.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Мноо ги мразя такива, като дойдат някви пуберчета на работа и ми дават цяло 100лева, за нещо, което струва 2лв и се мислят за голямата работа, че техните им дават много парички, да почнат те да бачкат да видим дали ще харчат така, или пък ми идват някви с по 4-5 кифли с 2 тона грим и тоя им вика, че щял да ги язди яко цяла вечер и тия курвички се смеят и си праят селфшотове с муцунки, направо наживо не бях виждал такова нещо само из нета, но е голям смях и тоя вади някви пачки с пари и направо с колегите ни е смешно даже как може да има такива тъпаци, писнало ми е от такива, дето се праят на голямата работа и парадират с пари

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Мноо ги мразя такива, като дойдат някви пуберчета на работа и ми дават цяло 100лева, за нещо, което струва 2лв и се мислят за голямата работа, че техните им дават много парички, да почнат те да бачкат да видим дали ще харчат така, или пък ми идват някви с по 4-5 кифли с 2 тона грим и тоя им вика, че щял да ги язди яко цяла вечер и тия курвички се смеят и си праят селфшотове с муцунки, направо наживо не бях виждал такова нещо само из нета, но е голям смях и тоя вади някви пачки с пари и направо с колегите ни е смешно даже как може да има такива тъпаци, писнало ми е от такива, дето се праят на голямата работа и парадират с пари
    ne te sa vinovni che roditelite im taka sa gi vuzpitali ot malki tupacite...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ne te sa vinovni che roditelite im taka sa gi vuzpitali ot malki tupacite...
    Родителите им обикновено са същите. Така ги възпитават, такъв пример им дават, а малките попиват. В нашата държава селяндурщината и парвенющината са много по-големи проблеми от беднотията.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си