- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обяснете ми ситуацията в Украйна
Каква е тази съвсем различна история? Доста смело е да твърдиш, че всички западни медии говорят неистини за ситуацията в Украйна. Твоите различни източници, по които си правиш повечето изводи, са ясни - руските информационни сайтове, където системно се стига до надгениални заключения като това, че новото правителство на Украйна е дошло на власт след военен преврат. Добрем, ама да ми даваш пример за свободна журналистика с държавата, поставена на 150-то място по свобода на словото в световен мащаб /Русия/, си е булшит.
Елементите на всеки конфликт са много и човек трябва да погледне събитията от няколко ъгъла, за да може да си направи изводи. В случая обаче не вярвам, че има някой, който да смята, че действията на Путин са продиктувани от нещо различно от империалистически интереси, желание за разширяване на зоните на влияние на Русия и още куп неща, които не ме интересуват. Това, което е важно, е, че народът на Украйна е разцепен на две, целостта на държавата е разклатена и всичко това е по вина основно на екстремно проруската политика, която се води там от години и която накара половин народ да излезе по улиците с желание за промяна. Украинците са тези, които трябва да решават за бъдещето на собствената си страна, не Русия, САЩ, Сан Марино или друг колонизатор. алелелелей
Не бе на мен ми е смешно, как няк'ви ревниви псевдо мъже ми се зъбят у тоя форум, щото приемат някой неща твърде присърце и това им бърка в жалкото съществуване.. или пък как няк'ви недоклатени селски пръчки ми се правят на много оборотни пък още не могат сополите сами да си избършат..
Ае пийс аут.. не ме замесвайте повече в жалките си интриги...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Кой ти казва, че съм русофил? И не чета руски сайтове, не разбирам руски. Ти Украйна знаеш ли как е създадена? Това е изкуствена държава. Думата украйна произлиза от псевдонима - украйнина -по украйните.
Русия е империя, да. И си гледа интересите съвсем нормално. Как мислиш, че ще остави ей така да бъде притисната?
Новото правителство на националистите още от сега започна да налага норми, които са в остри противоречия с руското население на държавата. Украйна е многонационална държава. Действията на Русия в автономната република Крим са напълно нормални. Самото управление в Крим е про-руско, те са за Русия..
Русия има огромни икономически проблеми. Мислите ли, че ще се остави без влияние в покрайнините й? Ние го обираме всичко за съжаление..
Украинците сами не могат да решават, колкото ние решихме. Лъжите на ЕС за финансови помощи са факт. Сега им прилагат огромни заеми, за които украинския народ трябва да работи и да връща за тях.. всички го знаем този сценарии.
Великите сили са виновни, но къде може да сравняваш САЩ, която вече властва над целия свят, с притиснатата Русия, и Китай - страна, задоволяваща нуждите като поръчков изпълнител..
Последно редактирано от klimatronik : 03-04-2014 на 18:34
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Накратко.
Украйна искаше да седне на два стола, но сега ще седне на два кура.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
не знам кой ти е казал че се казвам така но явно си доста тъп да продължаваш да го повтаряшзнаеш ли как се казвам
На майка ти путката
кога ще се видимнали съм паляк
искам да ти кажа колко не трябва да се ебаваш с мои аверчета и да закачаш по слабите
![]()
Добре Виолине.![]()
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
плащам в материални или нематериални средства на всеки който прави секс с анархибой. офертата важи само за момчета,тоест трябва да го наебете и получавате бонусът.няма да ви е кой знае колко понеже той е нежен и гъза му е обработен от отдавна
![]()
Да обиждаш някого на име е изключително малоумна постъпка, защото дори името му да е смешно, той няма вина. Това са затапки в стил 4-ти клас, мисля, че тогава ми се подиграваха за името. МНОГО слабо.
аз ако се казвах виолин щех да пусна легенда че ги опъвам кат струни
да, ама въпросът е дали той знае кво е виола, че да обяснява, че ги опъва като струни
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ахахаха Виолин ми звучи като ония белите цветя, дето са некви страшни, но жените ги намират за изключително нежни
бих си кръстила хлапето Исус
Dr. Gregory House
Welcome to the Jungle...