.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не ми се отговаря на всички тези въпроси. Има си вече жени с мъжко мислене, които са психически наравно с мъжете, ама докато съществуват много жени като Мими, които могат само да се оплакват, че им се е счупил нокътят, свършва им любимото червило, че не знаят какво да си поръчат в заведението и се колебаят между 2 неща 20 минути, от друга страна единствения им проблем е с кого да излязат довечера на кръчма - с Пешо с БМВ-то или с Иван с Мерцедеса, никога няма целия женски пол да бъде гледан по същия начин като мъжкия. Обаче, лошото е, че и при мъжкия пол вече има много женствени индивиди, които не бих нарекла "мъже". Така че, не виждам смисъл дори да се ТЪРСИ равенство между половете, всеки човек трябва да се гледа като отделна ЛИЧНОСТ, независимо от пола.

Само при работните места е по-различно, но там го обясниха вече.

П.С: Иначе и на мен ми е смешно мъж да пуши тънки цигари, въпреки че от друга страна аз пуша нормални, защото не ми допадат "дамските".
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 03-08-2014 на 11:23

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не ми се отговаря на всички тези въпроси. Има си вече жени с мъжко мислене, които са психически наравно с мъжете, ама докато съществуват много жени като Мими, които могат само да се оплакват, че им се е счупил нокътят, свършва им любимото червило, че не знаят какво да си поръчат в заведението и се колебаят между 2 неща 20 минути, от друга страна единствения им проблем е с кого да излязат довечера на кръчма - с Пешо с БМВ-то или с Иван с Мерцедеса, никога няма целия женски пол да бъде гледан по същия начин като мъжкия. Обаче, лошото е, че и при мъжкия пол вече има много женствени индивиди, които не бих нарекла "мъже". Така че, не виждам смисъл дори да се ТЪРСИ равенство между половете, всеки човек трябва да се гледа като отделна ЛИЧНОСТ, независимо от пола.

Само при работните места е по-различно, но там го обясниха вече.

П.С: Иначе и на мен ми е смешно мъж да пуши тънки цигари, въпреки че от друга страна аз пуша нормални, защото не ми допадат "дамските".
    Какво лошо има да се оплача, че съм си счупила нокът или че ми свършва любимото червило?
    За мен е също толкова комична реакцията на приятеля ми, че никой не иска да му превежда новата част на любимата игра от японски.

Не виждам как това може да ме карактеризира като човек. Мога да правя същите неща като един мъж на моята възраст, стига да не ме караг да върша силова работа, защото съм 40 кила с мокри дрехи.

Не че лиглите не съществуван, но лигльовците като брой ги конкурират много сериозно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си