.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 643

Hybrid View

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Само аз ли не харесвам идеята за предложение за каквото и да е пред огромна тълпа наблюдаващи ни хора, повечето от които непознати?
    Не си сама, споко!

Най-милото нещо към момента ... ?
    Лятото бачкахме заедно в един хотел на морето, където и се запознахме. Докато подготвяхме новия етаж за туристите постоянно беше около мен и ми помагаше ако има нещо тежко за носене, или не стигах нещо, или ми трябваше нещо ... После, когато всички си заехме длъжностите постоянно ми носеше по някое плодче, сокче или нещо сладичко по време на почивките си Като излизахме вечер мръзнеше заради мен, защото все не си вземах връхна дреха и се налагаше да ми дава якето си И всичко това по времето, когато с нищо не му бях показала, че има шанс да е с мен.
    След като тръгнахме няколко пъти си даде последните пари за да дойде в моя град за 3-4 часа за да се видим (благодарение на първото му такова идване се събрахме официално ). Поднасял ми е закуска в леглото, подарявал ми е цвете, ходил е рано сутрин на майната си, защото съм се събудила с мисълта, че ми се яде баничка ... Търпи мълчаливо всеки път, когато го вкарам в някой магазин за да разглеждам (случвало се е дори в Кауфланд дет' го знам като 10-те си пръста да обикалям по един час, а за ДМ да не говорим ).
    Със сигурност има и още много неща, които на пръв поглед са съвсем обикновени и прости, но за мен означават ужасно много
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    кой па ше ви предложи на вас ;д
    А, има, има такива луди. Не подценявай тухлата в чантата ми, както и катанта, с която го заплаших като решихме, че ще се събираме официално. Освен това си чакам банано-резачката, която поръчах по интернет.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Не си сама, споко!
    Супер, мислех си, че аз съм сбърканата.

По темата: Щом ще слагаме супер обикновените неща за мили жестове, които обикновено трябва да прави всеки един човек по моя преценка, ще се включа и аз. Пак.
    По-миналия първи юли стана в четири и половина през нощта, дойде до нас, навлечен само с някакво си тъничко яке, изчака ме послушно десетина минути да се облека и да си измия зъбите, след което ме грабна за ръка и ме повлече към тях, за да гледаме слънцето. Е, така и не видяхме нищо, но поне си отспахме, а после довърших започнатите от майка му палачинки. Каза ми, че не е ял нищо по-вкусно за закуска.
    Освен това супер честичко ме разтрива абсолютно безропотно, търпи ми истериите, кара ме да ям и ми носи халва. Плюс всичко когато спи в нас, изтърпява да му стърчат краката от леглото ми и даже изглежда сякаш му е кеф. Плюс всичко ми открадва раницата след даскало, независимо мрънканията ми, и я носи в ръка, наред със неговата супер-тежка-и-ужасно-голяма. И няма против да ме подмята наляво-надясно при желание. И ми търпи писъците от лигавщина когато ме гъделичка. И понякога става супер рано през лятото, за да дойде, въоръжен с кутия сладолед или някаква закуска, и ме гушка. А когато усети, че прегрявам от жега, намира начин да ме освежи и разхлади - я с кубче лед в гърба, я с бутилка кола... Освен всичко, няма против да чистим в нас заедно след поредния мързелив маратон и чашите, чиниите, разбутаното легло и останалите там домакински задължения.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    По темата: Щом ще слагаме супер обикновените неща за мили жестове, които обикновено трябва да прави всеки един човек по моя преценка, ще се включа и аз.
    Всеки приема различни жестове за мили
    Аз, например, харесвам малките, спонтанни неща. Много повече ще се впечатля от едно откъснато и подарено цветенце, пред някоя романтична вечеря със свещи, вино, нещо сготвено и аранжирано от него.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Последното нещо, което най-много ме докосна беше едно съобщение по вайбър от него:
    [jivo I zrdavo da ni e detenceto I mnogo da si ne radva chestit praznik I na tebe kische veche edna godina si MAMA nai dobrata na sveta gord sam che si moq sapruga blagodarqvti za vsichko] не ми се променяше, да си остане автентично едно такова :3
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си