.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 162

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Човече, може да ми отговаряш с насмешка, колкото желаеш, но рано или късно ще прозреш нещата, сигурна съм.
    Просто е неизбежно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Човече, може да ми отговаряш с насмешка, колкото желаеш, но рано или късно ще прозреш нещата, сигурна съм.
    Просто е неизбежно.
    Защото имаш 13 хиляди и кусур мнения ли? Или защото и без тях си безусловно права? Или защото можеш да се поставиш на мое място и пак да ми кажеш, че греша?
    Може да съм праволинеен и едностранчив, но това не означава, че не съм прав - дори и само за себе си. Има доста праволинейни неща (освен гледната ми точка), които са верни и са факт. Примерно времето - праволинейно е! Движи се от минало, през настояще към бъдеще.
    Предполагам можеш да обориш и съществуването на времето, но това едва ли е отзначение. Единственото важно нещо за мен от тук нататък е - да прозра нещата!!! Няма как да избягам от неизбежното, нали? Иначе не би било неизбежно...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Защото имаш 13 хиляди и кусур мнения ли? Или защото и без тях си безусловно права? Или защото можеш да се поставиш на мое място и пак да ми кажеш, че греша?
    Като ощипана госпожица си. Спокойно с нападките и удивителните, мен не ми е цел в живота да те уча как да мислиш или живееш. Мненията ми нямат нищо общо и ако изобщо си ме чел някога, щеше да знаеш, че не вярвам, че някой може да е безусловно прав. Моите и твоите истини обикновено са коренно различни, но има неща, от които няма как да се избяга. И го знам, защото съм го виждала в безброй примери около себе си, дори и ако не ми се е случило на мен самата.
    И за едно си прав - че трябва да прозреш нещата. Но ще си стигнеш сам до там

Супер фен Аватара на RiB
    Като ощипана госпожица си. Спокойно с нападките и удивителните, мен не ми е цел в живота да те уча как да мислиш или живееш. Мненията ми нямат нищо общо и ако изобщо си ме чел някога, щеше да знаеш, че не вярвам, че някой може да е безусловно прав. Моите и твоите истини обикновено са коренно различни, но има неща, от които няма как да се избяга. И го знам, защото съм го виждала в безброй примери около себе си, дори и ако не ми се е случило на мен самата.
    И за едно си прав - че трябва да прозреш нещата. Но ще си стигнеш сам до там
    Да, но всеки човек е индивидуален и няма по-наивно нещо от "за всеки влак си има пътници". Не е така, има безброи примери за хора, които са останали сами през целия си живот...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Да, но всеки човек е индивидуален и няма по-наивно нещо от "за всеки влак си има пътници". Не е така, има безброи примери за хора, които са останали сами през целия си живот...
    Повечето хора остават сами по свой избор. Или са избрали, че не желаят да живеят с друг, или са избрали, че не си струва да се променят за друг. Във всеки случай, нашето положение и състояние обикновено е следствие на изборите, които правим в живота.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Повечето хора остават сами по свой избор. Или са избрали, че не желаят да живеят с друг, или са избрали, че не си струва да се променят за друг. Във всеки случай, нашето положение и състояние обикновено е следствие на изборите, които правим в живота.
    Можеш да кажеш това на комшията от горния етаж, който е на близо 40 години вече, а е сам като царвул. Веднъж си хвана приятелка за около месец и нещо и беше най-щастливия човек на света. Беше новината в квартала: "Драго си има приятелка!!!" После явно нещата не потръгнаха и се разделиха. От тогава минаха около 15 години, а не съм го виждал да си вика даже еднодневки...
    Едва ли това е по негов избор...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Едва ли това е по негов избор...
    Пак гледаш едностранчиво на нещата.
    Първо, няма как да знаеш що са се разделили. Може той да я е оставил, защото е кифла, да речем.

Супер фен Аватара на RiB
    Аз сега съм избрал да съм сам по мой си избор, така ли? Аз искам да си имам половинка и всичко да е ок, ама уж пеканите женички се оказват една до съща. Винаги като видят нещо ново скокват при него, а аз колко шансове съм пропилял, за което естествено не съжалявам... Но.. какво означава да се промениш за друг? Нали целта на любовта е да те обичат и харесват такъв, какъвто си, а не да се променяш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си