- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ако искате да ви хване срам от това, че сте хора,
Dimitre, нека те "изстрелям" с няколко хода напред, но след като ми отговориш на въпроса.
Наблюдавай животните... При тях виждал ли си любов и състрадание ? Искам да ми го обясниш максимално + до малкия детайл !
П.С. Иначе за клипа 6 +
A относно всички + мен:
Всеки така говори (пише коментар), като че ли е свеж, като маргаритка и чист като утринна роса
Тарикатите не искат да си признават, всеки държи здраво на своeто, като забити пирони сте.
Защо едно въже трябва да се дърпа, към дясната или лявата страна ? (не се прОАМ Ви вкарам ъкъл, спока ) Докато спориш, гледаш да защитаваш аргументи, обаче някои, ако успее да те обори. И ти нямаш аргументи "в ръкава", и понеже си упорито магаре, което едва ли би се предало, Ще гледаш да си измисляш(дори и малко да е) някакви си неща, в които ще добавиш щипка факт. И... ОП... нали перфектното сосче(агрументче) ще се получи. -Да го затапя аз сега тоя....
И какво се наблюдава, една тема която издъхва, понеже се спори.
(Които иска, да си спори). Аз предлагам решение на open minded хората
Хайде да бъдем и двете, да си пасем тревицата и да си боцнем с величката пържолката. Златната среда, колко повече да му искаш.
Разбира се има и крайни хора които са *прочети го с гласът на Хитлер*.
"САМО ВЕГЕТАРИАНЦИТЕ, Jaa" и другата крайност "ЕБИ ГИ ТИЯ, САМО МЕСОЯДНИТЕ, Jaa"(Ей това сте като Ви погледне човек отстрани
)
Та няма смисъл да се дърпа едно въже към дясната или лявата страна, понеже сте в застой (като забити пирони) и нямам никакъв прогрес.
+ Нещо ще кажа за вегетарианците. Сигурен съм, че помните, че Сърбия бе нападната с обеднен уран, а Чернобил бе "леко" по избухнал преди години... Вие тези радиационни облаци забравятели, къде падат(все пак са тежки частиците) ? - Точно така, в почвата, у наща плодородна почва от която си похапвате вашата зелена храна (аз също обичам зелената храна). Та, не си мислите, че и Вие сте в безопасност, ако си мислите така. Ами другари мой жестоко се лъжете + МОНСАНТО да Ви говори нещо ? Мда тази огромна компания (или там к'вот беше), има сключени договори из цяла Европа (да не казвам почти с всяка държава на планетата). Разгледайте малко конспиративни теории относно MONSANTO.
Бон Апети !
БЕЛЕЖКА :
2:35 и не знам, какво съм написал![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 04-07-2014 на 22:34
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN