.

Виж резултатите на анкетата: За и Против казармата

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

32 72,73%
  • Против

12 27,27%
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 229
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    колко от вас са ходили в казарма?
    Харесваш ли по-възрастни мъже ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Разликата е в това, че ако си на 18 и и можеш да служиш най-малко 6 години ще излезеш на 24. Ще имаш някакво висше на 28 най-малко. Разликата между това да имаш шанса да започнеш да се развиваш на 30 и на 20 аз ли трябва да ти обяснявам?
    имам познат на 30г който е капитан с 3 висши
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    нали се сещаш че ако стане пожар наводнение или земетръс и нещо от тоя род армията ще ти спасява задника

а ти може да си първия умрял понеже не знаеш какво да правиш заради твоите възгледи за стадото

няма война малкия има ли война няма да има топъл креват обувки дрехи храна ще има смърт и миризма на лайна от твоите гащи защото не знаеш дори как да заредиш оръжието
    Много погрешно си ме разбрал в такъв случай. Не омаловажавам армията или войниците, напротив - уважавам всеки, застанал зад убежденията си. Климатроници има навсякъде, не са само армейци - тва са всички псевдохристияни/моралисти/националисти, непознаващи историята си и т.н.
    Достатъчно слабоумно от твоя страна е, че съдиш за мен по това дали мога да заредя оръжие и да стрелям по средностатистически чужденци, които също като мен не знаят какво правят в тази война. Тооолкова е вървежно да убиваш хора.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Харесваш ли по-възрастни мъже ?
    зависи за какво
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

1ви лейб гвардейски полк

пластунски разузнавателни части
    Твоето е като отидеш на прослушване за роля в театър/кино/ и да кажеш, че в първи клас си играл дърво в някоя пиеса.

зависи за какво
    Плащам само на професионалистки, а ти не си.

Град
    системата дегоба
    аз не се и опитвам
    просто знам кво е лейб гвардия
    в България това е частно военно сформирование с цел обучаване при бествия и аварии

методи на оцеляване и начини на действие в тила на врага

много по-добро е от казарма и не влизат случайни хора
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    То пак е, уличния живот си е уличен, както виждаш и сега е що-годе въпрос на избор, поне там където наистина липсата е ясна.
    Много тъпо ми праиш контра, не става, защото основното образование няма пряк контакт с някаква си казарма, в която се прави? Какво? Обучават те за армия ли? Да не сме във война, че да е задължителна.
    Едно напълно нормално дело е да взимаш сам решения, дефакто дали да ходиш на училище, дали искаш в казарма, всеки си знае най-добре за себе си.
    Не желая да имам син, който е задължен да ходи на нещо толкова не-хуманно, щото за мен е именно тва.
    Е първо ще си избира сам, но да е задължен от държавата, не мисля.

Да и да допълня, както казаха колегите по-горе
    едната казарма не може да те научи на дисциплина и отговорност, ако ти си си я нямал във възпитанието и в главицата до преди стъпването в нея.
    Като толкова желаете, отивайте да ставате пожарникари, гвардейци, терористи, приятели на ТехеранБой, мигрирайте в някоя държава на война, да ви вдига тестостерона и оставете другите хора да си развиват мозъците.
    Прочети коментарите на ХАРИТОВ и пак пиши.. няма винаги да живеем в мирни времена
    да, на някой може би му се струва,че е болшитс да си излагаш живота на опасност или в името на другите, но точно ние сме отговорни за следващите си поколения И децата ни, за да ИМАТ закрилен живот в една защитена страна с армия...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Плащам само на професионалистки, а ти не си.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous895156
    Guest
    Разликата е в това, че ако си на 18 и и можеш да служиш най-малко 6 години нали бяха 4 или 6 ще излезеш на 24. Ще имаш някакво висше на 28 най-малко. Разликата между това да имаш шанса да започнеш да се развиваш на 30 и на 20 аз ли трябва да ти обяснявам?
    23-24 и 27-28*

много по-добро е от казарма и не влизат случайни хора
    Ти си там, а в америка им викат скаути и всеки с поне два пръста на ръката има правото да се включи.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Да си видяла написано "...за да накарам другите да спрат да ядат месо?"

Защо?
    Ти сериозно ли? Аз ли да ти обяснявам защо е безсмислено да следваш философия само, за да изглеждаш по-добре и алтернативен от другите? Или за да доказваш пред себе си, че можеш?
    Защо? Ами, след година-две като проядеш пак месо, защото вече не си толкова актуален със светлият си пример в обкръжението си или защото си си доказал, че можеш - к'во повече.
    И какъв "пример" ще си, ако никой не иска да постигне това, което ти?

Град
    системата дегоба
    Ти си там, а в америка им викат скаути и всеки с поне два пръста на ръката има правото да се включи.
    скаутите не се учат да разглобяват оръжия и да работят с тях

не ми дреме дали вярвате няма какво да доказвам пред вас

и да дрънкате няма да промените нищо

23-24 и 27-28*
    Питах и се оказват 6. Пак не съм много сигурна...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    //
    точно тва е, че ме мързи, и имам друга работа в момента, просто видях че си ме цитирал одеве.
    Знаеш ли кое е добро решение? Да се спре с тия глупости, изтребваме всички враждебни забулени пингвини, пръска се тук-там звезден шарен прах и просто всеки да си гледа интереса, който за да има осезаема еволюция, да бъде "how to make your brain bigger".
    Не виждам по-добро решение, промяната ще дойде от мислене относно upgrade като знания, а не примитивните дивачески навици на човека в миналото, да си пази територията чрез кръв, насилие и размирици.

скаутите не се учат да разглобяват оръжия и да работят с тях
    Какво точно работиш с това оръжие ?

Иначе от казармата имам един спомен за изпитите и как надрусан като гъз сглобявах 30мин автомата

Мега фен
    Много погрешно си ме разбрал в такъв случай. Не омаловажавам армията или войниците, напротив - уважавам всеки, застанал зад убежденията си. Климатроници има навсякъде, не са само армейци - тва са всички псевдохристияни/моралисти/националисти, непознаващи историята си и т.н.
    Достатъчно слабоумно от твоя страна е, че съдиш за мен по това дали мога да заредя оръжие и да стрелям по средностатистически чужденци, които също като мен не знаят какво правят в тази война. Тооолкова е вървежно да убиваш хора.
    ти няма да стреляш. ти ще си мишената. кристална мишена

Град
    системата дегоба
    Какво точно работиш с това оръжие ?

Иначе от казармата имам един спомен за изпитите и как надрусан като гъз сглобявах 30мин автомата
    радвам се за теб

радвам се за теб
    Добре, а да отговориш, какво точно работиш с това оръжие ?

anonymous895156
    Guest
    Ти сериозно ли? Аз ли да ти обяснявам защо е безсмислено да следваш философия само, за да изглеждаш по-добре и алтернативен от другите? Или за да доказваш пред себе си, че можеш?
    Значи отново си ме разбрала не както трябва. Вегетарианец съм по много причини, чисто философските може би са, да покажа на себе си, че винаги мога да се променя и да правя това, което считам за правилно. Целта ми не е да съм по-интересен на другите.

Град
    системата дегоба
    Добре, а да отговориш, какво точно работиш с това оръжие ?
    гребане

гребане
    Гребането не е работа, а удоволствие, чакам да кажеш за работата.

anonymous895156
    Guest
    Питах и се оказват 6. Пак не съм много сигурна...
    Ха, колко иронично, точно ти си тази, на която са й проблем тези 2 години. Две години, прекарани в казарма. хехехехехе

Град
    системата дегоба
    Гребането не е работа, а удоволствие, чакам да кажеш за работата.
    копам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    точно тва е, че ме мързи, и имам друга работа в момента, просто видях че си ме цитирал одеве.
    Знаеш ли кое е добро решение? Да се спре с тия глупости, изтребваме всички враждебни забулени пингвини, пръска се тук-там звезден шарен прах и просто всеки да си гледа интереса, който за да има осезаема еволюция, да бъде "how to make your brain bigger".
    Не виждам по-добро решение, промяната ще дойде от мислене относно upgrade като знания, а не примитивните дивачески навици на човека в миналото, да си пази територията чрез кръв, насилие и размирици.
    човечеството е враждебна раса и като опре до банкрут никой не проявява самочувствие, за да не открадне късчето от чуждата паница.. моля ти се, и искам рай ама Фактите сочат съвсем друго!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си