.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 164
    Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Нормално.

Don't Forget Me
    Guest
    Големи хора са,излагат се.

Бащата честно казано леко ме разсмя, хора на години като Барбита. Абсурдно е, но ..

Don't Forget Me
    Guest
    Изглежда и приятелките и прихващат от манията на украинката.

Да.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Don't Forget Me Виж мнението
    От известно време мисля да си направя ринопластика при тоя известен Енчев,
    но цените са много високи,дали може да се плаща на вноски и да не ми окепазят носа нещо.
    Аз си правих ринопластика при д-р Роман Романски преди 3 години, тогава практикуваше в Александровска болница и всичко ми излезе около 1500 лв. Много съм доволна от отношението му и от резултата, направи точно това, което исках, а и екипът му беше страхотен. Сега предполагам цената не е същата, но ако искаш го проучи като вариант, със сигурност няма да е с цените на Енчев.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Не бих си направила каквато и да е пластична операция, изглежда ми много страшно и болезнено. Само хелоурон искам да си сложа в устните, обаче още съм малка ииии никой не иска да ми сложи
    http://ask.fm/iwwkaa

Аз тия дни мисля да ходя да се консултирам с някой хирург, но не знам къде, какво, та ..

Гледах, че имало някакъв монитор ли е какво е и казваш какви операции искаш да ти бъдат
    направени и хирурга показва на монитора как ще изглеждам, дали във всеки кабинет има?

Мисля да си направя ринопластика, да оформя устните и да оправя клепачите, засега толкова ..

Супер фен Аватара на Cloud9
    Хора,осъзнайте се!На по 15-16 сте,а операции ще си правите.Че кой няма нещо криво,голямо и дразнещо в себе си?Толкова ли сте несигурни в себе си че искате да се превърнете в нещо,което не сте?!И Валерия сигурно е започнала с едно носле,малко запълване на устните и опааа айде вече сме Барби.Тая мания не е здравословна.Разбирам да си на 25 и нагоре и да решиш да си направиш операция.Ама на 16 не можете да вземете решение за бъдещето си ,което ще остане завинаги.А и наскоро четох статия че китаец съди жена си,понеже децата им са грозни.Историята е че преди те да се запознаят тя си направила доста операции и станала мацка,но после децата наследили всичките й дефекти.Бъдете естествени и се харесвайте!

^ Коя точно си ти, че да казваш на някого дали и защо да си прави операция. Знаеш ли коя мания е нездравословна? Да си мислиш, че можеш да налагаш мнението си върху другите.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Cloud9
    Къде съм казала че задължително трябва да ме послушате ,защото съм на 100 процента права?къде съм споменала че съм най-велика и знам всичко и затова си налагам мнението?Извинявай ама мислех че сме в свободна държава,в която можеш да дадеш съвет и да си изкажеш мнението без да те определят за егоцентричен маниак.Казвам само че хубаво да се почака малко време /ако операцията не е наложителна заради дефект по рождение или вследствие на инцидент,например/,защото това,което мислиш на 16 не е задължително това,което искаш на 26.Ама защо ли си хабя думите...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението

Мисля да си направя ринопластика, да оформя устните и да оправя клепачите, засега толкова ..
    Ах, детенце, в какъв филм живееш? Или просто обичаш да си придаваш важност и да очакваш, че някой ще ти се върже?
    Кой ще ти плати операцийките, като дори нямаш 18 или си ги навършила прясно-прясно? Вашите не ти дадоха името да си смениш, сигурно вече са свикнали с идеята, че не живееш на тая планета предвид абсолютно лишените ти от мозък идеи, ти сега се опитваш да ни изкараш идиоти, че ще ти разрешат да легнеш под ножа и ще ти платят за поредния сбирщайн от глупости, с които дори не си запозната, както вече се оказа?

Вземи си впрегни желанията да мязаш на азиатка в нещо градивно, щото и идеални азиатски клепачи да имаш, пак няма да станеш корейка, сори. Можеш да започнеш с учене на корейски, например.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Коя точно си ти, че да казваш на някого дали и защо да си прави операция. Знаеш ли коя мания е нездравословна? Да си мислиш, че можеш да налагаш мнението си върху другите.
    Така е, но предвид ситуацията и обсебването на авторката, Cloud9 е права. Това на авторката ми се струва болна амбиция, обсебване и мания.

Не ме разбирайте погрешно, обожавам азиатската култура. Но останалите са прави - на 16 години много лесно се повлияваш от своите хобита и интереси. На толкова години не само, че физически не си изцяло спряла да растеж, ами и никой няма да уважи хобитата ти, да плати операциите и да ти позволи да се режеш, защото видиш ли смяташ азиатките за красиви.

Съветвам те да вложиш тая обич и внимание към азиатските обичай и хора в нещо по-ползотворно и най-вече реално и истинско, което би могло не само да задоволи жаждата ти за познания за тези хора и традиции/култура, ами и би могло да ти бъде от полза за вбъдеще.

Аз мисля, че всяко нещо, което те комплексира, което те кара да не се чувстваш добре в кожата си и от което се срамуваш трябва да се коригира. Все пак 1 живот живеем и 1 тяло имаме, жалко е да не се харесваме и да се срамуваме от себе си. Чрез пластичната хирургия можем да повишим самочувствието си, което е изключително важно за всеки човек, така че съм ЗА. Аз лично нищо не бих коригирала по себе си, не че съм идеална :Д но дефектите ми са сравнително малки и незабележими, нормална съм, нито красавица, нито грозница-средна хубост :Д. В случая на Валерия обаче това е някаква психоза, тя е просто обсебена да прилича на Барби. На мен лично ми омразна момичета изглеждащи като Барби, просто са ми скучни, няма нищо уникално в тях. Все пак малките дефекти правят всеки човек различен и уникален, а Валерия с манията си по съвършенството е изгубила всякаква идентичност, вече и тя не знае кукла ли е, човек ли е, извънземно ли е (най-вероятното)

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Защо, обаче, да прибягваме до пластичната хирургия в опита си да повишим самочувствието си, а не се опитаме да постигнем същия ефект по други начин?

Защото реално самочувствието ви пречи много повече отколкото кривия ви нос.

Защото не винаги можеш да намериш друг начин, ако примерно кривият нос те е комплексирал цял живот и когато се виждаш с хора мислиш как го гледат, колко е ужасен и т.н. и просто докато не се отървеш от този дефект самочувствието е на 0. Разбира се , въобще не важи за всички хора, но има и такива, за които това си е проблем и не е нужно да се комплексираш цял живот, при положение, че можеш да го коригираш. И си права, че самочувствието пречи много повече отколкото кривия нос, но докато имаш нещо, което мразиш в себе си, няма как самочувстието да е много високо.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ах, детенце, в какъв филм живееш? Или просто обичаш да си придаваш важност и да очакваш, че някой ще ти се върже?
    Кой ще ти плати операцийките, като дори нямаш 18 или си ги навършила прясно-прясно? Вашите не ти дадоха името да си смениш, сигурно вече са свикнали с идеята, че не живееш на тая планета предвид абсолютно лишените ти от мозък идеи, ти сега се опитваш да ни изкараш идиоти, че ще ти разрешат да легнеш под ножа и ще ти платят за поредния сбирщайн от глупости, с които дори не си запозната, както вече се оказа?

Вземи си впрегни желанията да мязаш на азиатка в нещо градивно, щото и идеални азиатски клепачи да имаш, пак няма да станеш корейка, сори. Можеш да започнеш с учене на корейски, например.
    Така да се изясним, ти откъде ме познаваш, че знаеш какво се случва в семейството ми и какви са ми възможностите. Да кажем, че моето семейство не е ограничено, майка ми също има пластични операции, нещо против? Дали съм на 5 или на 25 външността си я избирам аз.
    Не можеш да ми казваш какво да правя, проумей го. И аз уча корейски.

А и да .. къде съм казала, че ще си правя "корейски" клепачи?
    Заяли сте се с манията ми без дори да е ясно за какво става дума.

Сега ще бъда ясна:

Носа ми, корейски? Хаха, не съм чула корейките да се отличават с носовете си.
    Имам леко широчък нос, ще го коригирам. Клепачите, корейски клепачи няма.
    Просто по-голяма част от корейките имат единични, а аз имам различни което
    е много грозно и ще оправя този недостатък, а за устните - чела съм нещо
    грешно, така че тях няма да ги пипам!

Изясних ясно - никой няма право да се бърка в решението на другите,
    който иска ще става барби - който иска ще става като корейка,
    друг като крокодил, това е положението, не съм създала темата,
    за да си казваме дали сме съгласни с операциите на предишния
    коментирал, а за да коментираме самите пластични операции и т.н.
    Приятна вечер!
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-13-2014 на 18:41

anonymous708973
    Guest
    Но неограниченото ти семейство не ти даде да си смениш името, нали?

Хайде направи си операциите и се похвали тук.

Не знам откъде си чул, изрично заявих в първата си тема, че са съгласни. И да, подадохме иска.

Някакви възражения?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Една приятелка ще си слага гърди тая година. Нейните я подкрепят, ама как не, когато майка и леля и имат силикон. Не бих си го причинила, а имам по-малки гърди от нейните. :Д Единственото, което не харесвам в себе си е носът, ама го преживявам някак. Не бих се подложила на ринопластика, бр.
    Ако не е тайна, твоята приятелка на колко години е? В смисъл питам, защото ти си на 17-18, ако не се лъжа и ми е интересно дали и това момиче е на твоята възраст (не че има кой знае какво значение, просто защото както споменах на мен ми отказват да ми сложат хелоурон в устата ии ми стана интересно дали навсякъде не приемат 'малки').

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Пише се хиалурон. ^

Авторке, какво щеше да е новото ти име?

Аз лично не бих позволила на детето си да си промени името до 18.
    След това каквото иска да прави. ^^
    Със сигурност няма да ми е приятно да не иска името, което съм му дала и все пак.

Дакота Роуз няма операции доколкото знам.
    Всичко, което виждате е или фотошоп/програма за видеообработка/ или грим.
    Погледнете статиите за нея в Wikipedia.

Също е модел освен в САЩ и в Япония.
    Говори доста добър японски, също е работила и живяла там.
    Последно редактирано от fUcKsMiLe : 02-13-2014 на 20:15
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Пише се хиалурон. ^
    така и не го научих
    винаги го пиша както ми дойде ;d

Мега фен Аватара на draid
    Кога децата от по 14-15 почнаха да искат да си слагат разни работи по джуките, да си правят носовете и т.н. Абе тъжна картинка направо. Приемам пластичната хирургия само като средство за възстановяване от тежки контузии, заболявания и т.н. Приемам го и когато жената няма никакви гърди например или при фрапантни асиметричности, но да хванете да си правите пластични операции за най-малката глупост и после да ми приличате на вампири оле мале. Аз съм ценител на естествената красота.

Може да греша за теб, но повечето мъже говорят така, обаче в действителност не биха погледнали
    по-пълни момичета, или такива с криви зъби и така нататък, разбира се не всички.

Аз например не съм от хората, които променят нещо в себе си заради другите,
    смятам че голям % от момичетата също не го правят, единственото което искаме
    е да повдигнем самочувствието си.

Дали ще е чрез промяна на външността или характера не е от значение.

В момента гледам за д-р Емил Георгиев, някакви препоръки?
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-13-2014 на 23:03

^ Ако не си естествено красив какво правиш? Тинейджърите искат да легнат под ножа откакто обществото им натрапи, че трябва да са "естествено" красиви и в същото време да изглеждат като от списание. Не са виновни децата. Те просто попиват идеалите на съвременното общество.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си