- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- 71 години от спасяването на българските евреи!
Е,хайде! Стига сте се карали за политика и делили на русофили и русофоби.Предлагам ви една тема по която да се обедините леви и десни.
Да благодарим на цар Борис-3, Димитър Пешев и Екзарх Стефан за достойната постъпка. Която вдигна репутацията на България в световен мащаб. Искате ли да коментирате? Тази обединяваща всички партии тема?![]()
И няколко месеца по-късно нацистите го отровиха. Отделно от това не виждам особена признателност към народа ни в момента от този етнос, потупването по рамото не го зачитам. Системно си ни го слагат с високи банкови лихви, много от българите по високите етажи на властта са от такъв произход и също носят вина за корупционни схеми и лоша политика. Много евреи идват тук на алкохолен и секс туризъм, възползвайки се от евтините си спасители ... и спасителки.
Просто за информация, ти да не си евреин?![]()
Не. Просто съобщиха в новините по БиТиВи и Бенете може би.Реших да пусна специална тема за историческото събитие, отразено в електронните медии. Така всеки ще може да изрази мнението си, положително или отрицателно (ако има и такива). Това е свързано и с нашата история.
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Aко знаеха, че ще ни го натрапват после всяка година, нямаше да ги спасяват.
n00bs
Моето мнение по темата: "Другият Израел - не този, който ни насъскват да мразим" - http://anlov.blog.bg/politika/2011/0...-mrazim.790836