granger, благодаря ти много за отговорите! Съжалявам, ако са ти били много скучни въпросите. Оказа се, че сме една зодия.
1.Вярваш ли в извънземни, духове, като цяло в свръхестественото?
В тая огромна вселена, би следвало да има и други форми на живот , затова в извънземни - да , но в духове и свръхестествено - не
2.Ако имаше вълшебна пръчица, какво би направила?
Бих искала да научавам всичко адски лесно, да знам много
Не за хората, а от научна гледна точка
странно е малко за обяснение.
2.Коя ти е любимата книга?
"Граф Монте Кристо", "Зеленият път","Птиците умират сами"
3.Хубаво ли е в Сопот?
За мен да
4.Позитивен човек ли си?
Старая се да съм, въпреки ,че си имам и моите моменти на негативизъм
5.Най-голямото ти разочарование е....?
Досега сякаш не съм имала голямо разочарование.Хора са ме разочаровали,но това е защото съм имала очаквания, а те разочароват.
6.Кое е най-щурото нещо което някога си правила?
Май не съм правила щури неща...дейба скучната дето съм.Пътувала съм в други населени места, като малка без да кажа на нашите 
7.Кои за теб са най-скъпите хора на света?
Родителите ми, приятелите ми
8.На кого разчиташ в трудни моменти?
На същите тези хора
9.Какво би те разчувствало най-много?
Много неща могат да ме разчувстват, мил жест от приятел, неочаквано обаждане, кученце...като цяло много неща.Чувствителна съм
10.Изпитваш ли носталгия към миналото?
Не,определено не изпитвам.
11.Кое е нещото, което цениш най-много у един човек и съответно кое нещото, което би те отблъснало?
Най-много ценя искреността и интелигентността , би ме отблъснала глупостта, простотията
12.Как си се представяш след 5 години?
Със стабилна професия, с човек до себе си, градящи общо бъдеще, със завършено образование, обградена от приятели и скъпи хора
13.Какво ти е необходимо за да се почувстваш специална?
Специален човек
14.Как се виждаш като родител?
Печена, представям си се като либерален родител,но в същото врем изискваща изключително много от децата си
15.Какво е за теб приятелството? И лесно ли се сприятеляваш с някой?
Лесно правя контакти,но не се сприятелявам лесно.За мен приятелството е най-ценното нещо,което можеш да получиш и да дадеш на един човек.