.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 164

Hybrid View

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Аз тия дни мисля да ходя да се консултирам с някой хирург, но не знам къде, какво, та ..

Гледах, че имало някакъв монитор ли е какво е и казваш какви операции искаш да ти бъдат
    направени и хирурга показва на монитора как ще изглеждам, дали във всеки кабинет има?

Мисля да си направя ринопластика, да оформя устните и да оправя клепачите, засега толкова ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението

Мисля да си направя ринопластика, да оформя устните и да оправя клепачите, засега толкова ..
    Ах, детенце, в какъв филм живееш? Или просто обичаш да си придаваш важност и да очакваш, че някой ще ти се върже?
    Кой ще ти плати операцийките, като дори нямаш 18 или си ги навършила прясно-прясно? Вашите не ти дадоха името да си смениш, сигурно вече са свикнали с идеята, че не живееш на тая планета предвид абсолютно лишените ти от мозък идеи, ти сега се опитваш да ни изкараш идиоти, че ще ти разрешат да легнеш под ножа и ще ти платят за поредния сбирщайн от глупости, с които дори не си запозната, както вече се оказа?

Вземи си впрегни желанията да мязаш на азиатка в нещо градивно, щото и идеални азиатски клепачи да имаш, пак няма да станеш корейка, сори. Можеш да започнеш с учене на корейски, например.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ах, детенце, в какъв филм живееш? Или просто обичаш да си придаваш важност и да очакваш, че някой ще ти се върже?
    Кой ще ти плати операцийките, като дори нямаш 18 или си ги навършила прясно-прясно? Вашите не ти дадоха името да си смениш, сигурно вече са свикнали с идеята, че не живееш на тая планета предвид абсолютно лишените ти от мозък идеи, ти сега се опитваш да ни изкараш идиоти, че ще ти разрешат да легнеш под ножа и ще ти платят за поредния сбирщайн от глупости, с които дори не си запозната, както вече се оказа?

Вземи си впрегни желанията да мязаш на азиатка в нещо градивно, щото и идеални азиатски клепачи да имаш, пак няма да станеш корейка, сори. Можеш да започнеш с учене на корейски, например.
    Така да се изясним, ти откъде ме познаваш, че знаеш какво се случва в семейството ми и какви са ми възможностите. Да кажем, че моето семейство не е ограничено, майка ми също има пластични операции, нещо против? Дали съм на 5 или на 25 външността си я избирам аз.
    Не можеш да ми казваш какво да правя, проумей го. И аз уча корейски.

А и да .. къде съм казала, че ще си правя "корейски" клепачи?
    Заяли сте се с манията ми без дори да е ясно за какво става дума.

Сега ще бъда ясна:

Носа ми, корейски? Хаха, не съм чула корейките да се отличават с носовете си.
    Имам леко широчък нос, ще го коригирам. Клепачите, корейски клепачи няма.
    Просто по-голяма част от корейките имат единични, а аз имам различни което
    е много грозно и ще оправя този недостатък, а за устните - чела съм нещо
    грешно, така че тях няма да ги пипам!

Изясних ясно - никой няма право да се бърка в решението на другите,
    който иска ще става барби - който иска ще става като корейка,
    друг като крокодил, това е положението, не съм създала темата,
    за да си казваме дали сме съгласни с операциите на предишния
    коментирал, а за да коментираме самите пластични операции и т.н.
    Приятна вечер!
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-13-2014 на 19:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си