- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Казармата, за и против.
ЗА
Против
Винаги обичам да питам - ТИ конкретно какво правиш, за да защитиш тезата си с дела? Странно защо хората толкова бягат от въпроса... Като си толкова отявлен защитник, защо не си в казарма, защо не стана военен? Много приказки, малко дела.
Казано по нашенски, въздух под налягане.
Имам познат, който вярва пламенно в същите идеи, затова е военен вече няколко години.
Последно редактирано от klimatronik : 02-13-2014 на 19:01
Не. Щом смяташ, че ВСЕКИ българин трябва да мине през военна служба и да защитава родината си, направи го ти. Вече си завършил училище и си пълнолетен, чакаме да дадеш личен пример и да станеш войник.
Защото и моите думи срещу яденето на месо и експлоатирането на животни щяха да увисват във въздуха, ако не бях вегетарианец.
Последно редактирано от klimatronik : 02-13-2014 на 19:29
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
КОЕ няма нищо общо? Личният пример ли? Смяташ, че той е маловажен, така ли?
Ааа, ясно. Искаш 35 000 твои връстници да бъдат изпратени в казарма насила само за да е масово и ти да имаш желание да ходиш. Правилно, овцата се движи със стадото.
Аз станах вегетарианец, за да покажа на хората около мен, а и на себе си, че има и друг начин на живот и отношение към животните. Ако някой ден ти възприемеш моите идеи, първо ще изчакаш да прокарат закон за забрана на месоядството и чак тогава ще спреш да ядеш месо. Това правиш в момента.
нали се сещаш че ако стане пожар наводнение или земетръс и нещо от тоя род армията ще ти спасява задника
а ти може да си първия умрял понеже не знаеш какво да правиш заради твоите възгледи за стадото
няма война малкия има ли война няма да има топъл креват обувки дрехи храна ще има смърт и миризма на лайна от твоите гащи защото не знаеш дори как да заредиш оръжието
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.