- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя иска да се запази девствена до сватбата си
глупости, дори когато правим секс ще съм още по-надървен и нахъсан.
Кво има да осъзнавам, ти си такава карикатура, че си ясен на всички.
Welcome to the Jungle...
Добре, чист ариецо. Сигурно някоя сифилистична циганка те е изсрала в някоя локва и бъдещите ти осиновители са те намерили там, миг преди да се удавиш в калта и мръсотията (където ти е мястото).
Аре стига съм се занимавал с теб, не заслужаваш толкова внимание паразитче.
Последно редактирано от DarkTemplar : 10-10-2013 на 21:25
Welcome to the Jungle...
Стъпката е следната: приятелство - брак. Да, може да има привличане, въпросът е връзката да не прераства във физическа.
На 17, ако се смятат, че не са готови за сериозна връзка, да не започват такава. Нека си бъдат просто приятели.
Ето следният въпрос: влюбвате се в/харесвате човек, който заради болест претърпява операция на гениталиите и няма възможност да прави секс. Можете ли да имате връзка с такъв човек? И бихте ли одобрили такива взаимоотношения между други хора? Женят се, осиновяват си деца, просто не могат да правят секс.
Не мисля, че хората, които не се прехласват толкова по физическата любов, са по-лоши или сбъркани от останалите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако и това не можеш - напий я и давай!!
хаха![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Добре де - разделили са се - всичко е приключило. Какво се занимавате още с тази тема?!
Обясни й това което ни сподели и ако те обича може и да ти провърви и тя да се навие![]()
Представи си, че и предложиш, ожените се, първа брачна нощ, радост, пеперуди и пчелички и... сексът с нея не ти хареса. Всичко друго й е перфектно, но секса не ти достави очакваното удоволсствие. Бъро ще ти се охлади любовта,но ситуацията ще е усложнена. Поговорете за това с нея.
И по принцип прекалено религиозните наистина имат нещо сбъркано, поне за съвременното общщество. След сватбата може и да откриеш някой такива черти, които са доста натрапчиви.
Няма любов без секс. Не знаеш дали наистина си влюбен и си готов за дълготрайна и пълноценна връзка с някого, ако го няма физическия контакт.
Не е така... точно обратното е - връзка изградена на база "секс", е 100% обречена на провал. Рано или късно. Просто защото истинската любов не е търговия. А секса е именно това - ти имаш нещо което аз искам, аз имам нещо което ти искаш - търговия. А когато секса е стъпил върху любов - тогава е даване и това е ключът към успешната връзка. Тогава няма вариант в който сексът да не ти хареса, защото цялата връзка ще е на друго ниво, което няма как да си представиш ако не минеш по този път. В това отношение истински практикуващите християни в 95% от случайте се радват на здрави семейства, много деца и перфектен секс до дълбоки старини.
И наистина както казва Chacho: Ако обичаш някого, няма да го зарежеш ако се разболее и не може да прави секс, нали? Защото в противен случай излиза че никога не си го обичал. И човек ако не е готов да последва половинката си в "добро и зло", по добре да не се жени.
Фишермен е доста груб в изказванията си!
Може ли един въпрос към вас - защо така?
С какво толкова ви обиждат,за да се палите толкова?
Те хората са го казали - "Простотията е по хората,а не в гората" !