.
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 259

Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.

Здравейте! Аз съм предпоследна година ученик, в една гимназия, скоро навърших 18. И от скоро си имам нова приятелка, няма и месец, откакто ходим. С нея отдавна се харесваме, но от скоро ни се получи, само че аз вече не съм съвсем убеден, че тя продължава да ме харесва. И причината е, че в понеделник един от нейния клас ме наби и то пред нея, а най-лошото е, че се разплаках . Вече втори ден не съм на училище, не че съм нещо много зле, само окото ми е синьо, но от срам най-вече, си взех болничен, малко да ми помине, но в петък съм на училище пак. Тя е в същата гимназия, но е на 16, с две години е по-малка от мен.
    Отидохме след часовете в едно заведение, до училище, аз, тя, една нейна съученичка и една моя съученичка, тя ми е нещо, като най-добра приятелка, с нея много се имаме и сме били съученици цял живот- от първи клас в едно училище, после и в гимназията пак в един клас. Там имаше и други от класа и, както и въпросното момче, той определено много я харесва и го е яд, че тя ходи с мен, от нея го знам. От известно време се заяжда с мен и се опитва да ме предизвиква, но гледам да не му обръщам внимание, понеже юмручните схватки по принцип не са ми стихията, никога не съм умеел да се бия и съм със слабо телосложение, а тоя си е побойник, агресивен е и си знам, че може да ме набие, нищо, че е по-малък от мен. Аз съм си от тия по-тихите и скромни момчета, не се надувам и не се правя на голяма работа, от тия съм, които са с отлични оценки и примерно поведение, а той е в противоположната категория. Но стана в понеделник така, че тоя направо прекали с арогантно поведение към мен и чашата преля, а и пред нея не исках да се показвам, като страхливец и му се опълчих, но за жалост доста сгреших. Така ме ступа, че и до сега се чудя с какъв акъл го направих, като си знам, че не мога да се бия. Още в заведението ни се засякоха погледите и той ми подвикна : „К’во ме гледаш бе, мухал?”…нещо от сорта беше, казах му „Имам очи, гледам…”, пак нещо ми отвърна от сорта на „Гледай да не ти ги затворя след малко”, тия с които беше се разсмяха нещо подигравателно, и това беше, не се заяждах изобщо, той се надяваше на това, но си замълчах. Но като тръгнахме да си ходим и той излезе след нас и започна да се заяжда отново с мене: „Аре бе, мъжкарче ли си? Нещо на въпреки ли ми приказваш? Путьо….” Някакви такива и застана пред мен, препречвайки ми пътя с лице почти до моето. Момичетата започнаха да го успокояват, аз също се опитах, да си призная, се поуплаших не малко, понеже го виждам колко е настръхнал, но не исках да се показвам, като страхливец. А той определено си искаше да ме предизвика, обидите и препречването на пътя продължиха, блъсна ме след малко, аз също го блъснах и за нещастие той само това чакаше. Удари ме с юмрук в лицето и ме изпрати на земята и продължи с обидите „Путьо…нещастник” и неща от сорта. Аз се изправих, но бях доста зашеметен и докато се усетя и пак юмрук в лицето, аз пак на земята и така ме заболя втория удар, че си дадох отбой отвсякъде и започнах да се извинявам и да му казвам да престане „съжалявам….престани…сти га…” някакви такива, вече хич не желаех да се правя на мъж. Момичетата се опитваха да го спрат, а аз пък не исках повече да се изправям, но ме сграбчи за сакото и се опита той да ме изправи, с обиди като ”ставай бе путьо” но като не успя и ми стовари още два юмрука в лицето, докато бях на земята….. тотално рухнах и най-гадното, че така ме заболя, че не се сдържах и се разревах. А тоя такива подигравки започна да сипе отгоре ми, а и ме изрита, докато го правеше((. Някакви хора се намесиха в тоя момент, понеже си беше на тротоара, оживено беше и добре, че се намесиха, че не знам до къде щеше да се стигне. И така….стига подробности, тръгнахме си, аз с подуващо се и посиняващо око, с кървяща уста, унижен до безкрайност, такова унижение изпитах, че изразът „потъвам в земята от срам” бледнее. Момичетата все ме питаха „добре ли си, как си, успокой се…..”, даваха ми кърпички да си попивам кървящата уста, но забелязах в очите на приятелката ми, освен съжаление и умиление, някакво неодобрение на поведението ми, как да го опиша……нещо като критика на това, което видя….все пак, не само, че ме набива по-малък от мен и съм безпомощен пред него, ами и се разревавам на всичкото отгоре ((( Не знам, може и да си го втълпявам, но си мисля, че усетих такива нюанси на настроение и отношение в погледа и ((
    Много ми е кофти от тогава, вчера до вкъщи дойде след училище, да се видим, не забелязах повече такова нещо в очите и, но тогава мисля, че го видях това отношение, което описах. Уж всичко е наред в момента, аз и се обяснявах и изразих извинение и съжаление, че така се разревах, казва, че нямало проблем „всичко е наред, не се притеснявай” казва, но все пак……мисля си, че може да ме зареже заради това (
    Дайте ми някакви съвети как бих могъл да си върна самочувствието и увереността, направо са смачкани в момента, а тя си струва, голяма е сладурана, мила е, красива и умничка, не искам да я загубя заради тази излагация.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Еми...
    http://www.safari.bg/product/category/b/bg/162 - С един удар ще го заболи повече от колкото тебе те е ударил 4 пъти
    http://shop.mela99.com/browse/produc...Kod+:+01052029 - Един ритник и остава стерилен за цял живот ...

Аз друг начин не виждам...

Ако не това ... поне се опитай да разговаряш с тоя нещастник , колкото и да те обиждата обясни му как стоят неща и спри да му обръщаш внимание

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Не че нещо, но с този ник не мога да те приема на сериозно.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Мога да ти кажа да не се притесняваш от приятелката си, защото изглежда наистина свястна. Въпреки всичко не я е срам и идва дори да те види. Това, което си видял в очите й, не е срам, а по-скоро разочарована, че си отишъл на нивото на онова келешче, а доста жени побоя ги отблъсква, но точно ей такива путьовци (да, той е путьото в случая, не ти) се мислят за мъжкари като се пенят пред момичетата и ходят да бият. Направи ми впечатление, че той не е бил сам, което ме навежда до мисълта, че когато е в своят кръг и се прави на queen B, но ако го хванеш сам може и да насере гащите. Точно ей тоя техният набор са доста дразнещи, правят се на доста големите, а са още посерковци. Само ще ти кажа, че един ден ти ще си издигнат в обществото, а този може само да ти бърше обувките, защото даже и в Макдоналдс няма да го приемат, засега е "cool", ама след известно време ще чисти на хората обувките по улиците, точно затова повечето "побойници" (които се правят само, а по акъл никви ги няма) след време за нищо не са и момичетата спират да се впечатляват от маймунските им игри и се впечатляват в типове като теб, защото един ден ще си достатъчно умен да изградиш семейството й с всичко нужно, а лапето ще се чуди как да изгради покрив над своята глава първо.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от sweet_boy Виж мнението
    от тия съм, които са с примерно поведение

чашата преля, и му се опълчих - „Имам очи, гледам…”

ме сграбчи за сакото

Грешката ти е била, че си се държал като путка. Така или иначе вече ти е бил вързан боят - да го беше ударил, ритнал...Не да му се извиняваш и молиш.
    Приятелката ти не е разочарована, че са те набили, а че не си се защитил.

На такива години си, че случилото се е напълно нормално. Всички сме яли един голям хубав, унизителен бой в гимназията. Или поне всички нормални хора.

Тъпото е че не си отвърнал...Ако е нормален софийски дришльо, не някой с връзки от гетата, мафиите и т.н. чакаш да се възстановиш и...Хващаш го някоя вечер сам с един електрошок, поваляш го и го правиш на пастет. Ще кажеш после на приятелката си "аз не съм такъв, че да правя циркове пред хората, селско ми е, всичко се решава насаме, очи в очи"...

Ако не...Ми...Ще са научиш да живееш с това.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    в тая държава си има закони възползвай се от тях и ония ще съжаляват
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    набий го пред блока с бокса и ботушките ве майна
    счупи му гръбнака и му изкърти зъбите, остави го с 1 вежда ве

Голям фен Аватара на toad
    И да се оплачеш на учител, директор или полицай нищо няма да последва. Най-много среща с училищен психолог и родител, ще те хейтне още повече и може да изядеш още един бой. Ако излезеш на раунд 2 ще си изядеш отново боя. Няма какво да направиш. Има вероятност мацката да те зареже, но ако наистина е свестно момиче, както казваш ще стои зад теб при всички положения. Мисля че и е било пределно ясно, че не си стрийт файтър преди да тръгнете. Като отидеш на даскало гледай да се правиш, че нищо не е станало.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Леко си се разминал, можеха и да те наебат пред нея, тогава вече щеше да имаш причина да се оплакваш.

Казваш, че, като сте тръгнали да си ходите е станал боя. Значи си бил още в заведението, защото там е можело и да използваш един стол и с него да почнеш да се защитаваш и да се биеш. Това, че си слаботелесен няма значение. По-важното е да знаеш техники за самозащита. Има ги много в каратето. Запиши се да тренираш карате или бокс. Друго нещо е, че можеш и да го съдиш. Но му го върни. Свлечи на земята. Трябва да му го върнеш за да не си губиш уважението. Приятелката ти иска да можеш да я защитиш. Това е в природата на жените. Търсят мъже дето могат да ги защитят и да се грижат за тях. Можеш и нож да вземеш с теб и да го размахаш и да кажеш с мен ли мислите да се подигравате. Ако възнамерявате ще ви сритам. Винаги носи нещо с теб за защита. Може и да е и лютив спрей. Тренирай карате или друго бойно изкуство и следващият път ще успееш.

Да го съди ? Нали знаеш, че онзи е непълнолетен, а нашият герой няма дори средна телесна повреда (разбирай нищо счупено). Следователно - нищо.

Айде , отивам да зяпам Лудогорец

Мега фен
    я се успокойте малко

Момчето си обясни, че не му е присъщо да налита на бой.
    Да си вади медицинското и да отива в РПУ-то, а оттам с ксерокопие на жалбата и родител директно при директорката. Пък ако му се размине на този и до регионалния инспекторат може да се разходи.
    Пък след това ако хване да ти спива пак по този начин - пак не оставаш длъжен - сигурно ще изядеш боя повторно, но този ще хвъркне с присъда => 5г. забрана за университет (ако не греша) и съсипан живот. Ти си решаваш. Един познат така изгоря - бяха налетяли на един от квартала им - дори не го бяха били, просто го свалили на земята и му сритали багажа.

Мега фен Аватара на RagioL
    Брат ти си слабак.

Не се отчайвай и аз имах подобен проблем. В 3 и 4 клас като бях всички ме биеха, викаха ме че съм слаб и страхлив. НЕ СИ СЛАБАК, просто си от онея момчета които искат не с бой да става всичко, точно като мен. Особено имаше едно момче което много ме биеше. Обаче знаеш ли какво направих тогава ? Ето това http://dreamland-bg.com/index.php?topic=510.0. Порови се там и трябва да намериш едно заглавие ,, КАК ДА СПРЕ НЯКОЙ ДА ВИ ДОСАЖДА''. Направи го и сподели с нас.
    Последно редактирано от Lighting : 02-20-2014 на 19:14

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Това е, пич, жената иска сигурност, а как се е почувствала тя с теб, като те е бил някъв помалък?
    И то те е бил честно, ти си си виновен, че нямаш смелост да го треснеш първи.
    С разправии по полиция и директор, е да, ще го изгонят, но ти ще си останеш путка. Днеска плачеш и искаш кърпичка от гаджето си, утре от полицая. Научи се да се изправяш пред проблемите се, имаш топки, а не клитор.

Цитирай Първоначално написано от tactical Виж мнението
    смятай тоя отгоре ще прави магия против набиване

а магия против надебеляване имаш ли само щото си путка и някой те е набил и ти му правиш магия , толкова равностойно
    не му се дърви да не ти прати некоя и на теб.
    по темата пич, ако си от София пиши на лс или тук не ми дреме ше го набия тоа и си готов.

П.П. не че ще ти е от полза ама знам ли?

Супер фен Аватара на tireheb
    е браво бате, разревал се
    ся ако види че и в тийнпроблем пускаш тема..

Сега такъв случайно решава да чете в тиинпроблем и вижда темата , отива на училище и го пребива втори път, той се разревава яко и после пуска тема в друг форум , примерно форума на бг мама да иска помощ от майките , и гледаш оня младеж и там се регва и там прочита и го набива 3ти път , туи ще е мноо смешно
    И, какво ще му е смешното да го пребият още идин път. Ти мислиш ли изобщо. Неможе всеки да си пребива наред просто за кеф. Има си закони и те трябва да се спазват. А за тоя бияч само мога да кажа, че си избира, кого да нападне, като гледа хората дето ще бие да не са много силни. С една дума иска да трупа самочувствие, като бие по-слабите. Съветвам автора също ако има и някой по-силен приятел да поиска да му покаже, как да се бие. Биенето не е само хаотично удряне. Има си тънкости.

Сега такъв случайно решава да чете в тиинпроблем и вижда темата , отива на училище и го пребива втори път, той се разревава яко и после пуска тема в друг форум , примерно форума на бг мама да иска помощ от майките , и гледаш оня младеж и там се регва и там прочита и го набива 3ти път , туи ще е мноо смешно
    Да, и кое ще му е смешното!?!? Теб, като те бият, смешно ли ти е?

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Това е, пич, жената иска сигурност, а как се е почувствала тя с теб, като те е бил някъв помалък?
    И то те е бил честно, ти си си виновен, че нямаш смелост да го треснеш първи.
    С разправии по полиция и директор, е да, ще го изгонят, но ти ще си останеш путка. Днеска плачеш и искаш кърпичка от гаджето си, утре от полицая. Научи се да се изправяш пред проблемите се, имаш топки, а не клитор.
    Е да, има истина в това което казваш, прав си, че ме наби честно, прав си и, че не е лошо да можеш да се защитаваш и да "трескаш първи", но пък не всеки е способен на това. Аз лично, явно не мога, ако го можех, нямаше аз да съм с насиненото око, окървавеното лице и с унижението от това набиване..... и то от по-малък от мен. И казвам това, като и отговор на някои съвети от сорта на това да го бия с бокс, или пък електрошок и така нататък - ами ако бокса или електрошока се окажат в неговите ръце, тогава какво ще стане, да ме осакати ли??? А и аз самия не искам да го осакатявам него, да го размазвам, или там каквото ме посъветва някой, просто не съм такъв човек. По-скоро съветите за търсене на защита на правата ми, са далеч по-възприемливи от мен. То така и стана. Вчера вечерта директорката ме потърси, приятелката ми и е казала за случилото се и за причината да съм болничен, те ми се обади, каза ми, че е разговаряла и с родителите на побойника и днес имахме среща в директорския кабинет, с родителите му и моите. Имаше доста сериозен разговор и тоя беше кротък, като ангелче. Размина се с предупреждение за изключване и то само защото аз и родителите ми не настояхме да го изключат, иначе директорката беше готова на това, без много да му мисли. Но се разбрахме за сега да е само предупреждение и изрично му се обясни, че само да ме докосне пак и изхвръква от училището. А и аз категорично му обещах, че ако пак ме нападне, не само ще бъде изключен, но и ще потърся много по-сериозен начин за защита на правата си.
    Последно редактирано от sweet_boy : 02-21-2014 на 16:39

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    е браво бате, разревал се
    ся ако види че и в тийнпроблем пускаш тема..
    Кой ако види, приятелката ми, или той? Какво тя ако види? Аз вече сигурно 100 пъти съм и казал и със си признал, че много ме е срам от случилото се, тя казва, че няма проблеми, доста мило и с рабиране се отнесе, дори вече съм доста по-спокоен и мисля, че няма да ме зареже, заради случката, макар, че може и да го направи, просто мило и с разбиране да се държи, но да си реши, че не иска повече да е с мен.....дано не е така, де, но всичко е възможно.
    А пък тоя ако види и какво???...... смятам, че му стана ясно да не се закача повече с мен....пък и едва ли ще види....знам ли?

смятай тоя отгоре ще прави магия против набиване

а магия против надебеляване имаш ли само щото си путка и някой те е набил и ти му правиш магия , толкова равностойно
    Да, това и на мен ми изглежда безумие, за магията......но пък нарицателното "путка", малко не ми харесва, не се смятам за такова нещо.

Честно казано добре си постъпил , а и мацката ти изглежда свестна. Успех занапред.

Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Честно казано добре си постъпил , а и мацката ти изглежда свестна. Успех занапред.
    Благодаря

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от sweet_boy Виж мнението
    Е да, има истина в това което казваш, прав си, че ме наби честно, прав си и, че не е лошо да можеш да се защитаваш и да "трескаш първи", но пък не всеки е способен на това. Аз лично, явно не мога, ако го можех, нямаше аз да съм с насиненото око, окървавеното лице и с унижението от това набиване..... и то от по-малък от мен. И казвам това, като и отговор на някои съвети от сорта на това да го бия с бокс, или пък електрошок и така нататък - ами ако бокса или електрошока се окажат в неговите ръце, тогава какво ще стане, да ме осакати ли??? А и аз самия не искам да го осакатявам него, да го размазвам, или там каквото ме посъветва някой, просто не съм такъв човек. По-скоро съветите за търсене на защита на правата ми, са далеч по-възприемливи от мен. То така и стана. Вчера вечерта директорката ме потърси, приятелката ми и е казала за случилото се и за причината да съм болничен, те ми се обади, каза ми, че е разговаряла и с родителите на побойника и днес имахме среща в директорския кабинет, с родителите му и моите. Имаше доста сериозен разговор и тоя беше кротък, като ангелче. Размина се с предупреждение за изключване и то само защото аз и родителите ми не настояхме да го изключат, иначе директорката беше готова на това, без много да му мисли. Но се разбрахме за сега да е само предупреждение и изрично му се обясни, че само да ме докосне пак и изхвръква от училището. А и аз категорично му обещах, че ако пак ме нападне, не само ще бъде изключен, но и ще потърся много по-сериозен начин за защита на правата си.
    Не искаш да му размажеш мутрата, не искаш да го изключат=>искаш да продължи с тормоза... Мдаа... путка си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си