- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Казармата, за и против.
ЗА
Против
Прочетете тази статия.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...l1xoaEbsZFWPHw
Да, за казармата съм. Няма смисъл да обяснявам защо.
Колко тъжно, 600 подписа за 1 година. Още 499 400 и ще свикате референдум.
Прочетох статията, написана е като за избиратели на Бареков и зрители на Слави Трифонов. България членува в НАТО, ООН, ЕС, Съвета на Европа, ОССЕ и т.н. и е повече от смешно дори да се предполага, че е възможно да има инвазия на наши съседки в територията на страната. Преди двеста години - да, но днес войните се водят не на бойното поле, а на международния пазар. Никой няма да изложи страната си на международна изолация заради някаква си България.
Това дали мога да държа калашников и да стрелям по месо е най-голямата тъпотия, която съм чувал. Не мога, и какво? Парите, които ще трябва да се влагат в казармата, е много по-добре да отидат за образование, отваряне на работни места или за жалки опити за справяне с демографската криза, гарантираща изчезването на българската нация до стотина години.
Не ме разбирайте погрешно, който иска да ходи в казарма, да отива. Но аз, както и другите на моята възраст, не принадлежим на тази държава, за да решава тя как да ни тормози и прави върли националисти и ксенофоби, а, грешка, "мъже".
Последно редактирано от dimitar., : 02-13-2014 на 19:06