- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Happy b-day to me. ^_^
Весело ми е, получих някои страшно мили пожелания, които ми стоплиха сърцето, ама като се сетя, че единственият човек, който искам да ми го честити, надали ще го направи ..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Виждам всеки негов сигнал и знак, но просто не съм готова отновно да се впускам в нещо сериозно. Не и толкова скоро. Надявам се, когато му обясня да ме разбере. Иначе съм добре, пия си кафето и гледам да мисля за приятни неща. Времето е гадно, а ми се искаше да се поразходим малко. Ще пропусна тренировката днес, защото доста ме боли глезенът. Но пък ще си лежа, ще си пия чай и ще чета нещо приятно.
уф, от 2 часа седя пред компа, трябва да излизам с кучето и се надъхвам след това да уча, че седмицата почва аз нищо не съм пипнал
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Добре съм, имам си работа и то доста.
Трябва да си сготвя, после да си изчистя от А до Я и накрая да си напълня ваната.
Сега, ще звънна на МарушкА за да я чуя и почвам.
На мене пък ми е кофти, щото не съм излизал с момиче от бая време и тва ми скапва настроението, а освен всичко утре сме на даскало и имам куп работи да прая... Плюс тва по нищо не съм учил, поне прочетох една книга през ваканцията, че беше много интересна![]()
Уф, това тъпото биоразнообразие ще ме довърши. Ще си кибича над него цял ден. А трябва да го взема с 12 тоя изпит и следващия по животинско с поне 10, защото иначе ми отиде компонента. И тази вечер трябва да свърша и биохимията. Този семестър съм го преполовила чудно, трябва и така чудно да го завърша!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^ Какво учиш? Стана ми интересно.
И аз имам по биохимия да уча цикли, по патофизиология трябва да учаа ох и протоколи имам да правя![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Щото... де да знам, от лигавщина. Така си го наричам още от време оно, когато се надуших с някои кофаджии и така нататък.
Мен ми е яко - правя едни планове за другата неделя, чакам си момчето и такива работи. Ще надъня музиката след малко или може да гледам филм, знам ли. Стискам му палци да се представи добре на състезанието днес и после на това на 12ти и да си приключи кариерата подобаващо, пък на 13ти ще пием И за него. Хехе, тая година ставаме бая виновници, искам да се разбием бая здраво. :3333
С риск влюбените да ме нападнат ще кажа нещо на AnarchyBoy.
Пич, обиждаш на селяни и обясняваш как едва ли не еди-кой-си станал човек като отишъл в София, но замислял ли си се, че има разлика между "селяни" и "селяндури"? Не е важно къде е роден или къде живее един човек! Важен е манталитета, акъла и възпитанието. А ти с тези махленски истории се държиш като типичен селяндур. И после приятелката ти ще пита другите дали те били селските клюкариКефи ме как си противоречите ... Цялата история започна от теб и твоите клюкарски изпълнения и намеси в чуждите животи, а после обяснявате как другите били клюкари и се месели в неща, които не ги интересуват
![]()
А теб как точно те интересува другите на кого си отварят краката? Или си бил желаещ да ги отворят пред теб ама не се е получило?
Между другото е смешно да твърдиш, че Зайче търси внимание след като ти и твоята сте тези, които постоянно ни занимавате с всяко нещо, свързано с връзката ви. Като за капак ни занимаваш и като разказваш истории за трети лица ... А после Зайче търсела внимание![]()
Смешка!!! Ако не ти знаех пола бих решила, че мненията да писани от сърдита госпожица, на която са й отмъкнали "любовта на живота" под носа
По темата: Трябва да изрежа още n-броя пеперуди ... Поне декорацията над леглото се получава С-У-П-Е-Р!
После трябва да се захвана и с едни поръчки, а така ме мързи да се занимавам ...Като за капак и времето е ужасно гадно, мрачно и ме избива на сън
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ, ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО! Анархи написа в едно съобщение, че желае да се спре спора и се извини, макар и само на един конкретен човек, след това Зайката се включи и пак почнахте, вярно е Анархито има минуси и прави някои не обмислени неща, но не е само той кривия, спрете само него да хулите. Нека се възтанови реда в темата и потребителите да продължат да ползват темата по предназначение. Егати...
Не знам как съм спала, ама нещо сериозно ме боли врата (или гърба, не съм сигурна). >.<
Трябва да се стегна, че нищо не съм правила за утре, ама първо ще се ходи на тренировка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Оф, бахти смотаното.
Имам възможност за издигане, обаче аз самата не знам дали искам да я хвана.
Не знам, защото не се чувствам готова да съм отговорна за полети.
Някак си.. не ми идва отвътре все още.
Уча си някакви неща, които при всички случаи ще са ми нужни и ги няма по учебниците, но все пак..
Иначе, окей съм, семестъра започна да привършва, чакам си последните контролни и курсови и да ми се маха втори курс от главата.
Евентуално ако успея да се прехвърля ще е муууууцка..
Много забавен уикенд. Добре ни наваля, но пък и много добре си прекарахме.
Сега ми трябват още два дни почивка.
Объркана съм, имам 4 предложения за работа, а аз не знам какво да избера. Най-вероятно ще си остана тук, където съм, ако ми дойде много това лято- майка ми да си търси друг човек, все някъде ще ме искат все още.
Всички сте сладури,прекрасни и забавни! ЧаЛ.
Прибрах се в София и сега си почивам, утре ми е най-натовареният ден, ама колегите нали са шлядури,ще се оправим.
maDamn