.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Hybrid View

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Нищо не става от тебе.
    Да не би случайно да я познаваш лично или вкарваш познатото мъжко тесногръдие, което ви е присъщо?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Кажи сбогом на рая и се покай, УЛИЧНИЦЕ!
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Кажи сбогом на рая и се покай, УЛИЧНИЦЕ!
    Ето едно типично ПСЕВДО МОРАЛНО мнение! Самият Господ прощава на разкаялите се, а този тука идиот мисли, че проявява християнски морал, като се прави на по-велик от Него!С това правиш по-голям грях, тъпоумнико злостен! И с това, че увеличаващ мъката на непозната, вместо да я утешиш!
    Прости се с рая ти, ако продължиш с такова комплексарско-позьорско проявяване на морала!

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от malkatavili99 Виж мнението
    Ето едно типично ПСЕВДО МОРАЛНО мнение! Самият Господ прощава на разкаялите се, а този тука идиот мисли, че проявява християнски морал, като се прави на по-велик от Него!С това правиш по-голям грях, тъпоумнико злостен! И с това, че увеличаващ мъката на непозната, вместо да я утешиш!
    Прости се с рая ти, ако продължиш с такова комплексарско-позьорско проявяване на морала!
    ИСУС ХРИСТОС - АНАЛЕН НЕНАСИТНИК

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Да не би случайно да я познаваш лично или вкарваш познатото мъжко тесногръдие, което ви е присъщо?
    Ами човек може да съди и само по действията за някого. Знам, че вие жените 90% оправдавате това поведение, за мен е признак на слабост и откровено малоумие. Да не говорим, че в случая го лъже с години, това може да ти каже доста за даден човек. Определено не искам да имам жена с подобно мислене до мен.
    Последно редактирано от draid : 02-07-2014 на 11:24

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ами човек може да съди и само по действията за някого. Знам, че вие жените 90% оправдавате това поведение, за мен е признак на слабост и откровено малоумие. Да не говорим, че в случая го лъже с години, това може да ти каже доста за даден човек. Определено не искам да имам жена с подобно мислене до мен.
    Нищо не оправдавам .. просто смятам, че човешката същност не може да се определи толкова лесно от една грешка. Хората по принцип се лъжат с години. Особено след сключване на брак. Налага се. Нищо вечно няма в тоя живот.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    И от тебе нищо не става, ни са обяснявай да н' та правя да ривеш :*

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    И от тебе нищо не става, ни са обяснявай да н' та правя да ривеш :*
    А ти кой беше?

draid лошо или не - това е положението! Колкото жените изневеряват, толкова същото се отнася и за вас!

Мега фен Аватара на draid
    А ти кой беше?

draid лошо или не - това е положението! Колкото жените изневеряват, толкова същото се отнася и за вас!
    Има хора с достойнство и лайна, това е положението.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    А ти кой беше?
    Аз съм Госпот бок, а твоето върховно житейско постижение беше девствеността ти, тъй като вече не си...

Понеже си тъпо парче и е скучно да се спори с теб, няма да ти обяснявам спецификата и същността на изневярата.
    Закривай се :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си