- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има любов и страст, но постоянно се караме
бати отпадъка дет си ....6том си била с други на4и не си Фактор
Какво сте седнали да я нападате не мога да разбера!!! "Който е безгрешен пръв да хвърли камъка"... Все едно никой не прави грешки. Направила е грешка,осъзнала я е и търси съвет.
Към авторката: Винаги има шанс да оправиш нещата,стига да имаш желанието и разбира се това момче да иска да си дадете шанс.Аз също съм правила глупости в моята дългогодишна връзка,но в крайна сметка се опитвам да оправя нещата доколкото мога. С караниците само усложняваш нещата.Съвет- нисичка като тревата и спокойна.Укроти нрава си и му покажи,че го цениш,а не ти е просто момчето до теб...Успех! ^-^
I have a dream
Божеее, ако ви гледа човек в тоя форум, направо захваща се чуди откъде идват приказките за разврата след младото поколение.
Всичко живо е морално, честно, откровено, дори не си помисля да целуне някого, камо ли да го направи.
Лафът за хвърлянето на камъка го използваха вече, ама да го повторя, барем вникнете в него.
Авторке, казваш неговата гледна точка, което е хубаво, но пропускаш своята. От твоята камбанария как преценяш отношението си към него, къде е проблемът?
Той иска, но според думите му няма да позволи отново да съм до него, защото е наранен и не вярва, че всичко може да е наред.