- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки цици ммомчета дайте мнение
големия ми комплекс са малките ми гърди... нисичка съм 157, слаба съм, гръдната ми обиколка е 83см. знам че е нормално да са ми малки, обаче искам някакъв съвет...
Не мога да говоря за другите мъже, но мога да кажа за себе си. Аз възприемам жената, като едно цяло. Ако ми харесва ще харесвам всичко в нея.
Хвани си някой с малки ръце.
Малките цици не са проблем, освен ако сама си го направиш такъв.
Пий боза, за да пораснат или си намери някой, който да те харесва такава (по-вероятния вариант).
По-гадно щеше да е да си мъж и да имаш малка пишка.
Welcome to the Jungle...
Не е проблем ако имаш хубаво тяло и си симпатяга. Ама така в размери честно казано нищо не ми говори.
Аз съм по същия начин, нисичка и слабичка с малки цици.Голям комплекс ми е.
Друго си е като се затичате да ви се млатят в челото,стегнете се![]()
големите гърди с нищо няма да ти помогнат ...... самочуствието трябва да ти порастне малко, не циците![]()
Важното е да имаш правилни пропорции на тялото. Големи гърди сигурно няма и да ти стоят естествено при положение, че си ниска и слаба както ти сама каза.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lz...4k4oo1_500.jpg
Не се притеснявай толкова бе жена, вместо да се комлексирате от това, го превърнете в своя сила... Прочети някои статии за дрехи, които примерно ще ти очертават по-добре бюста и т.н., гърдите са си гърди- хубаво нещо са!Радвай се на тялото си. Както се казва: It's not about the size, it's what you do with it (важащо и за момчета).
Малките цици не са никакъв проблем да бъдеш секси и желана...знаеш ли колко мъже предпочитат дупета пред цици![]()
Мен лично не ме интересуват циците дали са големи или малки,по-важно е сърцето да е голямо.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Мойте сашто са малки ама не сам имала проблеми до ся с момчетата.Аз сашто не сам много висока
Обикновено момичетата с малки гърди компенсират с хубави и слаби крака и дупе,така че не се комплексирай излишно![]()
Пий боза. Събирай пари за силикон. Започни работа.Спестявай всичко от коледите,нова година, сурва-весела година. Може да започнеш да работиш като компаньонка. Викни Митьо Пищова - плаща добре,ще си изкараш и пари за силикон на устните. Пробвай се в Мис България- малки цици,барем та спечелиш наградата: "СИЛИКОНОВ БЮСТ -230 GIRL-POWER"...
Мога да продължа до безкрай.
Просто искам да те иронизирам. А сега, се самоиронизирай. Започвай. Кажи си: "Толкова ли съм глупава и безразсъдна,та не обичам и не приемам тялото си. Нима не ме е създала така природата?! Аз наистина съм глупава и безразсъдна!". А сега се изсмей на глас,на себе си, на малоумния си ум който те кара да страдаш с всичка сила. Самоиронизирай се.Виж се колко си смешна от страни, как се ядосваш за глупости. Сега,погледни филма от страни. Това си ти - един филм. Излез от филма. Welcome to the real world,darling.
Сега разбираш ли какво искам да ти кажа? Така си създадена,защо искаш да бъдеш - различна? Защо искаш да избягаш от ТОВА КОЕТО СИ? От това което Е? Защо се подчиняваш на мислите си,толкова сляпо? Защо НЕ ПРИЕМАШ тялото си? Нима си на половина човек,заради това че нямаш голям бюст? Сляпа ли си или да? Не. Не си сляпа.Несъзнателна си. Приеми себе си. И не следвай моделите. Не зяпай всяка жена в бюста. Не си натрапвай в главата,всеки път като видиш мъж,че няма да те приеме евентуално заради това,че нямаш гърди. Не си мисли,че ако не си едни гърди по напред... няма да изглеждаш добре. Просто изключи тея мисли. Сама признаваш - имаш комплекс. Работи с него и приеми себе си,тялото си. Друг избор няма. Освен ако не си наивна и наистина... не се стигне до там,та да извършиш някоя глупост,недай си боже.
Успех.
+ ! Toчен кометнар. Това с приемането от страна на мъжа,е жизнено важно. Само не препоръчвам това със самочувствието,защото това е частта от фалшивото его,което си създаваме всички. Най-добрия начин е: да приемеш себе си.Това е.
Последно редактирано от Justwickeds : 03-13-2014 на 20:28