.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Exclamation ЩЕ СЕ ОБЛЕКА И ЩЕ СЕ МАХНА :@

ТЕЕЕ мама му дееба писна ми с тез орляци да живея баща ми и мащехата, 2-мата срещу мен на 18,9 месеца съм искам сега да се облека и да се махна от тез боклуци мръсни ама без пари без нищо къде ще отида не знам.Всичко бих дал да избягам от тез боклуци нещастни.

Голям фен
    и ние какво да направим?

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Отиди да живееш при майка си ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    И като се махнеш какво? Мислиш си че ще направиш нещо но само ще сгрешиш

Да ще отида при майка ми майка ми в испания и ми каза докато не завърша няма да ме вземе.. Завършвам тва лято, и то не се знае дали ще взема матурата или ще ме скъсат. Ами ядосват ме, ще му се навиди и всичкото. :@

Анонимно ами отивай си еби майката. ко трябва да направиш, ковро долна.
    баща ми на страната на мащехата, скъса ми преди малко кабела и ся не мога да си пусна музика на субуфера ми. проблема още в4ера бях го решил там между даскало и болницата. и за ко ми скъса кабела да му е*а пичката лелина. викам му дължиш ми 5лв за кабел той вика аааааааааа много ме интересува, искам да се махна от тез боклуци лъжливи.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Леле за ти за един кабел ли си......?

ам аз не не за 1 кабел ам може и за 1 кбел е пи4. струва 5лв като знам 4е тоз лъжлив баща знайш ли кога ще видя кабеллл.. ще видя кабел тогава когато започна да работя и си купя. тогава ще видя кабел за кво беше нужно да го къса дееба ами аз ако сляза и нарежа 4-те гуми на колата аааааааааааааааа ?? дееба тъпотията му дееба дразня се и заради мащехата ми ще я еба в курвата долна. не иска силна музика нашия ми се кара заради нея. Пък наистина касата ми яко блъска щом вратата ми се тресе тя е пвц, говорител4ето е хертз ес 300д мн съм доволен от него.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Е всичко това е за един кабел?Не можеш ли да се съобразяваш малко и да не бичиш толкоз музиката или чак толкоз си закъсал с ушите че ти трябва волумето да е на мах?Все ми се струва че Азис и на по-лека музика става за слушане.Сега ще ме напсуваш набързо и ще се направиш на готин. Да ти кажа и аз се съмнявам че ще я изкараш матурата.Като си толкоз отворен намери си работа и го плати тоя кабел.

Повече от фен Аватара на Тодор
    Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    ам аз не не за 1 кабел ам може и за 1 кбел е пи4. струва 5лв като знам 4е тоз лъжлив баща знайш ли кога ще видя кабеллл.. ще видя кабел тогава когато започна да работя и си купя. тогава ще видя кабел за кво беше нужно да го къса дееба ами аз ако сляза и нарежа 4-те гуми на колата аааааааааааааааа ?? дееба тъпотията му дееба дразня се и заради мащехата ми ще я еба в курвата долна. не иска силна музика нашия ми се кара заради нея. Пък наистина касата ми яко блъска щом вратата ми се тресе тя е пвц, говорител4ето е хертз ес 300д мн съм доволен от него.
    И искаш да изкараш тях виновни за това че нямат спокойствие?Ми съобразявай се малко бе човек,ако аз имам такъв съсед... а дане говорим за дете.Ти си в техния дом,в тяхната стая,ядеш тяхната храна,ползваш консумативи които те плащат...Казваш "касата МИ" ще можели да снимаш и да качиш тук снимката от фиша за заплатата си от която сия купил за да казваш че е твоя.Уважавай зада има взаимно уважение!Ядосваш се за глупости!Знам че хората на твоята възраст несе разбират с родителите си,но и ти ще дойдеш на нашата и ще разбереш.

anonymous708973
    Guest
    Предвид, че си виден малоумник, не виждам на какво отгоре скачаш.
    Вземи се в ръце и си размисли върху поведението.

Като си много отворен и си решил да се държиш като "мъж" - да псуваш, да се разправяш и да блъскаш, аре, вратата я знаеш къде е, хващай си багажа и се махай. Сигурна съм, че и мащехата ти ще е много облекчена да не се занимава с пропадналия, лигав, егоистичен син на мъжа си.

Ако бях на мястото на баща ти, такъв бой щях да ти хвърля, нямаше и помен да остане от това ти просташко поведение. Скъсали му един кабел и той вече ще бяга. Ами хващай си нещата и се изнасяй, ще се помоташ ден-два и пак ще се върнеш у вас.

Противно същество ... викаш че си на 18 .. ами не се дръж като дете на 12 ... най-добре наистина се обличай и се разкарай , че тук нямаме намерение да ти четем глупостите и разбирам баща ми защо се държи така. Ти явно имаш нужда от психиатър.

облечи се, че по пишка ще настинеш

Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    Разбирам, че се чувстваш пренебрегнат. Гадно ти е да ти се карат заради мащехата ти. Все пак не я смяташ за истинска майка а тя може и да не те смята за нищо. Бащати може да си къса колкото иска кабели, защото той изкарва пари. Когато ти неизкарваш пари вашите винаги ще ти се правят на голяма работа дори и да неса. Вашите ако са пренебрегнати и в работата си може да си изкарват на теб. Трябвало е да намалиш музиката. Ако се чува навсякъде не навсеки се харесва дадена музика и тоя дето не му харесва ще откачи.

Супер фен Аватара на tireheb
    СТААЙ И СА МААЙ

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    СТААЙ И СА МААЙ
    +1 xD

Мега фен Аватара на RapExotic
    Изнеси се на палатка.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ок.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    облечи се, че по пишка ще настинеш

Я се осъзнай и вземи първо се научи да пишеш

Здравей ! Доколкото разбирам си доста ядосан ! Така нищо не става и аз се ядосвам често и виждам ,че само с ядове не става. Та така виждам, че мащехата ти явно не я харесваш особено и това е нормално. Искам да те попитам опитвали ли си се да поговориш малко с нея и баща ти ? Да им обясниш какво не ти е изгодно което тя и баща ти правят и те също на теб какво на тях им пречи ? Ако тогава сте поговорили и отново се държат така с теб просто издръж докато завършиш и отиди при майка си в Испания ,така ще е най-добре за теб,макар че те не те разбират. Ако не се издържа наистина положението помоли някой приятел да те приеме нагости за месец - два, обясни му как стоят нещата и му благодари ако се съгласи Надявам се да съм помогнал поне малко !

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Еми обличай се и си тръгвай щом искаш.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Предвид, че си виден малоумник, не виждам на какво отгоре скачаш.
    Вземи се в ръце и си размисли върху поведението.

Като си много отворен и си решил да се държиш като "мъж" - да псуваш, да се разправяш и да блъскаш, аре, вратата я знаеш къде е, хващай си багажа и се махай. Сигурна съм, че и мащехата ти ще е много облекчена да не се занимава с пропадналия, лигав, егоистичен син на мъжа си.
    Това!
    Иначе, и на мен ми се е искало да се разкарам от нас, въпреки че положението не е чак толкова тежко, но ще потрая още 5-6месеца. В повечето случаи, родителите са досадни и вбесяващи, но ти желаят само доброто и не си заслужава да се караш с тях заради подобни глупости...

Довиждане ! Довиждане !
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си