.
Затворена тема
Страница 52 от 354 ПървиПърви ... 24248495051525354555662102152 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 8834
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Най-сетне некъв смислен на столчето. Алелуя.- Звучи мило, казано от теб. Благодаря ;д

Кво представлява тая твойта специалност ? - ами учим португалски, много португалски хаха
    учим и други неща ,де-задължително този семестър имах фонетика-изговаряне на различни думи предимно
    и другото е избираеми, но от 3-те избираеми, които имах сега нито едно няма да ми трябва за в бъдеще, но поне е някакъв опит, понаучих малко глупости по латински, различни неща за езиковите групи и се ограмотих относно правопис и пунктуация..яка ми е специалността и е поносимо трудно, не като ония с йероглифите и т.н., с това никога не бих се оправила...
    В главната сграда ли е ?-не ,в стопански факултет , 3-и блок, между 4-и км и Плиска хаах
    /няколко изречения, ако ти се занимава/

/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Здравейте и аз искам да се включа. Аз съм студентка 1 курс в ИУ-Варна, спец. ИТ като цяло ми харесва в Икономическия и студентския живот във Варна като изключим гадната висша математика, но и от нея се отървах взех си изпита колкото и невъзможно да звучи. Не, че искам да се хваля, но с пълно 6:00 си взех изпита по Информатика. Дано в летния семестър вече започнем да учим по яки предмети и вече да са за бизнеса и кариерата. Желая много успех на всички студенти!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Новачката... вземи първо чети, разбери за кво иде реч в темата, и после пиши... имаш много ентусиазъм без нещо в което да го вложиш. Тук се задават въпроси към конкретен потребител и после той или тя отговарят.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ти май нещо се обърка,а?
    Това не е дневника.
    maDamn

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ''Две неща са безкрайни-Вселената и глупостта на хората, за първото не съм сигурен''
    Знам го. Но аз не съм те питал кое е второто безкрайно нещо освен вселената, а защо вселената е безкрайна. Както и да е.

Супер фен Аватара на Anonys
    Какво е за теб животът?
    Вярваш ли в призраци/духове?
    Мислиш ли, че Бог съществува?
    Мислиш ли че Бог е едно от многото съществително, употребявани с еднакво значение?
    От какво те е страх?
    Какво би направила, ако човекът, който най-много мразиш ти поиска прошка?
    Писала ли си някога писмо до момче?
    Когато станеш родител ще подръжаваш ли на своите относно отношението им към децата?
    Какво ти е липсвало, когато си била малка?
    Защо жените не искат да се преборят с егото си?
    Защо жените винаги искат да са прави?
    Защо жените могат да вдигнат скандал, ако мъжа е по-информиран от тях и знае повече?
    Защо жените могат да се подразнят за незначителни глупости?
    Колко най-добри приятеля имаш?
    Идеалист ли си?
    Какъв трябва според теб да е идеалния ЧОВЕК?
    Имаш ли голямо самочувствие?
    Имаш ли търпението?
    Имала ли си несподелени любови?
    Би ли се борила за момче?
    А другите жени?
    Защо пушиш и пиеш?
    Спортуваш ли?
    Държиш ли винаги, какъвто и да е случая на думата си?
    Нахална ли си?

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Какво е за теб животът?-пътешествие, изпълнено с приключения
    Вярваш ли в призраци/духове?-понякога
    Мислиш ли, че Бог съществува?-да
    Мислиш ли че Бог е едно от многото съществително, употребявани с еднакво значение?-ами не, Бог си е Бог с каквото и име да го наречеш
    От какво те е страх?-от Господ, от тъмното, от това да остана сама, от клоуни, насекоми, имам фобия към тесни пространства, паяци, това да ми пипат лицето хаах
    Какво би направила, ако човекът, който най-много мразиш ти поиска прошка?-бих простила. Да простиш на враговете си особено е много дълбоко, поне за мен
    Писала ли си някога писмо до момче?-да, даже е от форума пишехме си по едно време ,после спряхме...имала съм и пенфренд-поляк.
    Когато станеш родител ще подръжаваш ли на своите относно отношението им към децата?-в никакъв случаи. Искам да разрешавам на децата си всичко , защото на мен ми бяха забранявани прекалено много неща, които сякаш напук ходех и ги правех зад гърба им..
    Какво ти е липсвало, когато си била малка?-истинското семейство и нормалното детство
    Защо жените не искат да се преборят с егото си?-не ти разбирам въпроса изцяло
    Защо жените винаги искат да са прави?-защото жените сме винаги прави, независимо от нищо. Всичко ,което се каже след нашите думи е грешно , не си ли го разбрал досега? хаах
    Защо жените могат да вдигнат скандал, ако мъжа е по-информиран от тях и знае повече?-жените вдигаме скандали и затова защо небето е синьо , а Земята се върти, просто ни е в природата...или поне на част от нас хах
    Защо жените могат да се подразнят за незначителни глупости?-не всички жени са така, но не може да сложиш масата и вилицата да отдясно на чинията, примерно
    Колко най-добри приятеля имаш?-4-5
    Идеалист ли си?-не
    Какъв трябва според теб да е идеалния ЧОВЕК?-няма идеални хора, всеки си е уникален сам по себе си
    Имаш ли голямо самочувствие?-в умерени дози, не съм затворена, не се имам и за кой знае какво
    Имаш ли търпението?-самтаймс
    Имала ли си несподелени любови?-доста, но една остави трайна следа
    Би ли се борила за момче?-чак да се боря....случвало се е да заплашвам някоя с шамари заради момче ,но слава Богу ,девойката имаше благоразумието да се дръпне хах
    А другите жени?-някои - да, някои -не
    Защо пушиш и пиеш?-пуша, защото ми харесва мириса на тютюна, усещането и просто моите си 7 минути ''в рая'' хах
    пия ,защото ..другите пият...честно казано, почти никакъв алкохол /освен бейлис и водка/ не пия ,защото ми е голям кеф. Единствените пъти когато пия ,защото ми става яко е в дискотека/бар
    Спортуваш ли?-не, мързи ме и нямам време, но ми се иска да ходя на фитнес..може би скоро ще си направя ''гифт карта'' за фитнеса ;д
    Държиш ли винаги, какъвто и да е случая на думата си?-не, понякога се отмятам
    Нахална ли си?-никога, знам кога е момента да се дръпна и го правя винаги
    /

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Звучи мило, казано от теб. Благодаря ;д
    няма за кво, ама кво имаш предвид
    излиза, че не винаги съм мил

всяко знание е ценност, недей така

що в Благоевград е толко чисто ? (мамка ви)
    защо не учиш в Благоевград ?
    какво ще ми кажеш за образованието там ?
    абе не могат ли да изправят малко магистралата София/Благоевград ?

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    няма за кво, ама кво имаш предвид
    излиза, че не винаги съм мил-прекалено си скандален на моменти , затова може би хах

всяко знание е ценност, недей така

що в Благоевград е толко чисто ? (мамка ви) -щото сме граждани и хвърляме боклука в контейнерите, не през терасите :P
    защо не учиш в Благоевград ?- исках да видя свят , както се казва и да съм без мама и тати до мен,..а и се роди сестра ми и у нас стана тясно..
    какво ще ми кажеш за образованието там ?-абе има база някаква, ама просто масово са диви селяни с никаква обща култура , затова го избягвам въпросното ЮЗУ, а за АУБ-много добре, ама много пари да имат мама и тати, иначе трудно
    абе не могат ли да изправят малко магистралата София/Благоевград ?-не , така е по -готина и нестандартна

За АУБ да допълня, албанците на сапун
    /

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    За кой път сядаш на стола
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    За кой път сядаш на стола
    за втори, мисля, и не смятам, че е проблем.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Разкажи най-забавната ни случа на нас двете.
    Защо пискаш като видиш дори най-малката бубичка?
    Кои са ти любимите потребители тук,освен мен разбира се
    maDamn

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Разкажи най-забавната ни случа на нас двете.-
    Най-забавната не знам, но когато бяхме в Шотс и ни се изредиха всички да ни черпят, а ние си тръгнахме най-безцеремонно беше яко ;д
    Защо пискаш като видиш дори най-малката бубичка?-шодто са гадни и ме е страх
    Кои са ти любимите потребители тук,освен мен разбира се -тук ще има леко пристрастие на моменти, ама...disappointeddreamer,psychopath, chacho, darktemplar, wednesday666, XTREMEFREERIDE, Със сигурност има и още , ама на прима виста, толкоз
    /

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    С какво студентите в Благоевград са по-диви селяни от тези в Студентски град?

Град
    Heaven
    На едно ниво са, просто за мен София е по-добрия вариант с по-голяма възможност за развитие.

едит:и единственото място,където има специалността , която исках и която уча .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ивеее!

Как е 280?
    Да се е счупвал досега? Ако не се приготви за кофти истории :Д

Много странно е да ти задавам въпроси, защото на характер отговаряш досущ като мен, но!

Любима книга? Защо?
    Любим герой от книга/филм?
    Какво те мотивира в живота?
    Къде намираш вдъхновение?
    Занимаваш ли се с артистични дейности?
    Португалския труден ли е? А, готини ли са португалците? :Д
    В Х и М карат ли ви да учите шведски //т'ва в кръга на шегата, разбира се.
    Шоколад или топка питка с масло, кашкавал, подправки и чесън?

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ивеее!- Маги :*
    Как е 280? - чудно, всеки ден научавам по нещо ново там
    Да се е счупвал досега? Ако не се приготви за кофти истории :Д - ами веднъж се развали и почна да тече бензин и имаше опасност да избухне, веднъж 294 се запали, докато гонех влака...забавно си е

Много странно е да ти задавам въпроси, защото на характер отговаряш досущ като мен, но! - сладурка :3

Любима книга? Защо? -може би 'Майстора и Маргарита', една чудна бърканица, подправена с чувства , любов и фантазия...просто ми харесва страшно; друго любимо е нещата на Буковски, който стана твърде комерсиален напоследък, но пак си ми харесва
    Любим герой от книга/филм? - оф, доста мислих по този въпрос, ама конкретно любим герой май нямам..по-скоро се сещам за целия филм отколкото за конкретен персонаж.
    Какво те мотивира в живота? - надеждата , че някой ден ще успея и усилията,които полагам сега, няма да са напразни
    Къде намираш вдъхновение? - в спокойствието, когато съм спокойна се вдъхновявам и ми идва музата за всичко, а пък , за да съм спокойна- чистя ! :д
    Занимаваш ли се с артистични дейности? - по-рано-да, сега-не, вече не съм толкова артистична , въпреки че понякога рисувам за удоволствие
    Португалския труден ли е? А, готини ли са португалците? :Д - португалците са смотани като цяло, а португалският-е, труден е, но не колкото китайски или датски, шведски да речем :д
    В Х и М карат ли ви да учите шведски //т'ва в кръга на шегата, разбира се. -хаха, в интерес на истината, повечето, които работят там /независимо дали са касиери или мениджъри/ нямат представа откъде произлиза марката или какво стои зад абревиатурата Х и М
    Шоколад или топка питка с масло, кашкавал, подправки и чесън?-питка, която ми се дояде сега :/ много си лоша ! :*

/

Град
    София, България
    Хах, знаех си, че ще избереш хлебеца. 'Щото и аз съм същата.

До автобусите - и аз честичко с 280 си пътувам, та затова питах. Доста често се случват произшествия. Ама не е като в 69, 'дето шофьорите са серийни убийци на жени през 90-те, а миналото лято шофьорът почина на волана, докато се спускал към Дървеница.
    Много кеф със софийския градски транспорт :Д
    Как е в Студентски град? Посетихте ли клуб 365?
    Спрайт или кола?
    Какво ти харесва в София?
    А какво не ти харесва?
    Най-големият урок, който си научила през последните години?
    Имаш ли мото?
    Как да се преборим с мързела?

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Хах, знаех си, че ще избереш хлебеца. 'Щото и аз съм същата. -хаха знаех си, че има нещо подвеждащо във въпроса ти ;д

До автобусите - и аз честичко с 280 си пътувам, та затова питах. Доста често се случват произшествия. Ама не е като в 69, 'дето шофьорите са серийни убийци на жени през 90-те, а миналото лято шофьорът почина на волана, докато се спускал към Дървеница. -Разби ме...със сигурност няма да се качвам там хаха
    Много кеф със софийския градски транспорт :Д - Абсолютно! А опашките за карти са такива прекрасни, човек с кеф да седи по 2-3 часа там.
    Как е в Студентски град? Посетихте ли клуб 365? -Студентски не е лош, не излизаме много напоследък, ама ще го поправим това. 365 не е ли на центъра? 35 е в Студентски, ама не е нещо специално, та да ходим там. Интериора е готин, персонала-не.
    Спрайт или кола?- Спрайт с бяло вино, кола-така си.
    Какво ти харесва в София?- Многото хора, които НЕ ме познават, които не ме коментират и т.н., възможностите, това че всеки ден мога да хвана автобуса/метрото и да отида на непознато място и да научавам нови неща, социализирането, готините места , в които са вложени не само пари, но и идеи и креативност..В Благоевград всичко е ясно, новите кафета и ресторанти са същите като старите и всичко е ужасно скучно. Соца се връща в малко по-модернизиран вид общо взето.
    А какво не ти харесва?-това , че пътувам до центъра, колкото до Благоевград, трафика, боклука , кучетата, високите цени.
    Най-големият урок, който си научила през последните години?- Да внимавам на кого се доверявам, да не се отказвам и предавам пред нищо и да си довършвам започнатото
    Имаш ли мото?- не, ама има едно нещо , за което се сещам по 152165 пъти на ден ''fall down seven times, stand up eight'', което си ми е личен малък мотивиращ девиз. Даже обмислям да го направя на татус в скоро време.. или поне някаква сходна версия
    Как да се преборим с мързела? - е , за това животно лек няма....в момента се опитвам да се преборя и да седна да уча за изпит, но просто е по-силно от мен....ти май си му намерила цаката де, сподели тайната, моля те!

/

anonymous708973
    Guest
    А, айде сега подробно да ми кажеш кое му харесваш на Буковски.

Град
    Heaven
    Защото пише достъпно и директно. Пише за нещата в прав текст и не му пука като цяло. В това, което съм чела , има нещо забавно,смешно, лудо, тъжно, весело. Някакъв микс от настроения в различните книги/глави от книги/поеми.

Честно казано, никога не съм си задавала въпроса защо ми харесва даден автор. Примерно обожавам Стивън Кинг и Агата Кристи, ама поради каква причина...харесват ми историите, които са заплетени в книгите им, харесва ми стила на писане. Не е прекалено висок, нито на ниво чиклит роман.
    Същото е и с Буковски, това,което написах малко си го изсмуках от пръстите, но по-конкретно не мога да ти отговоря, съжалявам

anonymous708973
    Guest
    Ах, Агата Кристи!! Много любима, много! Всъщност не съм чела криминални романи на други автори, за да направя съпоставка, но просто я обожавам. И не знам защо, което е странно, защото на останалите автори, които са ми останали в съзнанието (Халед Хосейни, например), веднага мога да ти кажа защо.

Град
    София, България
    Проблемът на Буковски, според мен, идва от фактът, че не знам дали пише нещата, които пише, защото наистина трябва или просто защото това е, което читателите искат да чуят. Има огромна разлика. Ако е второто - губи се абсолютно цялата магия.

anonymous708973
    Guest
    Тоест, дали зад целия непукизъм и "правя, квот си искам" не се крие именно обратното?
    Е, факт е, че това е причината книгите му да се продават. Нито имат основна идея, нито имат художествена стойност, така че предполагам, че вулгарният език е това, което ги прави...ъъ, стойностни. *запецна ми думата на устата* А, дано поне това не е поза. Ама доколкото знам, това, което описва, си е неговият живот - поне отчасти.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама доколкото знам, това, което описва, си е неговият живот - поне отчасти.
    Няма значение.
    Важното в случая е начинът, по който той описва неговия живот или иначе казано - начинът, по който поднася историята. Една и съща случка/човек/спомен, независимо колко брутален или мил, може да се опише поднесе по-много различни начини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си