.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Някои хора за 5ци реват.. вкякви ги има.
    така си е имаше една зубърка точно за това ревеше някои когато изкарат 5 се напиват други реват

2ка. Бях 6ти клас. Един единствен път за цялата година бях без домашна по математика. Госпожата реши да проверява. Ей на тва му се вика ШАНС xD

2-йка тази година по бел господина ме пита готов ли си за днес аз му викам може ли другия път а той-добре другия път... ще си поправиш 2-йката

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Re: Първата ми ниска оценка

Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    Здравейте,аз съм 8 клас и досега най-ниската оценка ми беше 4.Обаче днеска по английски получих супер нечестна двойка-всички говореха и аз само се обърнах да питам едно момче колко е часа и класната ми каза двойка!!И сега проблема ми е как да кажа на мама.Моля помогнете!!
    Ебаси ве, няма да ти е последната такава оценка .. Едва 8 клас си .. а като станеш 10-11 няма да мислиш толкова за учене, колкото с долната си глава, споко. ;ддд

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Jessie - всякакви ги има..

към автора - брат, аз нямам толкова оценки общо, колкото 5ци имаш ти...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Tempest

Да бе, знам, обаче е нек'во супер шибано да пищи, че имал двойка. Нито ще му е последната, нито ще е последният човек с ниска оценка. ;дд

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от Tempest

Т и на даскало ходиш ли,все пак минаха 2 месеца и нещо!
    П.С.Да знаете,че не съм бележкар,просто бях много pisted off когато писах тази тема, заради начина по който получих тази оценка.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    явно си заслужаваш 2ката по английски... pissED off се пише

и да, аз съм един от малкото с никакви неизвинени.. не, всъщност имам 1, защото си позволих да поспя 1 час повечко.. разликата между мене и тебе е, че аз съм 12 клас... ама и в 8ми до декември нямах почти никакви оценки..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Нямате ли правилник. Според нашият не могат да ни пишат двойки за без домашно, а за говорене съвсем. Би трябвало да те изгони или да ти пише забележка или подобно. Въпреки, че в случая и това би било нечестно.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Нямате ли правилник. Според нашият не могат да ни пишат двойки за без домашно, а за говорене съвсем. Би трябвало да те изгони или да ти пише забележка или подобно. Въпреки, че в случая и това би било нечестно.
    Е за такова нещо-да не ти пишат 2ка,защото си без домашно, не съм чувал.Минал съм през 3 училища,и в трите пишеха 2ки за без домашно.
    П.С.Tempest,ние тука говорим за оценки,не за отсъствия(и аз имам едно,защото реших да изпусна часа на класа)и мерси за поправката по английски,просто още не мога да псувам на английски много добре

Повече от фен
    Е за такова нещо-да не ти пишат 2ка,защото си без домашно, не съм чувал.Минал съм през 3 училища,и в трите пишеха 2ки за без домашно.
    П.С.Tempest,ние тука говорим за оценки,не за отсъствия(и аз имам едно,защото реших да изпусна часа на класа)и мерси за поправката по английски,просто още не мога да псувам на английски много добре
    ти наричаш това псувня

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от vow
    ти наричаш това псувня
    Има един речник по английски точно за цинизми и го има :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поговори с учителката,ако ли пък не - с директора на
    училището..Все пак е хипер нечестно да ти пише
    двойка за това ..

- Иначе кажи на майка си причината,заради която
    имаш двойка..И после ако трябва те да говорят с
    някого..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Поговори с учителката,ако ли пък не - с директора на
    училището..Все пак е хипер нечестно да ти пише
    двойка за това ..

- Иначе кажи на майка си причината,заради която
    имаш двойка..И после ако трябва те да говорят с
    някого..
    Ти кажа честно въобще не ми се разправя и не ми пука.Първият срок ще имам 6 по английски,така че да си я пише.Иначе за псувнята-не е голяма,обаче на предаванията я цензурират,така че се счита за такваз.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от December
    ludiqtzubar96
    ludiqtzubar96
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    аз пък в 4ти клас имах 20+ 2ки 30+ забележки, ама въпреки т'ва ме задължаваха да ходя по олимипиади и винаги бях сред най-добрите

по тази система беше до едно време...после дойдоха яко отсъствия и др. неща, за които нема да говоря и така...

мисълта ми беше, че не е голяма работа xD

а и аз лично съм на мнение, че незнайно защо обръщат толкова много внимание на оценките и дипломите...

за мен е много по-важно да имам богата обща култура и да съм грамотен, от колкото непременно да имам диплома 6,00 (примерно) xD

споменавам го, защото има хора вЕрващи си, че дипломата е критерий за интелектуално ниво

а надявам се повечето от вас да са наясно как стоят нещата

а тегавото е, че при кандидатствания (за гимназия, висше образование, работа ...) точно на това обръщат внимание...

Е НА БАБА ВИ П'УТКАТА...аз нека съм си грамотен, пък вие си имайте измислените шестички xD

казах тези неща, защото съм афектиран от разни неща

Е една 2-ка голяма работа. Аз като ученик колко двойки съм имал и никога не ми е дремело и сега като студент също. И наистина повечето от оценките ти от дипломата за средно образование няма да ти вършат работа, освен една две, с които ще кандидатстваш по нататък.

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    1 двойка голяма работа, по-нагоре ако знайш кво та чака
    Напълно съгласна съм
    JENSEN ACKLES

писала ти е 2 защото си се обърнала да питаш за час?!?! кви са тези даскали?!!? баси.....

Цитирай Първоначално написано от georgiev50 Виж мнението
    писала ти е 2 защото си се обърнала да питаш за час?!?! кви са тези даскали?!!? баси.....
    Споко,темата е от 2010,следователно пича вече е 12 клас!

Цитирай Първоначално написано от Kukuto Виж мнението
    Споко,темата е от 2010,следователно пича вече е 12 клас!
    Колко ли 2ки е събрал вече

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Ей наборе кажи какво става, как се изнизаха годините, имаш ли пак някаква незаслужено писана 2ка, та тук да се оплачеш ?

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Е, темата е от 2010, автора е преживял двойката

Ахахахах, чета тука, някои казват „Какво толкова от една двойка, седни научи и да те изпита да я поправиш.“, за такава нечестна двойка, аз ще отида и такъв скандал ще и вдигна на тая преподавателка, че повече няма да смее да ме погледне.
    При директора ще отида, ако трябва и родители ще извикам. Случвало ми се е преди подобна ситуация и учителката се чувстваше като нас*ана.

Мега фен Аватара на draid
    Е пука ти. Кажи и "Мамо писаха ми 2 без да ме изпитват"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си