.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Нищо не става от тебе. Остави човека да си търси късмета с някоя която го заслужава. Ако ми кажеш такова нещо след 1 година ще те обеся на червата, ако ли пък разбера от друг, че си ме лъгала толкова отдавна, ще ти се иска да те обеся на червата. Нямам думи просто относно тая постъпка и относно умственият ти багаж.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Нищо не става от тебе.
    Да не би случайно да я познаваш лично или вкарваш познатото мъжко тесногръдие, което ви е присъщо?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Кажи сбогом на рая и се покай, УЛИЧНИЦЕ!
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Кажи сбогом на рая и се покай, УЛИЧНИЦЕ!
    Ето едно типично ПСЕВДО МОРАЛНО мнение! Самият Господ прощава на разкаялите се, а този тука идиот мисли, че проявява християнски морал, като се прави на по-велик от Него!С това правиш по-голям грях, тъпоумнико злостен! И с това, че увеличаващ мъката на непозната, вместо да я утешиш!
    Прости се с рая ти, ако продължиш с такова комплексарско-позьорско проявяване на морала!

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от malkatavili99 Виж мнението
    Ето едно типично ПСЕВДО МОРАЛНО мнение! Самият Господ прощава на разкаялите се, а този тука идиот мисли, че проявява християнски морал, като се прави на по-велик от Него!С това правиш по-голям грях, тъпоумнико злостен! И с това, че увеличаващ мъката на непозната, вместо да я утешиш!
    Прости се с рая ти, ако продължиш с такова комплексарско-позьорско проявяване на морала!
    ИСУС ХРИСТОС - АНАЛЕН НЕНАСИТНИК

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Да не би случайно да я познаваш лично или вкарваш познатото мъжко тесногръдие, което ви е присъщо?
    Ами човек може да съди и само по действията за някого. Знам, че вие жените 90% оправдавате това поведение, за мен е признак на слабост и откровено малоумие. Да не говорим, че в случая го лъже с години, това може да ти каже доста за даден човек. Определено не искам да имам жена с подобно мислене до мен.
    Последно редактирано от draid : 02-07-2014 на 11:24

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ами човек може да съди и само по действията за някого. Знам, че вие жените 90% оправдавате това поведение, за мен е признак на слабост и откровено малоумие. Да не говорим, че в случая го лъже с години, това може да ти каже доста за даден човек. Определено не искам да имам жена с подобно мислене до мен.
    Нищо не оправдавам .. просто смятам, че човешката същност не може да се определи толкова лесно от една грешка. Хората по принцип се лъжат с години. Особено след сключване на брак. Налага се. Нищо вечно няма в тоя живот.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    И от тебе нищо не става, ни са обяснявай да н' та правя да ривеш :*

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    И от тебе нищо не става, ни са обяснявай да н' та правя да ривеш :*
    А ти кой беше?

draid лошо или не - това е положението! Колкото жените изневеряват, толкова същото се отнася и за вас!

А ти кой беше?

draid лошо или не - това е положението! Колкото жените изневеряват, толкова същото се отнася и за вас!
    Има хора с достойнство и лайна, това е положението.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    А ти кой беше?
    Аз съм Госпот бок, а твоето върховно житейско постижение беше девствеността ти, тъй като вече не си...

Понеже си тъпо парче и е скучно да се спори с теб, няма да ти обяснявам спецификата и същността на изневярата.
    Закривай се :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си