- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Казармата, за и против.
ЗА
Против
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това да казваш, че казармата ще те научи на дисциплина е като да признаеш, че вашите са се провалили като родители. На 18-19 години ти трябва да си вече с изграден характер, навици.
n00bs
Димитре, нали знаеш, че ако климатроник реши сега да се запише ще трябва да е минимум...Колко...4 или 6 години бяха, вместо 2. Разликата е огромна.
И все пак, ако действително иска кариера в армията, но не се записва...Не знам. Говори лошо.
КОЕ няма нищо общо? Личният пример ли? Смяташ, че той е маловажен, така ли?
Ааа, ясно. Искаш 35 000 твои връстници да бъдат изпратени в казарма насила само за да е масово и ти да имаш желание да ходиш. Правилно, овцата се движи със стадото.
Аз станах вегетарианец, за да покажа на хората около мен, а и на себе си, че има и друг начин на живот и отношение към животните. Ако някой ден ти възприемеш моите идеи, първо ще изчакаш да прокарат закон за забрана на месоядството и чак тогава ще спреш да ядеш месо. Това правиш в момента.
Е, това са глупости...Аз съм вегетарианка от години...Смятай баба ми, някой съученик или който е да са станали вегетарианци заради мен. Хахаха. Това да си вегетарианец за другите или за да докажеш нещо е булшит.
нали се сещаш че ако стане пожар наводнение или земетръс и нещо от тоя род армията ще ти спасява задника
а ти може да си първия умрял понеже не знаеш какво да правиш заради твоите възгледи за стадото
няма война малкия има ли война няма да има топъл креват обувки дрехи храна ще има смърт и миризма на лайна от твоите гащи защото не знаеш дори как да заредиш оръжието
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тъжно, събрали се няколко нежни дечица и почват да обсъждат.
6 месеца казарма само би подобрила нещата, сега няма тийн, който да има нещо в тиквата, само 12 часа работа ще ги оправи.
Твърдо против! Абсолютно губене на време. То казармата не те прави мъж. Който иска да е мъж, може да се научи. Който е тъп, ще си остане тъп за цял живот, пък ако иска и 100 казарми да изкара.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ахахахахахаххаха
верно ли спорите за тва?
колко от вас са ходили в казарма?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
То пак е, уличния живот си е уличен, както виждаш и сега е що-годе въпрос на избор, поне там където наистина липсата е ясна.
Много тъпо ми праиш контра, не става, защото основното образование няма пряк контакт с някаква си казарма, в която се прави? Какво? Обучават те за армия ли? Да не сме във война, че да е задължителна.
Едно напълно нормално дело е да взимаш сам решения, дефакто дали да ходиш на училище, дали искаш в казарма, всеки си знае най-добре за себе си.
Не желая да имам син, който е задължен да ходи на нещо толкова не-хуманно, щото за мен е именно тва.
Е първо ще си избира сам, но да е задължен от държавата, не мисля.
Да и да допълня, както казаха колегите по-горе
едната казарма не може да те научи на дисциплина и отговорност, ако ти си си я нямал във възпитанието и в главицата до преди стъпването в нея.
Като толкова желаете, отивайте да ставате пожарникари, гвардейци, терористи, приятели на ТехеранБой, мигрирайте в някоя държава на война, да ви вдига тестостерона и оставете другите хора да си развиват мозъците.
Последно редактирано от Mary_Jane_69 : 02-13-2014 на 19:52