.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 143

Тема: tl;dr

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    iskash li snimka na moito dupe?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    iskash li snimka na moito dupe?
    ноп

всъщност да
    ако се снимам от този ъгъл, ще изглежда същият
    бий ме тирехеб, обичам да боли

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ноп
    ma to moito po-hubavo ot tvoito be

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Дори се притеснявам за тази част, петък е, спя по по-малко от 5 часа, уморена съм, главата ми не е много добре.

Простете ми, ако се дъня някъде, и има несъответствия като цяло.

-otvori djama sirieco
    -KVO SI TI VE - Разгневи се Пабло. Оказа се, че това е един говорещ гълъб. Той пък на свой ред му смигна палаво и започна да говори бавно и монотонно с плътния си глас.
    -4ui sq mango, GospodAT ti pravi kapan4i.
    -ko?
    -Da. qvno ima supersili i znae za ne6to za koeto az ne znam.
    -az sam prosto meksikanski programist. emigrant sam,poprincip, jiveq tuk s priqtelq si, skromno e no vij taq ma6inka tuka - и той погали нежно с голямата си черна длан една огромна motherboard, закачена на една от селските стени на кирпичената къщичка. - obi4am q. nai vajnoto ne6to v jivota mi!
    -a k
    -iska6 li da pocakame Mario?
    -k no vij barzam, iskah samo da ti kaja da se pazi6 ot onq gore - смигна му гълъбът и хвана джойстика, който Пабло му метна насреща му.

Meanwhile, ГосподЪТ си беше изял попарката, и вече с надуто коремче/тумбак, стоеше като изнемогващ старец (или отчасти беше) и галеше си пълния търбух, докато се взираше в тавана. Таван нямаше, всъщност, беше целият небосвод, виснал отгоре ти. Можеше в Априлска вечер да се наблюдава през целия месец тържеството на Венера и Сатурн, когато тези планети се събираха и танцуваха Лебедово Езеро, през няколко галактики, та в петдесета.
    Събираха се планетите, за да могат да се уговарят до 25 Декември за голямото събитие.
    Както всяка година от рождението му, и тази предстоеше Ицката-Господен-Христос да се радва на това събитие. Всъщност не му омръзваше, защото му напомняше колко по-висш е от останалите, долу на земята.
    -Skoro idva. - сякаш говореше на тумбака си, като го разтриваше и потупваше. ДА НЕ БИ ПЪК ДА ИМАШЕ БЕБЕ В НЕГО?
    Да, ГосподЪТ ядеше човешка попарка.
    Избираше си прототипи на Ерик Картман от 'Murica чрез мощен софтуер, и с помоща на пегасъси те биваха доставяни право в блюдата му.
    Сутрин, обед, вечер,
    варен или изпечен.
    ГосподЪТ замезва тлъсто месце,
    на някое Хамериканско хлапе.

Изъбрса си бърните и се изправи от мраморния си стол.
    Закрачи към своя компютър и провери брояча до "Коледа".
    Ухили се дебилно и си пусна порнхъб.
    С ангели.

Наред пък с тези събития, бедният Хосе беше отишъл до близкото селце, което както споменах, се намираше на 1км от къщичката им с Пабло.
    Трябваше да купи зарзавати за манджа, та отиде на селския пазар, но първо сърце не му даде да не скокне и до мола.
    Оглеждайки отгоре до долу лъскавите позлатени витрини като малко дете, очакващо харесания подарък за Коледа, Хосе мигаше на парцали и крайчеците на устните му се разтягаха в блажена усмивка.
    -vajno e da si predstavq6 4e go ima6. a kato se sasredoto4i6 vav vizualizaciqta, to tova neimoverno stava tvoe.

30 минути седя, а най накрая някаква електро-магнитна сила изпрати един позлатен ролекс на лявата му ръка.
    ИСТИНСКИ ТЕЛЕПОРТ.
    И това без да чупи витрината!
    За беда обаче, някой го видя и тръгна към него, като Хосе усещаше стъпките, приближаващи насам.
    -Hubavo dupe
    Хосе се сепна и обърна, а зад него стоеше една Скандинавска фьорда. Страшно приличаше на Ерик от Истинска Кръв. Този Скандинавски шебек се усмихваше нежно, сякаш планираше да си тропне лодката на залива на Хосе.
    -Izvinete - усмихна се пък на свой ред Хосе - no poznavame li se?
    -Sajalqvam, az sam Esteban. - отвърна блондинът, подавайки голямата си гладка снежно-бяла, дългопръстеста, секси-длан.
    -Hose, priqtno mi e.
    -Iskash li da zabarkame ne6to?
    -Nz imam si priqtel... pone taka mislq de... no... nie veche... - заекна Хосе, като преглътна измъчено мъката и тикна поглед мрачно в пода.
    -Razbiram...
    -No moje... - каза Хосе и стисна ръката на Естебан по-здраво, и го погледна с искрящи от радост очи. - S radost priemam!
    -k baby - смигна му Естебан и тръгна на север...на север...на северррррррррРРР ... Докато най-накрая се изгуби от погледа му.
    Хосе въздъхна от тиха радост, усмихна се удоволетворено и... сякаш отново той повярва в любовта!
    Тръгна към пазарЯ.

* * *

-brat pisna mi - тръшна се гълъбът и хвърли джойстика. - Iskam vka6ti, jenata 6e se kara.
    -kak se kazva?
    -Marsela.
    -hubavo ime.
    -znam. No ne6to naposledak ne varvi, obvinqva me 4e q zabravqm, 4e i kra6kam...
    -i? - попита попита Пабло.
    -ne e taka, vsa6tnost prekarvam tvarde mnogo vreme v misli za neq. no imam problem. mislq za neq taka, sqka6 q jelaq, a v sa6toto vreme tq e do men. A kogato se pribera.... use6tam nesaotvetstvieto i q izbqgvam... sqkash iskam da gonq me4ta, ni6to 4e tq ve4e se e sbadnala i me zaviva vsqka ve4er, sgu6vaiki se v men, a az q otsvirvam i vzimam cqlata zavivka za sebe si.
    -emi brat... - поде Пабло - mislq 4e trqbva da izbuta6 jelanieto da presledvash fantazii vijdam 4e si feti6ist no radvai se.
    -Da taka e i sqka6 kogato tq nai nakraq si otide, zadeto se darja kato Galabsko La^no, togava shte sam po dobre, zashtoto tova koeto pravq v momenta, she bade s pri4ina. Istinska pri4ina.
    -Taka e. Ako iska6.. nz. Are nova igra?
    -Ne... otivam da izpu6a edna cigara. - Каза гълъбът и продължи - no 6te go napravq v nebesata, izbistrq mi misalta o6te pove4e.
    -kk
    -bb
    -b - отвърна Секскобар и отново се залови над своя проект.

В същото време Хосе слагаше 5-6 домата в една торбичка, и тъкмо да ги предаде за кантара, нещо го накара да погледне човека отсреща. Някаква сила, нещо... невероятно!
    И моментът, в който очите му се срещнаха с тези отсреща, той видя цяло синьо океанище от любов, страст, и неописуеми чувства, завладяващи ума му изцяло.
    -kak se zve6 - промълвиха красивите устни на този човек.
    -Hose.
    -Pablito.
    -Pablito???????????!?!?!?? - задави се Хосе
    -da e.
    -Interesno ime, za jalost patq ot srodni takiva...
    -za6to ve moi...? Krasiv si - Паблито му намигна.
    -lo6 put, moje bi Merkurii ne e v pravilnata si sqnka, no trqbva da se dopitam otnovo do Vishiq Sbor na Vselenskite Astrologi4eski Pederasti.
    -i ti li si vav VSVAP????? - смая се и ококори Паблито.
    -da,ti?
    -i az. k dai skaip4e ne6to a u.
    -nqmam internet, no...
    -spoko, dai adres4e
    -ne moga, prosto az....
    -ne beri grija...vsi4ko 6te bade nared! - И той награби Хосе, придърпвайки го страстно, като вече целуваше устните му любовно. Цялата тази сцена! ЦЕЛИЯТ ТОЗИ... ПРЕКРАСЕН СВЯТ!
    Всичко изведнъж стана с по-голям brightness и по-colorful!
    Хосе се почувства истински щастлив!
    Хората ги гледаха смаяно, а те започнаха да се търкалят по земята, размазвайки доматите на ХоСеСиТоОоОоО и разхвърляйки всеки плод и зеленчук, сякаш нищо друго вече нямаше значение.
    Те просто бяха щастливи.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    ma to moito po-hubavo ot tvoito be
    mi da de
    ne iskam da me zasenchvash

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    dobre sega napusni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове