.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 172

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Това ти казвам, Маги, че няма.
    Ако има, щях да съм свикнала Обаче предвид всичките му приказки, че не вярва в непорочното приятелство между момче и момиче, няма как да не подхождам с предубеждение към всеки по-близък контакт.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това ти казвам, Маги, че няма.
    Ако има, щях да съм свикнала Обаче предвид всичките му приказки, че не вярва в непорочното приятелство между момче и момиче, няма как да не подхождам с предубеждение към всеки по-близък контакт.
    Както на теб не би ти било приятно, то може да си сигурна, че и на него не му е приятно това твое приятелство.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Както на теб не би ти било приятно, то може да си сигурна, че и на него не му е приятно това твое приятелство.
    А ти можеш да си сигурен, че не познаваш нито мен, нито него, нито най-добрия ми приятел... и изобщо не знам как имаш наглостта да ми казваш в какво трябва да съм сигурна. Не ми я побира акълът тая арогантност.
    Приятелят ми и най-добрият ми приятел се познават, уважават и харесват. Излизали са една камара пъти без мен. Така че ТИ можеш да си сигурен, че ако приятелят ми се дразни на нещо в това ми отношение към най-добрия ми приятел, то няма да е изключителната ни близост.

А ти можеш да си сигурен, че не познаваш нито мен, нито него, нито най-добрия ми приятел... и изобщо не знам как имаш наглостта да ми казваш в какво трябва да съм сигурна. Не ми я побира акълът тая арогантност.
    Приятелят ми и най-добрият ми приятел се познават, уважават и харесват. Излизали са една камара пъти без мен. Така че ТИ можеш да си сигурен, че ако приятелят ми се дразни на нещо в това ми отношение към най-добрия ми приятел, то няма да е изключителната ни близост.
    Все някога обаче идва моментът, в който тази тънка граница между доброто приятелство и любовта се нарушава и се стига до изневяра... Неизбежен е този момент. Дали сега, или след 20 - 25 години, ще дойде и този момент.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Все някога обаче идва моментът, в който тази тънка граница между доброто приятелство и любовта се нарушава и се стига до изневяра... Неизбежен е този момент. Дали сега, или след 20 - 25 години, ще дойде и този момент.
    Дори да си категорично убеден в това, но няма как да го докажеш. 20-25 г. е много време. След толкова тя може изобщо да не е със сегашния си партньор (1) или пък да е омъжена за него (2). Най-добрият й приятел може също да е женен, а двете семейства да са близки приятели и кумове (3). Той може да живее на хиляди километри от нея (4), а може и вече да не са най-добри приятели и изобщо да не поддържат близки отношения (5).

Ето ти няколко напълно различни сценария, които доказват, че хипотезата ти издиша.
    Welcome to the Jungle...

Ама много истерия много нещо. Я вземи пии някой валериан и обмисли нещата пак.

anonymous708973
    Guest
    Ама много истерия много нещо. Я вземи пии някой валериан и обмисли нещата пак.
    Много силен аргумент. Изключително спокойна бях, докато го пишех - все пак го показва. Това, че за пореден път се опитваш да си вреш носа и да ми казваш как са нещата в моя живот, вече няма как да ме впечатли. Обаче сигурността, с която го казваш, направо ме изумява, честно. Откровена арогантност. "Можело да съм сигурна" - на база какво? На база твоя живот, опит, познати? Е, как да стане тоя номер? Трябва ли при мен нещо да е така, както е в твоята връзка? Някак... в повечко ми идва тая категоричност и сигурни изказвания за друг човек с други отношения.
    Както и да е - очевидно на това няма как да дадеш отговор

Дедлок, пиша ти лично.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-12-2014 на 06:17

Много силен аргумент. Изключително спокойна бях, докато го пишех - все пак го показва. Това, че за пореден път се опитваш да си вреш носа и да ми казваш как са нещата в моя живот, вече няма как да ме впечатли. Обаче сигурността, с която го казваш, направо ме изумява, честно. Откровена арогантност. "Можело да съм сигурна" - на база какво? На база твоя живот, опит, познати? Е, как да стане тоя номер? Трябва ли при мен нещо да е така, както е в твоята връзка? Някак... в повечко ми идва тая категоричност и сигурни изказвания за друг човек с други отношения.
    Както и да е - очевидно на това няма как да дадеш отговор

Дедлок, пиша ти лично.
    Нямало как да дам отговор, ама моля ти се. Първо пишеш лични неща в някакъв форум пълен с непознати, а после ме упрекваш, че ти се вра в живота. Ама недей с лошо моля ти се. Мъжкото мислене е по различно от женското мислене и аз като мъж мога да претендирам, че съм по запознат с него. Още повече приятеля ти не вярва в приятелството между мъж и жена, нещо в което много малко мъже вярват като цяло. Ама ти си мислиш, че на твоя му е чудно усещането да си пишеш, споделяш, прегръщаш, целуваш, обичаш и още там каквото се правите с твоя най-добър приятел. Изобщо не казвам, че това е лошо, просто казвам че няма начин да не му е станало неприятно поне веднъж или поне нещо от това отношение. Това разбира се не значи, че той веднага ще ти каже и т.н. хората рядко казват това което мислят в действителност. Сигурността е хубаво нещо.

anonymous708973
    Guest
    Това разбира се не значи, че той веднага ще ти каже и т.н. хората рядко казват това което мислят в действителност. Сигурността е хубаво нещо.
    Разбира се.
    Приятелят ми не ми е казал, но ти ще ми кажеш, защото знаеш какво си мисли, нали?
    Арогантността ти е в повече.

Както написах и на Дедлок, в началото му беше странно, но да кажеш, че СЕГА му е такова - че дори и неприятно, (да не търся цитата, ясно индикиращ сегашно време) и то с някаква пълна убеденост, е смехотворно.

Да не говорим колко е смешно да претендираш, че разбираш моя приятел по-добре от мен, която съм му най-близкият човек, на база... момент, барабани, моля... тва, че имате еднакъв орган в гащите. Слагаш това над наши дъъъъъълги разговори, обяснения, споделяния за живота ли? Достатъчно си интелигентен да разбереш, че това ме ядосва.
    Ако дойда и ти обясня как мисли приятелката ти за нещо, щото, видиш ли, и аз съм жена, няма ли да ми се изхилиш, щото някак познаваш по-добре от мен момичето, което всяка вечер ти спи в леглото и споделяте добри и лоши моменти?
    Щото аз точно ще се изхиля на това ти убеждение.

Още една точка:
    Това, че хипотетично бих спала с най-добрия си приятел, далеч не прави приятелството ни по-малко истинско. Като казвам, че мога да му споделя всичко, значи наистина означава ВСИЧКО. Ако беше просто една от онези ситуации, в които уж сме приятели, ама се гледаме като котка и куче, далеч нямаше всичко да му казвам. Лично мнение.(;

Дедлок го обясни много добре с последните си две изречение.
    Бих добавила - това, че вие не можете да го разберете и имате определена дефиниция за "истинско приятелство", не значи, че нашата различна дефиниция го прави по-малко "истинско".
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-12-2014 на 16:22

Супер фен Аватара на Deadlock
    Oбаче предвид всичките му приказки, че не вярва в непорочното приятелство между момче и момиче, няма как да не подхождам с предубеждение към всеки по-близък контакт.
    От любопитство питам, като не вярва в непорочно приятелство между момче и момиче, как така вярва в непорочното ти приятелство с твоя най-добър приятел?

/четох по диагонал принципно/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си