.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Доста често ще ти идват подобни мераци и мисли в главата. Точно си казваш "забравих го вече, майната му" и изведнъж чуваш "вашата" песен или друга, която ти напомня за него... Виждаш място, на което сте били, пейката, на която сте се целунали за първи път... И си казваш "това е знак да го потърся", а тези неща пречат. Трябва да игнорираш знаците, да превъзмогнеш желанията да го търсиш, да не обръщаш внимание, когато той те търси, да отвличаш мислите си от темата за него и неговата личност. Чак тогава, когато достатъчно време не си мислила за него, когато не сте се виждали и чували, ще може да се каже, че наистина си го преживяла.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Доста често ще ти идват подобни мераци и мисли в главата. Точно си казваш "забравих го вече, майната му" и изведнъж чуваш "вашата" песен или друга, която ти напомня за него... Виждаш място, на което сте били, пейката, на която сте се целунали за първи път... И си казваш "това е знак да го потърся", а тези неща пречат. Трябва да игнорираш знаците, да превъзмогнеш желанията да го търсиш, да не обръщаш внимание, когато той те търси, да отвличаш мислите си от темата за него и неговата личност. Чак тогава, когато достатъчно време не си мислила за него,
    когато не сте се виждали и чували, ще може да се каже, че наистина си го преживяла.
    Наистина си прав....Постоянно мисля за него, през 5 мин му гледам фейсбука и скайпа....Слушам песни, които ми напомнят за него....Но трябва да се контролирам. Ще го премахна навсякъде и няма да го търся, нито да се надявам той да ме търси. Просто ще го избия от ума си. Ще поплача, ден, два, седмица и ще ми мине.
    Цитирай Първоначално написано от NSA_14181 Виж мнението
    Otdrupni se, daje mu bii shuta, toi qvno ne si zaslujava, a surceto ti shte e dobre s malko cheren shokolad, qka muzika i nqkoi i drug priqtel, koito da te izslusha i da te razveseli.
    Така е, ще послушам музика да ми се разведри ума, ще гледам малко филми с пуканки и черен шоколад и няма да се усетя, че ми е минало вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си