.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Аз лично мисля, че като цяло е зле университета... в нашия град има една гимназия, в която учениците масово не си взимат и матурите, а гимназията е сключила договор с този университет и ги приемат там цели класове, защото никъде на друго място не става... смятайте.
    Да нямаш предвид Механо? Ако да, съгласна съм, че ги приемат, но после в университета се отказват сами, защото просто не им се отдава....Бях свидетел на такива случаи вече...Университета не е нищо по-различно от Софийския например.....Навсякъде е еднакво вече, важно да учиш с желание, защото в крайна сметка си е за теб.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Да нямаш предвид Механо? Ако да, съгласна съм, че ги приемат, но после в университета се отказват сами, защото просто не им се отдава....Бях свидетел на такива случаи вече...Университета не е нищо по-различно от Софийския например.....Навсякъде е еднакво вече, важно да учиш с желание, защото в крайна сметка си е за теб.
    не, не знам от кой град си, но това даскало в нашия град ги изкарва "специалисти" по двигатели с вътрешно горене и още някакви със специалност нещо по колите общо взето и има няколко човека които нямаха понятие за математика сега са 3 година инженери...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си