- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Герикапс.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Питах те, защото е възможно проблемът да е във ножицата, с която те подстригват. Тези ножици имат специално покритие, което бива нарушено веднага щом ножицата се докосне до нещо различно от коса. Също така имат и определен срок.
Давам предположение.
Биотина си е същият. И не ми закъсня 2 седмици, а цял месец :Д
Моят организъм си е такъв. Сега вече няма проблем.
POLLINA, съжалявам ако си отговаряла в предните страници, но това естествения цвят на косата ти ли е? Иначе много е красива![]()
мерси :33
Не знам какво да правя вече!
Наливам се с вода, не ползвам преси/маши, от скоро се мажа с кокосово масло и пшеничен зародиш, отделно със стимуланта на Икаров, масажирам си скалпа, връхчетата ми не се нацъфтели, но като цяло са си сухи и като цяло целите ми дължини са сухи и не знам как да ги съживя.. Не мога да си отрежа цялата коса, абсурд. Ползвам си Макадамията, какво още?!?! Искам дълга и здрава коса. ^^
http://www.youtube.com/watch?v=trmxsoA150U
btw оказва ли влияние това, че от както спрях пресата, ходя все на плитка? Не е нещо стегнато, но през повечето време (когато не съм 'вкъщи') съм така..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Отново аз, отново със странен въпрос.![]()
![]()
Така въпросът ми е: Вредно ли е за косата да стои 1-2 дни малко по-мръсна (омазнена)?
Ситуацията е - искам да не я мия през ден, а поне през 2-3.Абе втълпила съм си че е вредно да я къпя през 1 ден и така се уврежда.
Не е вредно, дори обратното. По-вредно е да си я миеш всеки ден.
Благодаря за отговора, но правилно ли ме разбра? Давам конкретен пример.. Последно я къпах в сряда,в четвъртък беше супер и логично - в петък беше започнала да се омазнява. Въпросът ми беше при нормално къпане през 1 ден и омазняваме на 2рия ден от къпането вредно ли е да стои повече дни мръсна (омазнена)?
Edit: В темата за нови козметични "неща" видях, че има доста от някакви шампоани явно от ДМ - Alverde имате ли някакви отзиви?
Последно редактирано от Lonsdale. : 03-02-2014 на 08:45
Не е вредно.![]()
Минавам първа смяна и почвам пак маските![]()
Днес си правих маска с мед (доста стабилно количество),арганово масло и хума.Въпреки че ми се отрази наистина добре,не възнамерявам скоро да я правя пак.Няма такова лепкане и гадост.Имам чувството,че не сложих на цялата коса,а и ми беше много некомфортно 4 часа да ми тече мед от косата.Но сега е много мекичка и подхранена и не мога да спра да ѝ се радвам.Както винаги си изплакнах и косата с оцет и сега има лек блясък.От 1 седмица нито съм я изправяла,нито горила с каквото и да е и е просто прекрасна.
![]()
Да се похваля и аз :Д
http://imgur.com/0Q4NPbA
Много гадна снимка, 'ма е мекичка и лъскава. Искам още по-дълга обаче да стане :Д
Някъде по-нагоре някой питаше от какви витамини ни е пораснала косата. Пих тези 2 месеца (една цяла опаковка и половина) и определено забелязах резултат.
![]()
А сега започнах с тези витаминиза които се говори, че са много важни за косата.
И реших да си пусна косата повечко още, може би още 2 месеца и да я подстрижа (оформя) малко, че сега ми е доста безформена и неравномерна и тогава чак да се боядисам![]()
Имам преди някъде из компютъра трябва да потърся иначе сега мога да я снимам, ще гледам в най скоро време да ви покажа снимка![]()
^ Само в косата ли забеляза промяна?![]()
Какво е мнението ви за тази боя?
http://www.zlatnaribka.com/macadamia...ral-oil-100-ml
Изглежда ми скъпа и надежднаИ ако може някой да обясни защо този оксидант има някакви проценти и какво значат те? И също така някой да разясни изречението ''За да засилите блясъка и дълбочината на цвета, можете да добавите едно изпомпване на всеки 50 мл. боя. ''
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
YSMF я ползваше. По мои спомени каза, че е хубава. Всички оксиданти на бои имат проценти, по-слаби или по-силни зависи дали косата ти е естествена, боядисана, тъмна, руса, бяла. Едно изпомпване значи едно изпомпване от маслото на Макадамия в самата боя.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more