.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

мъхчето над горната устна

някой премахва ли си мъхчето над горната устна с пинцета (препоръчително ли е или ... )? моля ви помогнете

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Ооо, това е фатална грешка! Най-вече пък с пинцета-живо мъчение. Ако са руси и светли косъмчетата-въобще не ги пипай, защото после ще станат черни и гъсти /пример-веждите/, а ако са по-тъмни-има такива лентички.

Защо пък да е живо мъчение, аз така ги махам. Като с всяко нещо, свиква се. А пък дори и руси да са на светлина пак си личат и е грозно (лично мнение)

Мега фен Аватара на strawberry88
    И според мен си е мъчение, а и не се ли накъсват така? Не знам... аз използвам кола маска. Най-бързо и лесно е.

Супер фен Аватара на girl91
    Аз кола маска над горната устна не съм използвала. Махам ги с този елементарен уред, ако има останали косъмчета почиствам с пинсета. Дори косъмчетата да са руси пак се виждат и не е приятно да има такова "мустаче".

оставяйте си ги мъхчетата с надеждата че като са руси или малки не се виждат

няма по тъпо нещо , или косми по ръцете някви руси мъхове срамота момичета , мъжете си махат космите навсякъде по тялото вие стоите с мустаци последователки на филип тотю

^За мен пък не е нормално момчетата/мъжете да си махат навсякъде космите!

Айде, айде, много си махали мъжете космите по тялото...ръце, крака, при вас не се налага, така че не си достатъчно обективен в случая. Не говорим за хвърчащи косми, а за съвсем ситен мъх, който наистина не се забелязва, освен ако не вземеш лупата.
    girl91, как се нарича този уред все пак?

и кое не е нормалното космите са отживелица , останали са ни от векове назад когато мъжете са ходили на лов голи по прашка , примерно за неандарталците говоря щото са носили такива кожени прашки тогава е нямало дрехи и т.н. аналога на космясал мъж е като на неандарталец с прашка

значи когато някои ми каже че е голям мъж щото имал косми ще си умра от смях

Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Айде, айде, много си махали мъжете космите по тялото...ръце, крака, при вас не се налага, така че не си достатъчно обективен в случая. Не говорим за хвърчащи косми, а за съвсем ситен мъх, който наистина не се забелязва, освен ако не вземеш лупата.
    ситния мъст ще стане гъст с времето , споко тогава ще си кажеш пак оф то все още е малък ще го оставя да стане по гъст тогава ще го махна и докато дойде време да се обезкосмиш ще си като сламена поляна

иначе да аз си ги махам навсякъде и освен че е по хигиенично а и е по естетично

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Марка нещо, цена?
    Иначе и аз с пинсетата ги махам, но си е бая занимавка, и мисля да минавам или на лентички, или на този уред, за който иде реч.

Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    и кое не е нормалното космите са отживелица , останали са ни от векове назад когато мъжете са ходили на лов голи по прашка , примерно за неандарталците говоря щото са носили такива кожени прашки тогава е нямало дрехи и т.н. аналога на космясал мъж е като на неандарталец с прашка

значи когато някои ми каже че е голям мъж щото имал косми ще си умра от смях
    Не адски космат, но в умерени количества е привлекателно за мъж.

ситния мъст ще стане гъст с времето , споко тогава ще си кажеш пак оф то все още е малък ще го оставя да стане по гъст тогава ще го махна и докато дойде време да се обезкосмиш ще си като сламена поляна

иначе да аз си ги махам навсякъде и освен че е по хигиенично а и е по естетично
    Ако не го пипаш, няма как. ^^ И ходиш напълно обезкосмен?

мен ме мързи да се бръсна всеки ден , то по скоро нямам време , щото отнема доста , някои път си тримвам тялото с бръсначката , но предимно се бръсна да , примерно на седмица веднъж , и по лесно се поддържат малките косми , като станат дълги се махат трудно и ми отнема мноо време
    и другото , дори от бръсненето оредяват доста Преди години имах много повече нагъсто сега са оредели , това е защото организма трябва да използва много вещества минерали и прочее за да възобнови космите по цялото тяло , и затва оредяват тъй че не е вярно че само от кола маската оредяват

дори от бръсненето оредяват доста
    Точно пък от бръснене да ти оредяват космите..

искаш ли да се фанем на бас кво си готова да заложиш аз кола маска през живота си десет пъти съм праил

Това, което съм показала по-горе на снимка, можете да го намерите като Facial Hair spring remover. Аз си го поръчах от Ebay. В момента го има за по 90 цента с безплатна доставка. Не съм го виждала по магазините, но може някъде да го продават. В Продавалник съм го виждала. Ако можете да поръчвате от Ebay ви съветвам да си го вземете от там.

Нещата загрубяват :дд първо, странно е да обсъждам това с момче, but anyway, ходих чак на лазерна епилация и веднъж щом спрях и почнах със самобръсначка, космите станаха гъсти и черни.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Пинсетата е ужас,пробвах веднъж и ми текнаха 3 реда сълзи. Кола маска или си вземи лентички Вийт.

Само 3 ?!?

аз потърсих в продавалник .. но нещо не го откривам

Аз намерих, но цената е 7лв. - http://prodavalnik.com/epilator-za-l...inen-i25032021
    От Ebay излиза около 1.50 с безплатна доставка, а ако се вземе това ще излезе поне 10лв. с доставката.
    Намерих и за 3лв. - http://prodavalnik.com/pruzhina-za-epilatsiya-i35042615

благодаря все пак

Нещата загрубяват :дд първо, странно е да обсъждам това с момче, but anyway, ходих чак на лазерна епилация и веднъж щом спрях и почнах със самобръсначка, космите станаха гъсти и черни.
    не е странно изобщо , явно твоите приятелчета имат някакви комплекси , мен не ме е срам да си призная понеже не чувствам несигурност относно мъжествеността си

брадата ми и косата ми не уредяват , но по тялото да , и то само когато се бръсна целия и често , тва е уловката , ако си махам космарлаците по краката веднъж на месец нищо няма да уредее ако си имала косми само в една зона може затва да не работи при теб

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Аз намерих, но цената е 7лв. - http://prodavalnik.com/epilator-za-l...inen-i25032021
    От Ebay излиза около 1.50 с безплатна доставка, а ако се вземе това ще излезе поне 10лв. с доставката.
    Намерих и за 3лв. - http://prodavalnik.com/pruzhina-za-epilatsiya-i35042615
    Мерси много! Тоя дето я продава за 3 лева е от Варна, и мисля от него да си я взема, че не ми се занимава да ходя до банката, да внасям пари по картата, и то като им сметна таксите, да ми ги внесат там, по-солено ще ми излезе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си