.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 172
    Никога не казвай никога. Както каза някой по-горе, не знаете какво ще ви дойде до главата. Ако сте с този човек от много, много дълго време и той ви е омръзнал или сте привикнали с него, няма я онази тръпка, но сте привързани, обичате го и не искате да сте без него, а в същото време искате някакво разнообразие, дори за веднъж, нима няма да го направите рано или късно? В жестока грешка сте. Същото важи и за мъжкия пол. Не казвам, че аз бих, дано такива мисли и емоции не ме сполетяват, но просто казвам, че е напълно, напълно възможно. Да не кажа неизбежно. Нито казвам, че такова нещо трябва да се търпи. Просто смятам, че големите хора, особено със семейства, са над тези неща и си прощават. Естествено, ако е било за веднъж.
    Последно редактирано от BaffaLsc : 03-06-2014 на 09:20
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Просто смятам, че големите хора, особено със семейства, са над тези неща и си прощават. Естествено, ако е било за веднъж.
    Не мисля, че си прощават.
    Точната дума е преглъщат в името на нещо, което считат за по-важно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на RiB
    Не бих... или е с мене момичето, или не... щом предаде веднъж доверието ми - няма връщане назад.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не мисля, че си прощават.
    Точната дума е преглъщат в името на нещо, което считат за по-важно.
    Да!
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на Colouring
    Казвам твърдо не. Вярно е, че не знам как ще мисля след пет или десет години, примерно, но дори и да се опитам да преглътна по някакъв начин едва ли отношенията ни ще изтраят още дълго. Общо взето ще е началото на края.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Общо взето ще е началото на края.
    Не е задължително.
    Вижте, изневярата е ужасно нещо, но със сигурност е преодолима, когато си струва и има смисъл от това.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ауу, великото оправдание на всички мъже (да си развяват оная работа наляво и надясно) , както и на всички жени (успокояващи се, че те са виновни, а мъжът до тях не е боклук).
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    К*р за всички нещастни женички с такъв начин на мислене. Без извинение.
    Нещо много сте си повярвали и приемате въпроса прекалено лично.

Като се замисля, познавам повече жени, които изневеряват, отколкото мъже. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Дали бих простила изневяра - едва ли.
    Дали бих остана с човека, който ми е изневерил заради връзката ни, хубавите моменти и всичко преживяно - да, стига да си струва.
    Последно редактирано от 3oPuTy : 03-06-2014 на 11:21
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Едва ли...
    Трябва много да не ми пука (за него и за нас като двойка), за да "преглътна" и да не си развалям "рахатлъка" с развод/изнасяне от семейното жилище/подмяна на документи за самоличност и т. н.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Мне,не бих.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

anonymous708973
    Guest
    Такива теми в тийнейджърски форум... кво да ти кажа. Обречена работа. Масово не биха простили. Масово "няма значение дори да сме от 10 години заедно", пък едвам имат двегодишна връзка зад гърба си.

Истината е, че не знаеш, докато не опре ножа до кокала. Зависи от безкрайно много фактори и всякакви рационализации са напълно излишни, защото човекът не действа рационално.

Ще се опитам да вкарам някаква интересна нотка, като ви помоля да коментирате този съчинен от мен разговор. Давам съкратената версия, без мънкане, недомлъвки и вадене на думи от устата... малко звучи като в книгите за връзки, ама ениуей.

Момче: *име*, искам да поговорим. От известно време просто не ми е добре. Много те обичам, знаеш, обаче просто ми липсва нещо, не се чувствам желан, сякаш нямаш нужда от мен вече...
    Момиче (изпитва нужда да се оправдае, естествено): Eми... не ми се прави секс винаги, аз да не съм като теб! На мен ми влияе, като се караме... пък оня път, като излязох с Иван/като не ми хареса супата/като мълча като ням на вечерята вкъщи (изберете си опция тук. Идеята е, че сериозните разговори рядко остават в темата, винаги се отклоняват към други "провинения". Да предположим обаче, че момчето не се връзва на опита й да направи панаир и продължава спокойно)
    Момче: Е, добре... малко изревнувах/в супата имаше грах, пък знаеш, че не обичам/еми, какво да си кажа с баща ти.
    Ама това са дреболии, бе, мило. Затова ли си такава напоследък, не ми е хубаво така.
    Момиче: Еми, като не ти е хубаво, аз какво да направя?! За мен не са дреболии! (С малко фантазия тук можем да добавим "На теб не ти пука за мен, ако мислиш, че това са дреболии!")

Предполагаме, че девойката не е в цикъл. Какво прави пичът? Втори разговор? Зарязва я, щото "така е правилно вместо да си вее гъза по други"?

И още нещо, което не очаквам да се разбере от всички - дали изневерята няма да бъде рестарт в кофти момент от една връзка? Един вид... начесваш си каквото там имаш нужда - я его, я друго, и това ти дава още малко сила да преодолееш кофтия период, да продължиш да се опитваш да намериш път към партньора си, да отпуснеш напрежението по друг начин, за да си с максимално чиста глава в собствената си връзка. И тук нямам предвид само физическа изневяра, но далеч нямам предвид и дълбоко емоционално привързване, щото смятам, че тръгне ли се натам, вече е късно. По-скоро някаква комбинация от двете.

Град
    Варна
    PinkPan7her, малко хора тук ще те разберат, още по-малко ще се опитат да го направят. И в това няма нищо лошо. Сега е момента да бъдем безнадеждни романтици и да не прощаваме. Казвала съм го и в друга тема.

Примерът ти, обаче, е малко пресилен. Вероятно защото си го нахвърляла набързо и си изпуснала много "ако"-та.

Град
    пространството на Дисе
    Пантерке, разговорът звучи точно като от онези книги със съвети за перфектна връзка и бла бла. Нищо лично.

Изневярата винаги е рестарт- може другият да събере смелост и да прекрати взаимоотношенията, ако до момента е търпял от благоприличие/надявал се е нещата да се поправят. Може да е рестарт за двамата/катарзис и да ги сплоти. Както и в медицината, и в любовта/семейството 2+2 не е 4.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Както и в медицината, и в любовта/семейството 2+2 не е 4.
    За това си говорим.
    Искрено се надявам дълбоко вярващите, че никога няма да простят такова предателство, да не бъдат изправени пред невъзможния избор.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ...
    Жал ме е за "партньорите" ти..
    - Като цяло изневяра не се прощава, връзката може и да продължи, но изневярата никога не се забравя или прощава.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Жал ме е за "партньорите" ти..
    А после те започвали първи...

За моите партньори не ти ли е жал, щото съм съгласна с нея в по-голямата част?

А после те започвали първи...

За моите партньори не ти ли е жал, щото съм съгласна с нея в по-голямата част?
    1во не се заяждам.. просто казвам..

Пък ти си женена, би ли "изневерила" за да си "рестартираш" брака?
    А би ли приела мъжа ти да ходи да "изневерява" за да си "рестартирате" отношенията?

- Не ми отговаряй с няк'ви философски сентенции, няма нужда, само кажи за двата примера - да/не - и как би го приела..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    1во не се заяждам.. просто казвам..

Пък ти си женена, би ли "изневерила" за да си "рестартираш" брака?
    А би ли приела мъжа ти да ходи да "изневерява" за да си "рестартирате" отношенията?

- Не ми отговаряй с няк'ви философски сентенции, няма нужда, само кажи за двата примера - да/не - и как би го приела..
    1. Има разлика между "разбирам го" и "бих го направила", но явно ти още не си го усвоил.
    2. Какво те кара да мислиш, че тя би го направила?

Не ми отговаряй с дървено философстване, а направо на въпроса.

И аз съм много съгласна с PinkPan7her. Не всичко е черно и бяло. Малко по-нагоре щях да дам чисто сексуален пример, за по-лесно, ама реших, че в тийн форум е напълно безсмислено.

Град
    пространството на Дисе
    Cооkie, и дърти лелки като мен пишат във форума. Тва, че името на форума е teenproblem, далеч не значи, че само тийнове четат и пишат.

1. Има разлика между "разбирам го" и "бих го направила", но явно ти още не си го усвоил.
    2. Какво те кара да мислиш, че тя би го направила?

Не ми отговаряй с дървено философстване, а направо на въпроса.

1. Има разлика и все пак.. Щом ги разбираш, донякъде (отчасти, а може и изцяло) си съгласна следователно "би го направила в даден период, no?"
    2. Тя го споделя като нейното мислене, значи го приема като нещо нормално, щом е нещо нормално би го направила в даден период, no?
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не бих простила

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Cооkie, и дърти лелки като мен пишат във форума. Тва, че името на форума е teenproblem, далеч не значи, че само тийнове четат и пишат.
    Ей, дъртата лелка, дето сигурно още не е навършила 30, много се вживяваш.

Иначе ми прави впечатление, че хора на по 18-19-20 г. изказват обичайните прекалено категорични мнения, показвайки "силен характер" и "железни принципи". Окей, това са важни неща, но едно е как ние си мислим нещата, а съвсем друго как се случват в реалния живот.

Изневярата и ревността за мен са двете страни на една и съща монета и рядко водят до нещо добро. Наложи ли се човек да хвърля тази монета, значи вече е в кофти положение.
    Welcome to the Jungle...

Виж кака лейди, па и другите лелички у фороня, наречете бе безнадежден романтик и прочие, но аз (това си е моето мнение, което не подлежи на промяна) не бих простил изневяра, стигне ли се до изневяра в една връзка то тя се е изчерпала (казвам също така, че ако аз поискам друга, бих зарязал първата, няма смисъл да я лъжа и прочие..) и по добре да се прекрати за добро.. Няма смисъл да се измъчвате допълнително и да чакате така или иначе неизбежното...

А мнението ми е такова, защото според мен енергията която бих изразходвал да си намеря друга за изневяра, мога да я насоча към връзката ми и да оправя проблема в нея (защото се изневерява ако има проблем [ЧУВСТВОТО ЗА ЛИПСА У ЕДИНИЯ ОТ ДВАМАТА ПАРТНЬОРИ СЪЩО Е ПРОБЛЕМ] друга причина за изневяра няма) струва ми се далеч по-логично, силно и зряло да си вържа гащите (не говоря метафорично) да си бия два шамара да се стегна и да си оправя връзката, вместо да скоча при първата лесна лисичка и да изневерява не само на партньорката ми, но и на принципите си..

Ае ся ме изяжте, че съм наивен и безнадежден романтик, който мисли по лапешки... ;С
    Dr. Gregory House

Бту за протокола изневерявали са ми 2 пъти {2 различни} (поне за толкоз знам) на повечето от тук едва ли са ви изневерявали (тоест идва ли знаете) но ако знаете и пак твърдите, че бихте простили сте доста слепи.. бихте оставили връзките си окей, но знаете, че това не се прощава или не се забравя...

Та ндам, знам за какво говоря - говорейки именно за изневяра..

Поне лично за мен изневяра не се прощава... никога.
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си