Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
кой па ше ви предложи на вас ;д
А, има, има такива луди. Не подценявай тухлата в чантата ми, както и катанта, с която го заплаших като решихме, че ще се събираме официално. Освен това си чакам банано-резачката, която поръчах по интернет.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
Не си сама, споко!
Супер, мислех си, че аз съм сбърканата.

По темата: Щом ще слагаме супер обикновените неща за мили жестове, които обикновено трябва да прави всеки един човек по моя преценка, ще се включа и аз. Пак.
По-миналия първи юли стана в четири и половина през нощта, дойде до нас, навлечен само с някакво си тъничко яке, изчака ме послушно десетина минути да се облека и да си измия зъбите, след което ме грабна за ръка и ме повлече към тях, за да гледаме слънцето. Е, така и не видяхме нищо, но поне си отспахме, а после довърших започнатите от майка му палачинки. Каза ми, че не е ял нищо по-вкусно за закуска.
Освен това супер честичко ме разтрива абсолютно безропотно, търпи ми истериите, кара ме да ям и ми носи халва. Плюс всичко когато спи в нас, изтърпява да му стърчат краката от леглото ми и даже изглежда сякаш му е кеф. Плюс всичко ми открадва раницата след даскало, независимо мрънканията ми, и я носи в ръка, наред със неговата супер-тежка-и-ужасно-голяма. И няма против да ме подмята наляво-надясно при желание. И ми търпи писъците от лигавщина когато ме гъделичка. И понякога става супер рано през лятото, за да дойде, въоръжен с кутия сладолед или някаква закуска, и ме гушка. А когато усети, че прегрявам от жега, намира начин да ме освежи и разхлади - я с кубче лед в гърба, я с бутилка кола... Освен всичко, няма против да чистим в нас заедно след поредния мързелив маратон и чашите, чиниите, разбутаното легло и останалите там домакински задължения.