вентилатори.
    Общо шуми доста по-малко от духалка или стаен вентилатор на най-ниска степен, даже капаците за оптични устройства са свалени. Шум като от климатик. Звукът от реактивен двигател се появяваше от видеокартата под натоварване (игри). Така че ще ми е любопитно какъв е случаят тук...
    Всъщност, не е ли по-лесно при гледане на филм вентилаторите да се спират с един прост ключ? Захранването ще прави достатъчен въздушен поток, но в началото може да се поглежда температурата.
    Последно редактирано от ZloboMiR : 01-22-2014 на 00:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си