Какво е за теб животът?-пътешествие, изпълнено с приключения
Вярваш ли в призраци/духове?-понякога
Мислиш ли, че Бог съществува?-да
Мислиш ли че Бог е едно от многото съществително, употребявани с еднакво значение?-ами не, Бог си е Бог с каквото и име да го наречеш
От какво те е страх?-от Господ, от тъмното, от това да остана сама, от клоуни, насекоми, имам фобия към тесни пространства, паяци, това да ми пипат лицето хаах
Какво би направила, ако човекът, който най-много мразиш ти поиска прошка?-бих простила. Да простиш на враговете си особено е много дълбоко, поне за мен
Писала ли си някога писмо до момче?-да, даже е от форума

пишехме си по едно време ,после спряхме...имала съм и пенфренд-поляк.
Когато станеш родител ще подръжаваш ли на своите относно отношението им към децата?-в никакъв случаи. Искам да разрешавам на децата си всичко , защото на мен ми бяха забранявани прекалено много неща, които сякаш напук ходех и ги правех зад гърба им..
Какво ти е липсвало, когато си била малка?-истинското семейство и нормалното детство
Защо жените не искат да се преборят с егото си?-не ти разбирам въпроса изцяло
Защо жените винаги искат да са прави?-защото жените сме винаги прави, независимо от нищо. Всичко ,което се каже след нашите думи е грешно , не си ли го разбрал досега? хаах
Защо жените могат да вдигнат скандал, ако мъжа е по-информиран от тях и знае повече?-жените вдигаме скандали и затова защо небето е синьо , а Земята се върти, просто ни е в природата...или поне на част от нас хах
Защо жените могат да се подразнят за незначителни глупости?-не всички жени са така, но не може да сложиш масата и вилицата да отдясно на чинията, примерно

Колко най-добри приятеля имаш?-4-5
Идеалист ли си?-не
Какъв трябва според теб да е идеалния ЧОВЕК?-няма идеални хора, всеки си е уникален сам по себе си
Имаш ли голямо самочувствие?-в умерени дози, не съм затворена, не се имам и за кой знае какво
Имаш ли търпението?-самтаймс
Имала ли си несподелени любови?-доста, но една остави трайна следа
Би ли се борила за момче?-чак да се боря....случвало се е да заплашвам някоя с шамари заради момче ,но слава Богу ,девойката имаше благоразумието да се дръпне хах
А другите жени?-някои - да, някои -не
Защо пушиш и пиеш?-пуша, защото ми харесва мириса на тютюна, усещането и просто моите си 7 минути ''в рая'' хах
пия ,защото ..другите пият...честно казано, почти никакъв алкохол /освен бейлис и водка/ не пия ,защото ми е голям кеф. Единствените пъти когато пия ,защото ми става яко е в дискотека/бар
Спортуваш ли?-не, мързи ме и нямам време, но ми се иска да ходя на фитнес..може би скоро ще си направя ''гифт карта'' за фитнеса ;д
Държиш ли винаги, какъвто и да е случая на думата си?-не, понякога се отмятам
Нахална ли си?-никога, знам кога е момента да се дръпна и го правя винаги