.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 164 от общо 164
    Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Дам кретени сме, защо ли още чакам да срещна достатъчно умна жена на която да се възхитя .... Ако отслабне с тичане, то значи тоя човек има воля и иска да се промени със собствени усилия, това говори достатъчно. Ако легне под ножа за да отслабне, то ще е избрал лесният път и вероятността след 5г. пак да е на същият хал е огромна. И кой е казал, че гледам само външният вид ? Просто няма как да ме привлече сексуално жена дето е на моите кила. Аз ценя много повече интелекта, ама това не значи че ако е умна и 100кг ще си легна с нея.
    Не ме ебе за спора ви, не се опитвам да взема страна. Просто статистически шансът от възвръщане на килограмите е почти един и същ след режим и след хирургична интервенция. 85% от свалилите много килограми, ги възвръщат в срок от 5-8 години. Само 'дето след интервенцията, очевидно, т'ва възвръщане ще стане по-бързо.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    И в двата случая,кг. се възвръщат. Не го отричам,но .. мисълта ми е,че ако човек има възможност да отслабне чрез пластична операция всичките мъчения като спорт,гладуване и т.н ще се спестят.

Има един по-удачен вариант - пръстен. Поттиска глада и се яде много малко,май такъв беше ефекта.

Мега фен Аватара на babity
    Да, те и сок от лимони с джинджифил пият сутрин, ама...
    Излишните кг не са повод за хирургична намеса. Реално затлъстяването има нужда повече от превенция на появата му, отколкото контрол след това. Като повечето неща.
    Престани да спориш, крайно неподготвена си.

Хората нямат нужда от хирургична намеса за много неща,но въпреки това я прилагат.

В случая спорът е напълно излишен,защото всеки избира по какъв начин да отслабне.
    Нито единия начин не е грешен. Нямам за какво да се подготвям. Всичко е ясно.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Не ме ебе за спора ви, не се опитвам да взема страна. Просто статистически шансът от възвръщане на килограмите е почти един и същ след режим и след хирургична интервенция. 85% от свалилите много килограми, ги възвръщат в срок от 5-8 години. Само 'дето след интервенцията, очевидно, т'ва възвръщане ще стане по-бързо.
    Аз не говоря да минеш на диета и да ядеш треволяци ама да си седиш цял ден пред компютъра, аз говоря за спорт и начин на живот. Ако човек се научи да спортува, например да тича 3-4 пъти седмично по няколко километра, да избягва да яде боклуци от рода на сандвичи/мак доналдс/ дюнери etc. той ще има стабилни килограми и приятна фигура. Ако отиде да се оперира и не промени нищо в начина си на живот, то ефекта е 0. Ще е слаба за няколко месеца и после ще почне пак да трупа мазнини.

Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    Хората нямат нужда от хирургична намеса за много неща,но въпреки това я прилагат.

В случая спорът е напълно излишен,защото всеки избира по какъв начин да отслабне.
    Нито единия начин не е грешен. Нямам за какво да се подготвям. Всичко е ясно.
    Жалко, че не може да схванеш огромната разлика и тя е в начина на живот. Като се оперира няма да намали килограмите си дълготрайно и ще ги върне до месеци, защото просто е безхарактерен човек търсещ лесният път. Така ще трябва всяка година да тича да и изтърбушват мазнините с големия нож, щото видиш ли и двата начина са еднакви. Ти да си се замислила от какво се трупат мазнини ? Силно се съмнявам да мислиш, че се раждаш с 2 ката сланина около кръста и задника.
    Последно редактирано от draid : 02-15-2014 на 12:07

Нямам нищо против диетата и спорта,разбира се хирургическата операция по-често се прилага в случаите за повечко кг,не вярвам да има хора,които се оперират за бързото сваляне чрез диета на няколко кг.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Нямах предвид,че останалите са стари .. и ставаше дума,че със спорт се отслабва - май.
    Спорта върви за ръка с правилното хранене. Така, че само спорт не е достатъчен. Какво реши за носа ще си го оперираш ли

Да,в Сряда съм на консултация при пл.хирург. Малко съм на тръни ..

anonymous708973
    Guest
    А защо да не избере лесния начин,защо да се мъчи?
    По няколко причини. Преди да се опитам да ги налея в не-особено-пълната ти главица, да уточня, че говоря изрично за отслабване, не за ринопластики и всякакви подобни, които могат да се регулират само хирургически.

Първо - да избираш лесния начин не е единична постъпка, а линия на поведение. Може би в краткосрочен план ти се вижда добра идея, в дългосрочен обаче често се оказва лоша и непремерена. Показва липса на личностни качества.
    Да, понякога не е необходимо да се бъхтим и да откриваме топлата вода, когато някой преди нас вече го е направил и можем да стъпим върху неговото откритие/начин.

Второ - никой уважаващ себе си хирург няма да оперира момиче, което е 60 кг и иска да стане 50.

Трето - никой уважаващ себе си хирург не оперира просто ей така затлъстял човек от порядъка на 120-30 кг сланини. Явно не го знаеш, което само означава колко слабо подготвена си по темата. Винаги първо човекът се подлага на спорт и диета, за да достигне оптималното си тегло и да се види колко кожа трябва да се отреже. Не само се изсмукват сланини, а се реже и кожа - в противен случай приличаш на шарпей. Виж в гугъл.

Четвърто - на база второ и трето, вероятно вече си проумяла, че без спорт НЯМА да стане и в двата случая.

Пето - Окей, оперира те, отслабваш, изглеждаш супер. Ами после? Ти нямаш хранителните навици и спортната дисциплина, за да поддържаш новото си тяло. Неминуемо ще ги върнеш пак. И пак ли ще се оперираш? Така... профилактично, на годинка-две? Единственият начин да задържиш тялото си е да придобиеш нужната култура.

Шесто - като стана дума за култура, Дрейд много хубаво ти го каза - имаш някаква смешна представа, че се отслабва с гладуване и тренировки до припадък. Да, ама не. Хубаво тяло не се прави с ядене на тревички и с тренировки по 5 часа на ден. Много от момичетата в раздела могат да го потвърдят.

Кога съм казала,че трябва да се гладува и тренира до припакък? Явно обичаш да преувеличаваш нещата.

Вече казах и друг вариант,който е доста по-добър. Също така,не съм против спорта и диетите,но мисля,
    че вече е напълно безсмислено да повтарям това,което вече казах малко по-нагоре и ..

Нямам за какво да се подготвям,това не е битка,всеки има право да изказва мнението си.
    Както казах и преди,направих темата,за да може всеки да изказва мнението си,а не да го налага.

Моето е - за пластичните операции. Явно твоето в случая е - не.

Съвсем ненеобходимо е да се говори повече след като стана ясно какво имам предвид.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    не съм на повече от 18. Моята рожденна дата е 10.10.1591 г.

Я пак?

Мега фен Аватара на ameli
    Естествено, че ако си някой крокодил и се направиш неузнаваема красавица ще ти се вдигне самочувствието и всичко.
    Въпроса е, че ти си се вманиачила по някаква пълна глупост, щото тропаш барбито каква била, а ти искаш да си същата

Същата? За нищо на света. Не понасям модела Барби по много причини,естествено имам си желания,но не и да ставам като нея,но нито имам достатъчно пари,нито смелост да си направя толкова много пл.операции.

Хубаво е обаче,човек да си помечтае.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си