.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Unhappy Не знам какво да правя....

Здравейте! В началото на годината дойде едно момче. Аз много си го харесах, даже е възможно да съм се влюбила. Говорихме си, писахме си, накрая станахме добри приятели. Дотук добре, но има едни 3 момичета, с който се бях скарала и те ме ненавиждат. Една от тях си хареса момчето и той изведнъж спря да говори с мен, прекарваше все повече време с тях и все по-малко с мен. Докато те ме унижаваха и обиждаха, той седеше отстрани и само гледаше. Мисля си, че това е, защото може би са му казали някаква глупост за мен, но не съм сигурна. Може би това, че не реагира, не е свързано с тях. Това нещо продължаваше и той започна изобщо да не ми говори и да прекарва времето си само с момичето, което го харесваше. Аз, естествено, се обидих и сега съм много наранена. Въпросът ми е да се опитам ли да поддържам все още контакт с момчето или се отдръпна от него? А ако трябва да се отдръпна от него как трябва да лекувам нараненото си сърце? Моля ви, помогнете ми, защото съм много объркана!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от tHe_COolEst_GIrl Виж мнението
    Мисля си, че това е, защото може би са му казали някаква глупост за мен, но не съм сигурна.
    А може би глупакът е той? Не мисля, че си заслужава.
    Няма да е първия, нито последния. Преживява се.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ами то е ясно какво е станало: гаднярката, дето е водача на злата групичка е тръгнала с момчето. Настроила го е против тебе и готово. Дори и в началото той да не е вярвал на това, което му е казала, поставила му е условие - "не ми е приятно да говориш с нея. избирай!" - и той е избрал.
    Е, пита се в задачата: след като той толкова лесно се е отказал от теб заради гаджето си, това означавали, че сте били някога добри приятели?
    Просто ги зарежи... И нея, и него и останалите кухи лейки дето те мразят. Не си струва да се буташ в живота на някой, дето не те иска там.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ами то е ясно какво е станало: гаднярката, дето е водача на злата групичка е тръгнала с момчето. Настроила го е против тебе и готово. Дори и в началото той да не е вярвал на това, което му е казала, поставила му е условие - "не ми е приятно да говориш с нея. избирай!" - и той е избрал.
    Е, пита се в задачата: след като той толкова лесно се е отказал от теб заради гаджето си, това означавали, че сте били някога добри приятели?
    Просто ги зарежи... И нея, и него и останалите кухи лейки дето те мразят. Не си струва да се буташ в живота на някой, дето не те иска там.
    Много ти благодаря за съвета, но искам само да направя малки уточнения: те двамата не са гаджета, просто тя го харесва, а може би и той я харесва, но все още не са заедно и не главатарката го харесва, а едно друго момиче, пак от злата групичка. Момичето е по-пълничко, затова си помислих, че ако има нещо между тях, няма да е заради външния вид и ще е нещо по-сериозно. Дори той я покани в дома си, а сещате се какво има предвид едно момче, което кани само момиче у тях...Пък и си мисля, че сама съм го отблъснала, защото се държах по-студено, след като осъзнах, че може би той ги цени повече от мен. Но си напълно прав - няма да поддържам контакт повече с него. Като не ме иска, и аз няма да се бутам при него, да се научи кой му е по-скъп

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да ти подам въже или да ти посоча по висок мост? Ебати дебилите сте днешното поколение.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Да ти подам въже или да ти посоча по висок мост? Ебати дебилите сте днешното поколение.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

^Това беше излишно...

^Това беше излишно...
    Съгласна съм...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Явно и той харесва другото момиче и за тва се е отдрпнал от тебе според мене не се занимавай

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Явно и той харесва другото момиче и за тва се е отдрпнал от тебе според мене не се занимавай
    И аз така мисля. Няма да се занимавам с него, не си заслужава...

Ами, просто е мъжка путка, която е създадена за манипулиране от разни селски интригрантки.
    Ти се радвай, че и да искаш няма да им стигнеш нивото на общуване...

Мерси много за съветите, но сега, когато се отказах от него е много трудно да го преодолея, отгоре на всичко сме в един клас и седим заедно....А като е близо до мен ми става тъжно. Дори днес една приятелка(не е от злобната групичка, съвсе друго момиче е) ми каза, че като я гледал с други момчета ревнувал, постоянно излизали заедно с приятеката й и дори пред тази нейна приятелка си е фантазирал за сватбата им....Останах потресена и щях да ревна. Сякаш сърцето ми се счупи на две. Знам, че е идиот и не си заслужава, но можеш ли да командваш на сърцето си?! Много е трудно, затова ми помогнете, моля ви!

Само това мога да ти кажа... Времето лекува, ще ти мине. Просто трябва да стискаш зъби в момента. Премести се на друг чин. Не е проблем.

Само това мога да ти кажа... Времето лекува, ще ти мине. Просто трябва да стискаш зъби в момента. Премести се на друг чин. Не е проблем.
    Благодаря ти много за съветите

Ти така или иначе ще трябва да го лекуваш това наранено сърце, но ако продължаваш да правиш опити за някав контакт, с този жалкар, който се влияе от думите на някакви тъпачки, ще става по-зле. Просто зарежи, човека не си заслужава. И не обвинявай себе си, просто гаднярки има навсякъде. Ще срещнеш друг и ще се радваш, че не се е получило с тоя

Цитирай Първоначално написано от Margarita_Andreevaa Виж мнението
    Ти така или иначе ще трябва да го лекуваш това наранено сърце, но ако продължаваш да правиш опити за някав контакт, с този жалкар, който се влияе от думите на някакви тъпачки, ще става по-зле. Просто зарежи, човека не си заслужава. И не обвинявай себе си, просто гаднярки има навсякъде. Ще срещнеш друг и ще се радваш, че не се е получило с тоя
    Oхх, точно навреме ми каза да не го търся, защото много се чудех дали да си пишем по скайп...Мерси за съвета

Отрежи контакта!! Колкото и да се изкушаваш, не пиши!!!

Отрежи контакта!! Колкото и да се изкушаваш, не пиши!!!
    Ами досега много често се изкушавах, но вече ще знам да не му пиша.

Доста често ще ти идват подобни мераци и мисли в главата. Точно си казваш "забравих го вече, майната му" и изведнъж чуваш "вашата" песен или друга, която ти напомня за него... Виждаш място, на което сте били, пейката, на която сте се целунали за първи път... И си казваш "това е знак да го потърся", а тези неща пречат. Трябва да игнорираш знаците, да превъзмогнеш желанията да го търсиш, да не обръщаш внимание, когато той те търси, да отвличаш мислите си от темата за него и неговата личност. Чак тогава, когато достатъчно време не си мислила за него, когато не сте се виждали и чували, ще може да се каже, че наистина си го преживяла.

NSA_14181
    Guest
    Otdrupni se, daje mu bii shuta, toi qvno ne si zaslujava, a surceto ti shte e dobre s malko cheren shokolad, qka muzika i nqkoi i drug priqtel, koito da te izslusha i da te razveseli.

Доста често ще ти идват подобни мераци и мисли в главата. Точно си казваш "забравих го вече, майната му" и изведнъж чуваш "вашата" песен или друга, която ти напомня за него... Виждаш място, на което сте били, пейката, на която сте се целунали за първи път... И си казваш "това е знак да го потърся", а тези неща пречат. Трябва да игнорираш знаците, да превъзмогнеш желанията да го търсиш, да не обръщаш внимание, когато той те търси, да отвличаш мислите си от темата за него и неговата личност. Чак тогава, когато достатъчно време не си мислила за него,
    когато не сте се виждали и чували, ще може да се каже, че наистина си го преживяла.
    Наистина си прав....Постоянно мисля за него, през 5 мин му гледам фейсбука и скайпа....Слушам песни, които ми напомнят за него....Но трябва да се контролирам. Ще го премахна навсякъде и няма да го търся, нито да се надявам той да ме търси. Просто ще го избия от ума си. Ще поплача, ден, два, седмица и ще ми мине.
    Цитирай Първоначално написано от NSA_14181 Виж мнението
    Otdrupni se, daje mu bii shuta, toi qvno ne si zaslujava, a surceto ti shte e dobre s malko cheren shokolad, qka muzika i nqkoi i drug priqtel, koito da te izslusha i da te razveseli.
    Така е, ще послушам музика да ми се разведри ума, ще гледам малко филми с пуканки и черен шоколад и няма да се усетя, че ми е минало вече.

^Ама ти още ли не си го блокирала? Това е едно от първите неща, които трябва да направиш! "Може ли да си останем приятели" е само израз от филмите - не е редно бивши да остават приятели, ако искат да са бивши. Поне докато се забравят един друг. Блокирай го от всякъде, за да не му гледаш профила, за да не се изкушаваш да му пишеш и за да не ти пише той.Спри да слушаш песните, които ти напомнят за него или за вас. Слушай нови, жизнерадостни парчета, които ще те карат да си тананикаш и да подскачаш насам-натам из вас и които няма да ти напомнят за него.
    Започни да учиш повече или ако си научила - да четеш книга странично. Вниквайки в действието на книгата или учебния материал, мозъкът ти ще е зает с друго освен мисълта за него. Намери си хоби - танци, спорт, бойни изкуства, където да губиш излишното време. Така няма да имаш шанса да се самосъжаляваш и да си задаваш всичките "Ами ако..." дето не са се случили.
    Опцията с пуканките, филмите и черния шоколад също е яка, ама внимавай с диабета и затъпяването (от новите филми се затъпява все повече...)

^Ама ти още ли не си го блокирала? Това е едно от първите неща, които трябва да направиш! "Може ли да си останем приятели" е само израз от филмите - не е редно бивши да остават приятели, ако искат да са бивши. Поне докато се забравят един друг. Блокирай го от всякъде, за да не му гледаш профила, за да не се изкушаваш да му пишеш и за да не ти пише той.Спри да слушаш песните, които ти напомнят за него или за вас. Слушай нови, жизнерадостни парчета, които ще те карат да си тананикаш и да подскачаш насам-натам из вас и които няма да ти напомнят за него.
    Започни да учиш повече или ако си научила - да четеш книга странично. Вниквайки в действието на книгата или учебния материал, мозъкът ти ще е зает с друго освен мисълта за него. Намери си хоби - танци, спорт, бойни изкуства, където да губиш излишното време. Така няма да имаш шанса да се самосъжаляваш и да си задаваш всичките "Ами ако..." дето не са се случили.
    Опцията с пуканките, филмите и черния шоколад също е яка, ама внимавай с диабета и затъпяването (от новите филми се затъпява все повече...)
    Добре, блокирам го навсякъде, ще слушам повече весели песни и изобщо съвсем го забравям. И естествено, няма да прекалявам с пуканките и шоколада, да не стане някоя беля

anonymous895156
    Guest

Повече от фен Аватара на Тодор
    Като си харесате някой защо просто немуго кажете?Той(тя)откъде да знае какво вие в главата?Ако момчето е тръгнало даси търси гадже...ми при тях ще отиде ми.Имал е разговор с теб,ти сиго харесала,несиму казала.Ми той човека продължава да търси,те са повече има шансове.
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...99211738_n.jpg
    Последно редактирано от Тодор : 01-26-2014 на 13:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си