.
Затворена тема
Страница 68 от 354 ПървиПърви ... 185864656667686970717278118168 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 8834
    Мега фен Аватара на SonataArctica
    Кажи какво знаеш за илюминатите и масоните. Не е нужно да е дълго.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    Стремиш ли се да си различна?

Ако да , успяваш ли?

Ако не , защо?
    Не бих казала, че се стремя. Смятам, че съм различна до някаква степен, от гледна точка на това, че не се опитвам да се правя на някой друг, не подражавам на никого.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Без да те обиждам, ама като чуя 15 годишна с порок "пиене" ме напушва на смях. Колко пиеш и колко често? 'Щото вие може да се събирате с Пенка два пъти в месеца, ама... Очаквах такава реакция и мислих още тогава да обясня какво имам предвид, но реших да не изпадам в излишни подробности. Знам, че не съм голяма и не се опитвам да се правя на такава. Не пия често, нито много, но просто това беше най-близкото до "порок", за което се сетих на момента.

Другото, което е не знам как ги определи като истински приятели. Разбира се, може да се познавате от Х на брой години и да сте "минали през много" ама... Нищо не дава по-сигурна гаранция от това ти да ги напуснеш и те пак да са твои и истински. Казвам го от личен опит с приятелство 6+ години, което пропадна ей така. Може да греша, може да се разочаровам от тях, не го отричам. И все пак не смятам, че трябва да ги тествам, не ми трябва "гаранция". Определям ги като истински не толкова, заради проблемите или радостите, през които сме минали, а по-скоро заради малките неща, на пръв поглед маловажните жестове. Просто ги чувствам като хора, на които мога да се доверя във всеки един момент и нямам някакви изградени критерии, за да ги приемам като такива. И аз имам пропаднало дългогодишно приятелство зад гърба си, но това не означава, че цял живот трябва да се съмнявам в хората около мен.

// и все пак, допадаш ми! :Д ще питам още.
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Имаш ли любим сериал ? По принцип не обичам много да гледам сериали. Единственият, на която съм следила всички серии е "Малки сладки лъжкини", така че май може да ми мине за любим.
    Научил ли те e на нещо в реалния живот ? Честно, не мисля, че прелива от мъдрост. От такава гледна точка не е кой знае какво и мисля, че не може да ми послужи за нещо повече от убиване на време. Иначе има доста добри моменти.
    Била ли си влюбена ? Не съм убедена какво да отговоря. В съзнанието ми изплува някакъв образ, имала съм човек, който ми е бил сериозна слабост, но дали съм била истински влюбена... Тогава си мислих, че съм.
    Вярваш ли в брака и защо ? Според мен бракът е само формалност. Да, знак на обич е, но не мисля, че е необходим, за да изразиш любовта си към дадения човек.
    Способни ли са хората истински да прощават ? Хората могат да прощават, ако им дадеш достатъчно време за това. Това може да са седмици, месеци, години... И все пак има постъпки, които не заслужават да бъдат простени.
    Какво най-много харесваш в себе си ? Мисля, че се припокрива с други отговори, но волята си и способността да не гледам на нещата прекалено насериозно.
    Кучета или котки ? По природа съм си животнолюб, но към котките имам слабост.
    За или против си смъртното наказание и защо ? Против. Винаги съм смятала, че едни 30-40 или повече години прекарани в затвор са далеч по-сурово наказание от смъртта.
    Любимият ти сезон е... ? Пролет. Хем е прохладно, хем е слънчево. На където и да се обърнеш има цъфнали дървета. Невероятно е! ^^

Засега това е от мен
    Брр! Харесваш ми, но си прекалено категорична в изказванията си, което е нормално, предвид че и аз бях такава на твоята възраст. Само да кажа, че докато отговарях на въпросите се чудих дали не се изказвам прекалено категорично. Не съм убедена напълно в твърденията си и извън тази тема не бих се изразявала така. Просто реших, че и подходящо за случая, след като трябва да кажа само и единствено моето мнение тук. И пак казвам: това не значи, че съм сигурна в правотата си.

В тоя ред на мисли, обаче,

Съдбата не е свързана само и единствено с "неуспехите на хората". Тя може да е причината за запознанството ти с приятелите/половинката. Самият факт, че с такава готовност намесваш думата "успех" в почти всеки твой отговор тук, ме навява на мисълта, че те е страх от неуспехите. Защо? Какво за теб е успех? Каква форма има? Какво чувство ни дава?
    Не съм имала предвид, че е свързана само с неуспехите. Мисълта ми беше, че доста често се използва като извинение. Хората не успяват да се справят с нещо и си казват, че явно така им е било писано. Иначе да, има нещо вярно в това, че ме е страх от неуспехите или поне тогава, когато са необратими. Успех за мен е да избирам правилния път и да се справям с препятствията по него и това, че една малка грешка точно в тези години може коренно да промени живота ми в бъдеще ме кара да се притеснявам.
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Кажи какво знаеш за илюминатите и масоните. Не е нужно да е дълго.
    Накратко илюминатите са тайно общество, което цели нов световен ред и власт над цялото човечество. Смята се, че голям брой от световните лидери са били илюминати, но не знам до колко е вярно. Имат за цел да унищожат религията и националната идентичност, за да се създаде свят с едно правителство. Както казах, хора, които много са си повярвали.
    Масоните също са общество, но не знам до колко се приемат за "тайно". И за тях има теории за световни конспирации и прочие, но целите им, може да се каже, че са за "един по-добър живот" (за хората в обществото, а не в глобален мащаб). Почитат някакво "Върховно Същество", което май сами не знаят какво точно е.
    Малко с пренебрежение гледам на това или така може да се тълкува, но просто идеите за различните конспирации ме връщат към филма "Красив ум"... Естествено, може и да не съм права.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Оо, никой не е казал, че трябва да ги "тестваш". И все пак, обяснението ти с малките нещица/мигове/жестове не мога да разбера, защото при мен тези неща важат и при напълно непознати за мен хора.

Каква грешка допусната сега в живота ти би могла да те накара да се притесняваш?
    Защо наричаш такова хипотетично действие грешка? //изключвам наркотиците, бременност и т.н. :Д

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Макар, че не си ми мнол симпатична, щъ цитирам.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Какво се случва с тази тема?

Ауе да уе? какво се случи тука?
    Уж мая беше на столЪ "големия стол"
    Пъ ся кво стааа?
    Да не би, да е трол?

Обяснете ми веднага, ама колкото се може по-бързо!

Оо, :Д
    Ш кво стана?

Мега фен Аватара на 102
    случайно фамилията ти да е манолова ?

Каква грешка допусната сега в живота ти би могла да те накара да се притесняваш? Не смятам, че съм допускала наистина необратими грешки. Ядосвам си се тук-там за някои неща, но не е нещо, което не се поправя.
    Защо наричаш такова хипотетично действие грешка? //изключвам наркотиците, бременност и т.н. :Д Имам предвид предимно за образованието си. Аз не съм сигурна какво ще ми скимне след 10 минути, а какво остава за желанията ми след 10 години. И тогава ще е грешка, ако съм си избрала да уча нещо, което няма да ми е интересно нататък, избрала съм си неподходящите учебни заведения и тн.
    Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Ауе да уе? какво се случи тука?
    Уж мая беше на столЪ "големия стол" Тук съм си.
    Пъ ся кво стааа?
    Да не би, да е трол? Как пък ме изкара трол?

Обяснете ми веднага, ама колкото се може по-бързо!
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    случайно фамилията ти да е манолова ?
    Не.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Как пък ме изкара трол?
    Е не съм "извинявам се"

Аз познавам една Мая, учихме заедно беше красива, но бях влюбен в една Елена и тя у мене...
    Както и да е...
    Но тя е от Варна и м/у е по-голяма от теб, 92-набор е.

Извод: Ти нямаш нищо общо..

Мега фен Аватара на galaxy29
    оф, обърках темата :Д
    Последно редактирано от galaxy29 : 03-28-2014 на 19:39

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Искаш ли да си богата?

Искаш ли да си богата?
    Не бих казала. Искам да печеля една прилична сума, но не и да съм богата.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Коя е най-голямата лъжа , която си казвала?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Коя е най-тъпата реплика, която ти е казвал мъж?

Коя е най-голямата лъжа , която си казвала?
    Не се сещам за най-голяма. Като цяло лъжа за дреболии.

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Коя е най-тъпата реплика, която ти е казвал мъж?
    Че ми е вързал тенекия, защото му било много далече мястото където се бяхме разбрали... Като цяло оправданията не му бяха силната страна.

П.П. Ако съм ви омръзнала може да ми търсите заместник.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Чакай бе ти вчера седна

Имаш ли търпението?
    Би ли се борила за момче?
    Нахална ли си?
    Можеш ли да готвиш?
    Kво обичаш да пиеш?
    А да пееш?
    В България ли искаш да си останеш?
    По какъв начин си представяш бъдещето си?

Мега фен Аватара на 102
    че ти изобщо контактувала ли си с мъж различен от баща ти и учителите ти
    нещо не се връзва

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^ Числото рули
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Чакай бе ти вчера седна Не е вчера, ама айде.

Имаш ли търпението? По принцип не съм особено търпелив човек, но... уча се, да кажем.
    Би ли се борила за момче? Винаги ми е било супер странно това да се "бориш за някого". Имам предвид, не мога да му кажа какво да чувства, кой да харесва.
    Нахална ли си? Може да се каже.
    Можеш ли да готвиш? Аааа, не! Пълна трагедия съм. Последният ми опит беше да си сваря яйца и обърках времето, през което трябва да ги държа.
    Kво обичаш да пиеш? Предполагам, трябва да го приемам като общо, а не за алкохол, но ако греша съм писала някъде нагоре за това. Обичам студен чай, кола, фреш...
    А да пееш? Мне, не мога да пея, ако това е въпроса.
    В България ли искаш да си останеш? Да уча - не, но след като завърша се надявам да се върна. Или пък не. Не съм сигурна.
    По какъв начин си представяш бъдещето си? С прилична работа, верни приятели и надявам се, развила се в нещата, които искам и обичам.
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    че ти изобщо контактувала ли си с мъж различен от баща ти и учителите ти
    нещо не се връзва
    Момчетата не ги ли приемаш за мъже или те са някаква неидентифицирана извънземна раса?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN

Facebook или Tweeter ?

Какво знаеш за депресията ?

Бързаш ли да съдиш ?

Мислиш ли, че отговарянето на всички тези въпроси, които хората ти задават. Биха ти помогнали до една степен да преоткриеш малка част от себе си ?

Добра ли си по математика ?

Мнението ти за математиката ?

Какво знаеш за шамбала(освен издателството) ?

Според теб колко вида интелигентност има ?

Любим герой от любим сериал ?

*GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението

Facebook или Tweeter ? Facebook

Какво знаеш за депресията ? Непрекъсната меланхолия. Един голям процент от хората, които смятат, че са в репресия просто драматизират, за да им се обърне внимание.

Бързаш ли да съдиш ? Понякога, но се опитвам да не си правя прибързани изводи за хората.

Мислиш ли, че отговарянето на всички тези въпроси, които хората ти задават. Биха ти помогнали до една степен да преоткриеш малка част от себе си ? Всъщност темата се оказа даже доста полезна за мен. Имаше уж важни неща, за които изобщо не се бях замисляла, дадох си сметка колко недообмислено отговарям понякога и въобще колко наивни представи имам за някои неща. Това за има-няма 50 въпроса са си доста "открития".

Добра ли си по математика ? Като цяло да.

Мнението ти за математиката ? Мнение... Еми, наука като наука. Не е лош предмет, въпреки че малко хора го оценяват.

Какво знаеш за шамбала(освен издателството) ? Митологична (будистка ) местност в Хималаите. Интересното е, че в съзнанието ми първоначално изплуваха "Странджанската Шамбала" (село Българи) и "гривна Шамбала".

Според теб колко вида интелигентност има ? Не мисля, че интелигентността се дели на видове. Е, може би вродена и "придобита", но колкото и интелигентен да си роден, ако не си развиваш това качества, грам полза нямаш от него.

Любим герой от любим сериал ? Спенсър от лъжкините. Умна, самоуверена, с характер и воля. Как да не я обича човек? Също, може би, Габи от Отчаяни съпруги. Кучка е, но само на нея й отива да бъде такава.

Джаф! :3

Кое е първото нещо, което изплува в главата ти, когато чуеш изкуство?
    Какво определяш като "хубаво тяло" за жена?
    Зебрите черни на бели райета ли са или обратното?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ако имаше всичките пари на света кое щеше да е първото нещо, което да си купиш?
    Вярваш ли в живота след смъртта? Какво според теб се случва с душата на човек, след като си отиде?

Btw съм доброволец за стола след Мая.
    Ако ме искате, де.

Мега фен Аватара на 102
    аь уеихд ьие яп,хь
    така де
    аре верно смяна

Цитирай Първоначално написано от Euler Виж мнението
    Кое е първото нещо, което изплува в главата ти, когато чуеш изкуство? Моливът срещу фотоапарата. Обожавам цялата поредица снимки!
    Какво определяш като "хубаво тяло" за жена? Това някъде го казах скоро. На мен ми харесват фитнес тип тела или "бикини фитнес". Любими са ми Ана Делия и Екатерина Усманова. Джен Селтър също е уникална. Иначе това ми е идеала за тяло: http://i.imgur.com/KCcN7V0.jpg?1
    Зебрите черни на бели райета ли са или обратното? Винаги съм си мислила, че са бели на черни райета по някаква причина. Иначе се сетих за подписа на една съфорумка (или съфорумник, не помня): "Животът е като забра - черно, бяло, черно, бяло, задник." Почувствах се длъжна да го спомена.
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Ако имаше всичките пари на света кое щеше да е първото нещо, което да си купиш? Честно, не знам. В съзнанието ми не изплува нищо, което много да искам в момента. Амааа дайте ми всичките пари и ще намеря за какво да ги използвам.
    Вярваш ли в живота след смъртта? Какво според теб се случва с душата на човек, след като си отиде? Мисля, че го казах, но нито вярвам, нито не вярвам. Много обичам да чета теории за живот след смъртта, за духове и тем подобни паранормални, но предпочитам да не се замислям вярвам ли или не.

Btw съм доброволец за стола след Мая.
    Ако ме искате, де. Аз нямам против, но много ми се иска да видя BaffaLsc, ако тя и другите искат.
    Bang!

Мега фен Аватара на 102
    да ве
    да четем за фитнеси от момиче
    повърня

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си