.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен Аватара на Тодор
    Цитирай Първоначално написано от polly99 Виж мнението
    Значи всичко е загубено.....?
    Не!!!Тепърва се учиш да спечелиш!

Цитирай Първоначално написано от Тодор Виж мнението
    Не!!!Тепърва се учиш да спечелиш!
    А дано !Благодаря!

Мега фен Аватара на trabi_bs
    бати отпадъка дет си ....6том си била с други на4и не си Фактор

Какво сте седнали да я нападате не мога да разбера!!! "Който е безгрешен пръв да хвърли камъка"... Все едно никой не прави грешки. Направила е грешка,осъзнала я е и търси съвет.

Към авторката: Винаги има шанс да оправиш нещата,стига да имаш желанието и разбира се това момче да иска да си дадете шанс.Аз също съм правила глупости в моята дългогодишна връзка,но в крайна сметка се опитвам да оправя нещата доколкото мога. С караниците само усложняваш нещата.Съвет- нисичка като тревата и спокойна.Укроти нрава си и му покажи,че го цениш,а не ти е просто момчето до теб...Успех! ^-^
    I have a dream

anonymous708973
    Guest
    Божеее, ако ви гледа човек в тоя форум, направо захваща се чуди откъде идват приказките за разврата след младото поколение.
    Всичко живо е морално, честно, откровено, дори не си помисля да целуне някого, камо ли да го направи.
    Лафът за хвърлянето на камъка го използваха вече, ама да го повторя, барем вникнете в него.

Авторке, казваш неговата гледна точка, което е хубаво, но пропускаш своята. От твоята камбанария как преценяш отношението си към него, къде е проблемът?

Той иска, но според думите му няма да позволи отново да съм до него, защото е наранен и не вярва, че всичко може да е наред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си