Първоначално написано от
teenproblem999
Не мога да разбера днешната философия на 'модерните' хора за това как да се живее - сменяш различни партньори, флиртуваш с много хора от противоположния пол (или от същия) дори и докато си във връзка, а връзките за една нощ за издигнати едва ли не в култ. Може да говоря(в случая пиша) като пенсионер, но не, не мога да се съглася с този начин на живот. Може би вярвам прекалено много в хубавите неща, но все си мисля, че по-хубаво от това да си намериш подходящ партньор, с когото да прекарвате страхотно времето си заедно, да се подкрепяте и зачитате, да не си правите тъпотии от сорта да се задявате с други, въобще да не си помисляте за други.. да, знам че за повечето от вас това е смешно и нереално.. но за мен е МЕЧТА, мечта която искам да осъществя!
Защото, за мен поне, има нещо изключително красиво в това да знаеш че вие двамата изпитвате и сте изпитвали тези мигове на интимност само помежду си и само един с друг.
Явно просто си е до човек. Само мисълта приятелката ми да е имала сексуален контакт с друго момче ме отвращава/побърква.
Затова и не бързам. Искам много внимателно да преценя кое ще е това момиче.
Не съдя тези, които имат друго мнение. Просто искам да изразя моето. И е хубаво да се знае, че не са малко хората които мислят като мен. Просто в днешното общество е, в повечето случаи, срамно и недостойно подобно мнение.
И за темата - би било много хубаво да се направят едно старателно изследване и да се потърсят доказателства дали наистина съществува телегонията.