- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да стана shemale
Имам една мечта. От дълги години мсля за нея. Искам много да стана shemale. Момче съм и искам да имам женско тяло, но искам да си имам и пениса. Искам да имам хубаво женско тяло. Страх ме е от това, какво ще си мислят другите ако се подложа на операция. Аз си мисля, че много ще ми хареса. Какво да направя?
Едва ли можеш да извадиш парите за операциите, които искаш, а се чудя в България биха ли ти предписали естроген заради това...
Пробвай да носиш перука, подплънки, женски дрехи, да се гримираш и т.н. Според мен ще ти омръзне и ще размислиш...
Обаче не знам кой средностатистически мъж (особено в България) би правил секс с теб или нещо друго, ако имаш пенис и изглеждаш като жена...
Поредния хомоизвратеняк, упорито твърдящ, че е хетеро ..![]()
Първо е грозно, второ е странно. Заещо въобще ти е женско тяло бе човек?
И така и не можах да разбера какво питаш ... хубу , отиваш на другия бряг ...ама не ти стиска да се сбогуваш с семейните си бижута , и ще прикриваш това като започнеш да се обличаш като жена ... колкото и тъпо да звучи , си личи че е така
Просто не ти стиска !
Това е въпрос на който може да отговори само един хетеросексуален мъж...
Е, за грозно не съм съгласна - http://www.kalenarios.net/files/2012...-shemale-2.jpg
Странно със сигурност.![]()
Природата е решила какъв ще си,защо ти е да се променяш?
Дай поне една основателна причина!
На мен лично ми е много странно,но всеки си има глава на раменете и да си решава сам за себе си!
Елза Парини 4ever![]()