- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мъхчето над горната устна
някой премахва ли си мъхчето над горната устна с пинцета (препоръчително ли е или ... )? моля ви помогнете
Ооо, това е фатална грешка! Най-вече пък с пинцета-живо мъчение. Ако са руси и светли косъмчетата-въобще не ги пипай, защото после ще станат черни и гъсти /пример-веждите/, а ако са по-тъмни-има такива лентички.
Защо пък да е живо мъчение, аз така ги махам. Като с всяко нещо, свиква се. А пък дори и руси да са на светлина пак си личат и е грозно (лично мнение)
И според мен си е мъчение, а и не се ли накъсват така? Не знам... аз използвам кола маска. Най-бързо и лесно е.
Аз кола маска над горната устна не съм използвала. Махам ги с този елементарен уред, ако има останали косъмчета почиствам с пинсета. Дори косъмчетата да са руси пак се виждат и не е приятно да има такова "мустаче".
![]()
оставяйте си ги мъхчетата с надеждата че като са руси или малки не се виждат![]()
няма по тъпо нещо , или косми по ръцете някви руси мъховесрамота момичета , мъжете си махат космите навсякъде по тялото вие стоите с мустаци
последователки на филип тотю
^За мен пък не е нормално момчетата/мъжете да си махат навсякъде космите!
Айде, айде, много си махали мъжете космите по тялото...ръце, крака, при вас не се налага, така че не си достатъчно обективен в случая. Не говорим за хвърчащи косми, а за съвсем ситен мъх, който наистина не се забелязва, освен ако не вземеш лупата.
girl91, как се нарича този уред все пак?
и кое не е нормалнотокосмите са отживелица , останали са ни от векове назад когато мъжете са ходили на лов голи по прашка , примерно за неандарталците говоря щото са носили такива кожени прашки тогава е нямало дрехи и т.н.
аналога на космясал мъж е като на неандарталец с прашка
![]()
значи когато някои ми каже че е голям мъж щото имал косми ще си умра от смях![]()
ситния мъст ще стане гъст с времето , спокотогава ще си кажеш пак оф то все още е малък ще го оставя да стане по гъст тогава ще го махна
и докато дойде време да се обезкосмиш ще си като сламена поляна
иначе да аз си ги махам навсякъде и освен че е по хигиенично а и е по естетично![]()
мен ме мързи да се бръсна всеки ден , то по скоро нямам време , щото отнема доста , някои път си тримвам тялото с бръсначката , но предимно се бръсна да , примерно на седмица веднъж , и по лесно се поддържат малките косми , като станат дълги се махат трудно и ми отнема мноо време![]()
и другото , дори от бръсненето оредяват достаПреди години имах много повече нагъсто сега са оредели , това е защото организма трябва да използва много вещества минерали и прочее за да възобнови космите по цялото тяло , и затва оредяват
тъй че не е вярно че само от кола маската оредяват
искаш ли да се фанем на баскво си готова да заложиш
![]()
аз кола маска през живота си десет пъти съм праил
Това, което съм показала по-горе на снимка, можете да го намерите като Facial Hair spring remover. Аз си го поръчах от Ebay. В момента го има за по 90 цента с безплатна доставка. Не съм го виждала по магазините, но може някъде да го продават. В Продавалник съм го виждала. Ако можете да поръчвате от Ebay ви съветвам да си го вземете от там.
Нещата загрубяват :дд първо, странно е да обсъждам това с момче, but anyway, ходих чак на лазерна епилация и веднъж щом спрях и почнах със самобръсначка, космите станаха гъсти и черни.
Пинсетата е ужас,пробвах веднъж и ми текнаха 3 реда сълзи. Кола маска или си вземи лентички Вийт.
аз потърсих в продавалник .. но нещо не го откривам![]()
Аз намерих, но цената е 7лв. - http://prodavalnik.com/epilator-za-l...inen-i25032021
От Ebay излиза около 1.50 с безплатна доставка, а ако се вземе това ще излезе поне 10лв. с доставката.
Намерих и за 3лв. - http://prodavalnik.com/pruzhina-za-epilatsiya-i35042615
благодаря все пак
не е странно изобщо , явно твоите приятелчета имат някакви комплекси , мен не ме е срам да си призная понеже не чувствам несигурност относно мъжествеността си![]()
брадата ми и косата ми не уредяват , но по тялото да , и то само когато се бръсна целия и често , тва е уловката , ако си махам космарлаците по краката веднъж на месец нищо няма да уредееако си имала косми само в една зона може затва да не работи при теб