- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Казармата, за и против.
ЗА
Против
КОЕ няма нищо общо? Личният пример ли? Смяташ, че той е маловажен, така ли?
Ааа, ясно. Искаш 35 000 твои връстници да бъдат изпратени в казарма насила само за да е масово и ти да имаш желание да ходиш. Правилно, овцата се движи със стадото.
Аз станах вегетарианец, за да покажа на хората около мен, а и на себе си, че има и друг начин на живот и отношение към животните. Ако някой ден ти възприемеш моите идеи, първо ще изчакаш да прокарат закон за забрана на месоядството и чак тогава ще спреш да ядеш месо. Това правиш в момента.
нали се сещаш че ако стане пожар наводнение или земетръс и нещо от тоя род армията ще ти спасява задника
а ти може да си първия умрял понеже не знаеш какво да правиш заради твоите възгледи за стадото
няма война малкия има ли война няма да има топъл креват обувки дрехи храна ще има смърт и миризма на лайна от твоите гащи защото не знаеш дори как да заредиш оръжието
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много погрешно си ме разбрал в такъв случай. Не омаловажавам армията или войниците, напротив - уважавам всеки, застанал зад убежденията си. Климатроници има навсякъде, не са само армейци - тва са всички псевдохристияни/моралисти/националисти, непознаващи историята си и т.н.
Достатъчно слабоумно от твоя страна е, че съдиш за мен по това дали мога да заредя оръжие и да стрелям по средностатистически чужденци, които също като мен не знаят какво правят в тази война. Тооолкова е вървежно да убиваш хора.