.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Бих влезнал в малка дискусия с теб,но точно с теб ми е под достойнството.Извинявай.
    Боже, с такива 'затапки' и ученичка сигурно няма да респектираш. И вероятно ще ти е трудно да повярваш, ама не всяка си мечтае за мъж с 6pack. Меродавни идеали за тяло няма, ако не си разбрал, затова вземи млъкни по-добре.

Авторке, мъжете забелязват доста по-малка част от кусурите ни, които на нас ни се набиват веднага на очи, особено пък когато са възбудени. Щом е с теб, е абсолютно ясно, че го привличаш сексуално. Добра идея е първите пъти да го направите на тъмно, ако така повече ще се отпуснеш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Боже, с такива 'затапки' и ученичка сигурно няма да респектираш. И вероятно ще ти е трудно да повярваш, ама не всяка си мечтае за мъж с 6pack. Меродавни идеали за тяло няма, ако не си разбрал, затова вземи млъкни по-добре.

Това не вървеше за тялото,а за обръщението към мен..И наистина не ми е нужно да говоря с подобен тип хора,които видно са пропаднали и ме цитират . Не мога да дискутирам с тях.. Не е 'затапка' ,това е истината. Аз не затапвам по такъв начин.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Това не вървеше за тялото,а за обръщението към мен..И наистина не ми е нужно да говоря с подобен тип хора,които видно са пропаднали и ме цитират . Не мога да дискутирам с тях.. Не е 'затапка' ,това е истината. Аз не затапвам по такъв начин.
    На боб ли ти е видно или се осланяш на други способи? Любопитна съм...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си