- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любовта не съществува
Човече, може да ми отговаряш с насмешка, колкото желаеш, но рано или късно ще прозреш нещата, сигурна съм.
Просто е неизбежно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защото имаш 13 хиляди и кусур мнения ли? Или защото и без тях си безусловно права? Или защото можеш да се поставиш на мое място и пак да ми кажеш, че греша?
Може да съм праволинеен и едностранчив, но това не означава, че не съм прав - дори и само за себе си. Има доста праволинейни неща (освен гледната ми точка), които са верни и са факт. Примерно времето - праволинейно е! Движи се от минало, през настояще към бъдеще.
Предполагам можеш да обориш и съществуването на времето, но това едва ли е отзначение. Единственото важно нещо за мен от тук нататък е - да прозра нещата!!! Няма как да избягам от неизбежното, нали? Иначе не би било неизбежно...
Като ощипана госпожица си. Спокойно с нападките и удивителните, мен не ми е цел в живота да те уча как да мислиш или живееш. Мненията ми нямат нищо общо и ако изобщо си ме чел някога, щеше да знаеш, че не вярвам, че някой може да е безусловно прав. Моите и твоите истини обикновено са коренно различни, но има неща, от които няма как да се избяга. И го знам, защото съм го виждала в безброй примери около себе си, дори и ако не ми се е случило на мен самата.
И за едно си прав - че трябва да прозреш нещата. Но ще си стигнеш сам до там![]()
Можеш да кажеш това на комшията от горния етаж, който е на близо 40 години вече, а е сам като царвул. Веднъж си хвана приятелка за около месец и нещо и беше най-щастливия човек на света. Беше новината в квартала: "Драго си има приятелка!!!" После явно нещата не потръгнаха и се разделиха. От тогава минаха около 15 години, а не съм го виждал да си вика даже еднодневки...
Едва ли това е по негов избор...
Аз сега съм избрал да съм сам по мой си избор, така ли? Аз искам да си имам половинка и всичко да е ок, ама уж пеканите женички се оказват една до съща. Винаги като видят нещо ново скокват при него, а аз колко шансове съм пропилял, за което естествено не съжалявам... Но.. какво означава да се промениш за друг? Нали целта на любовта е да те обичат и харесват такъв, какъвто си, а не да се променяш...